Seeing the daylight from a different view

Ja nu sitter man hos E.
Med fetaste planerna på godis, choklad, chips, ostkrokar, popcorn och självfallet lite dricka. Man kan inte undgå att dregla till dessa tankar. De ligger vackert placerade framför mig just nu och jag väntar bara på att kunna ta det. Jag vet inte riktigt om det är något roligt på teven ikväll men det blir girlsnight och jag ska sova här. Idag har jag varit på F:s  födelsedag. Vi körde gocart och hade en riktigt trevlig tid. Oss 4 tjejer och massa killar.   Men jag körde iallafall ett varv med ca 7 snabba kurvor på 1.08 min. Ägd. Så jag blev måttligt glad. Jag kom 5:a av 9 stycken. Dock i B final men iallafall, det räknas.
Nej nu så ska flugdråparn jennifer blottas i jakten på E:s alla flugor som befinner sig konstigt nog i hennes hus. De verkar föröka sig eller något för de försvinner alddrig trots att jag mördade ca 5 stycken bara för några dagar sedan och jag tycker att de borde försvinna snart. Mysko. Mycket mysko.

Nej, nu blir det mys. BYE

Jag saknar sommaren ,söt oss. Tänk att ha pälsbollen Nicke hos sig. Samojed söt.

pink car
Jag själv anser den vara relativt häftig faktiskt.

Vanilla face starting to melt.

Ja, det var då tänkt att jag var vanilla face.
Det blir stressigt den här veckan. Vi har tagit det oerhört lugnt de första veckorna. Vilket vi alla i min klass tackar vem vet vad för. Men nu blir det kaos. Tills på fredag ska ett engelska schema med olika uppgifter och en fördjupning vara klar. Vi har missat 2 av 6 engelska lektioner. Det låter helt lysande inte sant?
Sen så ska en No uppgift som innebär en planch, eller "bok", beroende på intresse för målning ska iallafall vara klar tills på måndag nästa vecka. Som vi började med idag. Den ska för övrigt handla om kemisk energi och innehåller ett antal frågor om detta ämne. Som är otroligt svårt då vi egentlgien inte riktigt haft en genomgång. Sen så vill man ju så klart ha mvg så snabbt som möjligt och då försöker jag att hitta länkar mellan alla dessa frågor. Omöjligt säger jag bara. Dock så har jag hittat en sammankoppling men det är så himla svåra ord så jag fattar nästan ingenting. Fast nu är jag lite påläst om dessa ord så jag tror jag kan fixa det. Göra om meningarna och så men ändå så det blir en riktig mening om det som det handlar om. Nästa tisdag är det svenska prov, ordklasser. Nästa onsdag spanska prov och ja just det. Spanska glosor tills på onsdag nu, sedan engelska glosor tills på fredag. Mysigt värre med massa läxor. Mums.
Nej, nu ska jag tröstäta cheeze doodles, även kallat ostkrokar, tills jag känner en liten måtta av ork innan jag ger mig in i läxornas värld. Huvva säger jag bara, huvva.

Nu ska jag redigera några bilder innan läxorna tar över tiden.
Duty calls, i'll be packing my bags before you even know it.
School is litterally killing me. But yet, only litterally.

//Jennifermina slitna, dock ändå relativt sköna puma skor.

Sausage & alot of carrots.

Idag var det en lugn dag. Håltimme sammanlagt 3 timmar och endast 3 lektioner. Lite ödsel på tid då vi slutar  15.20. Men det är elevens val den sista timmen.
Sen så håller jag på med J:s present, även S:s.
Det kommer bli grymt.
Sen så har väl inte så mycket hänt. Jag orkar i ärlighetens namn inte skriva så mycket mer. Så jag lägger in några smarriga korv och morotsbilder. Det var dagens måltid. Även makaroner då, men jag tyckte de först skrivna matvarorna kändes viktigast på något sätt.

Nu blir det Heroes ikväll vilket jag absolut älskar. Imorgon fyller J  år. Grattis till henne.

take care, and keep it fair


Jennifer


Lookin' white today

Idag är den tuffaste dagen av alla våra skoldagar. Man är så enormt slut i slutet av dagen så man blir ju utmattad. Det är ganska svårt att hålla sig i fokus men som tur är så har vi slöjd de sista 2 timmarna men det är ju jobbigt, då man måste vara fokuserad där också. Men man lär väl klara sig. Idag hade vi ett oförberett prov som man kan sammanfatta med 4 enkla ord: Det gick åt helvete.

Men jag lyckades svara på alla förutom 3 frågor, då det var 14. Så jag tror inte att jag får IG, men jag förväntar mig absolut inget mer än ett G denna gång. Vilket är jobbigt då jag siktar på ett MVG i No. Damn it.
Det var egentligen tänkt att jag och mamma skulle gå på stan idag. Men hon hade träning och jag bestämde mig för att sitta hemma. Med det ksrivet, menat som plugga arslet av mig. Inte för att jag fick så mycket gjort men det är ju värt ett försök iallafall. På torsdag fyller J år. Då blir det partyyyyy. Eller inte. Det är ju ändå skol kväll och det är nog inte så positivt att komma till skolan dagen efter med 3 timmars sömn i bakfickan. Nej, det blir besök på torsdag så hon får present.

Nu ska jag äta ett par efterlängtade tacosar  med min käraste mor som nu kommit hem. Så imorgon blir det ännu en kämpig dag i skolan. Men man klarar sig alltid. Det är ju iallafall värt det.
Ja, jag måste ju skriva något som har åtminstone något med titeln på dagens inlägg att göra. Vit. Hösten har kommit, solen är knappt synbar. Hjälp, min gyllenbruna hud börjar sakta men säkert blekna och förvandlas till vinterns likbleka hy, med de mörka ringarna under ögonen. Dock så finns det ju smink, men jag hatar faktiskt att använda det då det bara täcker porerna i ansiktet och skapar fler finnar. Men om man inte använder det så ser man ju sjuk ut. Jag HATAR vintern. Så är det bara. Dock så är det enda jag faktiskt längtar efter är snowboard. Jag har bestämt mig för att ta en nybörjar kurs och lära mig det. Jennifer ska bli snowboard pro. Så det så. Men nu ska jag äta.

Take care, and keep it fair

/jennifer

Lördag, hängslen for life

Idag har jag fin besök av sötaste Leona. Det kommer någon bild sen.
Igår så var det sista dagen på veckan i skolan. Men såklart på Måndag är det dags igen.
Jag är allmänt trött på det men man måste kämpa nu sista året på grundskolan.
Jag orkar inte skriva något mer för vi ska sticka till macken och köpa massor av onyttigheter. Sedan
kanske det blir lite myskväll hos E.
Verkligheten är så himla mycket tråkigare,

Stadens äventyr today,

Ja, nu drar jag in till storstaden för att sova över hos bästaste J.
 Det ska bli grymt mysigt för vi ska scrappa och så. Hon är ensam hemma så då blir det ännu roligare då inga föräldrar är hemma och man måste vara extra tysta. Men iallafall, nu ska jag äta päronhalvor med mamma och hennes kille.
Sen drar jag med bussen in till stan.
Ha det!


P E Z  Ä R  D A G E N S  B Ä S T A  M Å L  P Å  H E L A  D A G E N

Colby O'donis

Kanske en låt som alla lyssnar på och inte direkt udda. Men jag kan inte låta bli att lyssna på den ändå.
R&B är min musikstil så denna låt placeras helt klart i mitt lilla musik bibliotek. Även fast jag anser mig själv gilla mer soul musik men denna funkar också. Kanske en typisk smör röst men jag gillar låten.FREEEEEDAG, it's a sunny day for once

Idag är det faktiskt relativt soligt för en gångs skull.
Skolan var ett pain in the ass i dag då det är fredag och vi har
4 lektioner innan lunch. Tur att jag har mitt russinförvar som
gör att min kropp och huvud orkar med alla lektioner. Iallafall så var det engelska igår och idag and i'm lovin' it.
Jag älskar verkligen engelska, jag anser att jag skulle ha blivit född som amerikan eller engelsman.
Men, svensk funkar väl också, dock så är det lite för 'out in the blue' för mig. Om man åker till Turkiet så är turkarna
som klister på en. Det hjälper verkligen inte att jag har blont hår heller. Det är en obehaglig upplevelse så därför åker jag aldrig mer dit igen. Usch.
Idag blir det godiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, även mys då men godis tycker jag lät mysigast. Då jag inte ättit godis på ett tag .
Men jag borde egentligen ut och fota, men jag har ändå ingen lust.
Iallafall, mitt lag vann mot Berg igår.
4-0  i de sista 20 minuterna i den andra halvleken. Alltså man måste bara applådera. Sen så spelade jag nog 30 minuter i sträck fast jag trodde att jag hade världens sämsta kondition. Mycket trevligt. Så nu är det änltigen en träning som jag får gå på innan det är match igen på Söndag.

Jag tror jag ska ut och fota nu, men jag vet som skrivet inte om jag orkar.
Men ha det!
Mina gröna ögon, observera fönstret som reflekteras i mina ögon.
[K L I C K A  F Ö R  S T Ö R R E  B I L D ]

RSS 2.0

mcbnmcbn