Blue,


Alla bilder tagna av mig med min SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm

Detta är då inspirerat av min blåa mössa, som jag haft i princip 1 och ett halvt år. Den börjar bli sliten och för stor för mitt huvud då den blivit dragen i åtminstone en dag per dag. Jag älskar att ha mössa på mig, inte bara för att det är jätte bra när man har en dålig hårdag, utan för att jag tycker det är fint och de som har det brukar oftast ha relativt cool stil. Jag är nog inte en av de, men min mössa är skön. Men som skrivet så är det dags att köpa in en ny, men jag ska köpa en likadan fast en lila. Endast för 39 kronor. SKÖNT! :)
Men jag tänker fortfarande använda min blåa mössa också, haha. Man kan ju inte kasta den heller!


Dagens fråga; Har ni något favoritplagg?

Ni måste svara! För ni är dålig på att kommentera. Dock så är jag sämst på att uppdatera. Men ska berätta mer sedan om första veckan på gymnasium.


A dog all day long

Anledningen till att jag varit ltie frånvarande är att finvädret kommit tillbaka, och jag är hundvakt. YEY

Äntligen får jag känna på hur det är att vara hundägare, dock endast för 10 dagar, men det räcker för mig. (Hon hårar lite grann, och jag är van vid ett oerhört välstädat rum) Så jag dammsuger varje dag. :)

Hon rä världens snällaste vovve, jag går med henne på promenader och jag behöver inte ens ha koppel på henne för hon är så lydig. Underbart är det när man bara kan gå på promenad, helt spontant, och det är mycket roligare när man går med en hund, än om man går ensam.

Så jag ska försöka bli bättre, fast nu när skolan börjar igen så kommer jag vara väldigt borta från datorn. Jag ska gå NVI (Natur vetenskap internationell) en plugg linje med andra ord. Så vi får se hur jag gör med bloggen, på lov har jag massor med tid. Men om jag ska hålla på att plugga hela dagarna (fysik, kemi och matematik) så vet jag inte om jag kommer ha tid.

Men här kommer några bilder.

PUSS / J

Anger is todays feeling

Idag är jag inte på humör för att blogga, så därför vill jag bara meddela er att det blir ingen mer bloggning idag för mig.

Anledningen är att jag blev så jävla arg (ni får ursäkta mitt svärande, jag brukar inte svära, men det finns undantag) när min pappa berättade att han blivit påkörd av en idiot som kört mot fel riktning. Pappa cyklade och blev påkörd av idiotjäveln och han stack! En smitare. Så pappa låg ju avsvimmad ett tag innan en gubbe kom och hjälpte honom.

Så det slutar med att han bröt nyckelbenet, förmodligen lårkaka i låret, skrapsår och ont i hvuudet.

Åh förstår ni hur frustrerad jag blir? Jag blir så sjukt arg på dessa spånskallar som kör på folk och sedan bara sticker. För att de är rädd för att bli arresterade av polisen. I detta fall antar jag att idioten var rädd för böter (eftersom han körde åt fel riktning) och sedan för att han körde på en människa. Men hur rädd de än blir så kan de ju inte sticka. Så mycket måste de väl ändå fatta? För människan kan ju förblöda, i pappas fall så var det ju mildare skador, som tur var...

Nej, så idag måste jag samla mig. Är SÅ HIMLA ARG!

Ni som varit med om något som detta kan förstå. Man blir chockad och arg på samma gång. Visst, det kunde ha varit värre, men är inte detta farligt nog?

Ni får försöka ha en bra dag. Min dag är i princip förstörd.  Men jag är glad att pappa mår bra nu och jag älskar honom.

PUSS / J- Gammal bild, tagen med min Fuji kamera. Det är mitt öga och jag har endast lekt med ljusstyrka och kontraster.

Ny design?

En dag senare, som vanligt. Man kan ju kalla mig för tidsoptimist, men jag har ganska bra koll på tiden rent allmänt.
Så idag knåpade jag ihop en ny header, den är en förenklad version av den första. Orkade faktiskt itne me så mycket, less is better, tycker jag iallafall?

Tyckte den blev ganska cool som den var. Sedan har jag gjort lite ändringar i meny kolumnerna, men det är inte allt för mycket. Inom tiden så kommer jag ändra lite smått på vissa andra saker, men just idag har jag varken lust eller ork.

Ha det bra!

PUSS / J


Bubbles
- Tagen med min SOny DSLR a200 + sigma macro 18-50 mm

I'm off...

... to the cinema.

Jag och mor drar iväg till biografen nu när klockan börjar närma sig 6 för att se på harry potter filmen. Min mamma har nämligen inte sett den och jag, så snäller som jag är, följer mer än gärna med henne. Jag är ju trots allt en Harry Potter fanatiker så det gör ingenting att jag måste betala 100 kronor för att se den en andra gång. Mamma betalar ju för popcornen? haha.

Så nu drar vi.

Hoppas ni har en trevlig eftermiddag, nu måste jag ta och käka något innan jag hungrar ihjäl.
PUSS / JJust det, imorgon ska jag göra en ny design. I promise. Så ni har något att upptäcka på morgonen.

Skärgården 09

Hello babes!
Finally home guys. Det har varit härligt, men som alla ( och då menar jag verkligen alla) säger; borta bra men hemma bäst.

Det har varit tropical heat i skärgården men jag har njutit av varje sekund.
När man kom hem var det också varmt, men idag har det svalnat av lite grann. Så nu har man en härlig bränna, men tanken på att om endast några månader så kommer man vara lik blek igen gör en aningen nere.

Här kommer några bilder iallafall. Ska uppdatera mer sedan.

PUSS / J1. Skärgården
2. jag på båt, ni förstår inte, båtarna var minst 15 meter lång där. Det var MINST.
3. Utsikt.
4. Bad
5 & 6. jag
7. Jag med en blomfylld ingång. Fatta hur mycket blommor det var, ni ser ju hur liten jag är bland allt?
8 & 9. Jag och lillen myste i soffan med tidning.
10. Allting slutade med att H blev stucken av en geting i tungan och fick åka med ambulans in, fast han klarade sig som tur var! Men det var aldrig livshotande, han kunde prata och så, men tydligen så skulle man iallafall åka in med ambulans.
11. Ambulansgubbe ger honom kortison.

Händelserik vecka.

Harry Potter for life

Hej babes.
Kan bara berätta att det blev oerhört sent igår, kom hem 3 och som det freak jag är så vaknar jag vid 9. Jag är nog den mest morgonpigga tonåringen som lever på denna planet. Men jag har alltid varit så, när jag var liten (det menas från att jag var 3 år och uppåt) så var jag uppe vid 5 på morgonen. Kan ni förstå hur frustrerad min mor var? Men hon satte på teven, gjorde lite välling åt mig och så var jag nöjd. Men jag har alltid varit så pigg på morgonen. Dock så har jag ju märkt en drastisk skillnad nu under tonåren. Man kan gärna ligga kvar och bara ligga. Till slut somnar man om. Jag har börjat sova tills 10-11 tiden men idag var ett undantag.

För jag förstår faktiskt inte de som sover tills 2-3 på dagarna. Hur roligt är det i en skala från 1-10 ? Man missar ju hela dagen och vänder på dygnet.

Jaja, men iallafall, jag hade jätte roligt igår, dock så är man ju en aning slut körd idag.

Så... Det blir Harry Potter maraton idag. YEY! Kan kanppt vänta tills de två sista filmerna.
Men ni får ha det så bra mina kära vänner.Haha, slängde ihop detta på 5 minuter, så jag var inte så noga, därför det inte ser så bra ut. Men visst passar jag bra ihop med hp gänget? Rupert Grint är ju min babe, helt gorgeous är han.
Jag skulle lätt vilja vara med i harry potter filmerna. Utan tvekan, dessvärre föddes man i fel land? aja, man får ju se de på bioduken, inte sant?
Haha. Det är as fula bilder på mig, jag vet, men jag bjuder på mig själv!
Original bilden är från google.

Men PUSS / J

All i want for autumn is this

Ja, det är dags för jennifer att fylla på förrådet med kamera grejer.
Eftersom jag ska åka ned till stockholm på tisdag så hinner jag inte beställa detta, eftersom jag inte blir hemma på någon vecka. Men förhoppningsvis, och då menar jag verkligen förhoppningsvis, så finns de kvar tills jag kommer hem.Ett nytt objektiv, teleobjektiv främst använt för sport eller portätt fotografier. Sedan ett vanligt filter som skyddar.


Ny kamera väska som tymmer flera objektiv (med tanke på att jag ska köpa två objektiv till nästa sommar, inklusive en ny blixt) batterigrepp och Uv filter till mitt nuvarande macro objektiv.

Detta går på 7000 kr sammanlagt. Men eftersom jag nyss fyllt år och sommarjobbat så har jag de pengarna. YEY!

Så snart kommer jag bli rikligt glad när dessa sötnosar kommer hem till min brevlåda. Jag hoppas bara att de fortfarande finns kvar i lager när jag kommer hem.
SÅ HÄR GLAD ÄR JAG NU: AAAHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Aja, tänkte bara visa för er mina planer.

Nu ska jag iväg på Storsjö yran! Lady gaga ikväll, hon är inte min favorit musikmässigt, men jag slår vad om att hon har grymma framträdanden.

PUSS / J

Photos

Var ute på en foto runda med E för några dagar sedan. Ber om ursäkt över att jag är så seg på att ladda in mina bilder, men mycket händer nu.

Ska in till stan och se E.M.D moahaha. Tycker egentligen inte så mycket om deras musik med Erik är snygg så varför inte? Sen så är det strålande väder också så det hjälper ju.

Men ha en underbar dag!

PUSS / J1. E
2. Båda två i ett fönster
3. Blomma
4. E på äng
5 och 6. majs?

RSS 2.0

mcbnmcbn