CandlesÄlskar den sista bilden, ser ut som om ljusen kommer ut från kameran. Endast redigerad med kontraster och fixat mörkare bakgrund.

Imorgon får ni se min smashing nyårsoutfit! Hell yeah, är riktigt sugen på nyår för det är så roligt med en dag då man får klä upp sig ordentligt! Dock så blir det inte mycket glitter för min del, har inte hittat några speciella smycken men jag lär väl hitta någonting i min smyckesgarderoooooob. haha

Är ni pepp på nyår eller?

PUSS / J

Flower in the snow

SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50mm f/2.8

Hm, en blomma mitt ute i vintern? Är det normalt eller har Jennifer varit där och mixtrat? Bestäm för er själva! Haha

Ledsen för min inaktivitet, men det är lov och jag njuter. Men jag har fotat ganska mycket ändå, har bara inte fått tummen ur för att lägga in de här!

PUSS / J

The city today & at home

SONY DSLR A200 + SONY TELEZOOM 70-300 mm f/4.5

De två första bilderna är tagna i staden, de sista är tagna här i byn.

Vart är det finast?

Personligen så är naturen alltid finast ute på landet.

PUSS / J

Christmas!
I år har mamma fått för sig att det räcker med en liten gran. Jag blev förskräckt, dock så förstår jag henne för hon har jobbat hela veckan och hon måste jobba imorgon på julafton. Sedan så kommer vi vara hos moffa större delen av julafton. Men ändå, ni kan ju se på bilderna att det är en stor skillnad. Den är under en meter hög.

För mig är jultraditionerna viktiga, eftersom det får mig att känna mig liten igen. Jag vill inte växa upp ibland och julen för mig handlar om familjen och gemenskapen. Då hjälper det med att ha en tomte som kommer och delar ut julklappar, en riktig julgran och julmiddag! Ni kanske tycker att jag är totalt barnslig nu men jag bryr mig inte, det är så jag är.

Den bästa traditionen jag har är att min moffa hämtar mig på julaftonsmorgonen klockan 9 och jag åker till honom. Väl där så pyntar bara vi två den stooora julgranen tillsammans. Det är en tradition som jag aldrig tänker bryta. Eftersom den är så viktig...

Visst, det är väl bra med förändringar, men vissa saker är för viktiga att byta ut...

PUSS OCH GOD JUL PÅ ER! / J

Jennifers önskelista 2009THis is my list for this year!
1. IPHONE 3GS VIT! Jag är så hääääääääär nära från att få den, mamma behöver ju hjälp om hon köper den så det blir rätt med allt abonnemangs skit. Men jag tror att jag kommer få den!  För jag har kollat upp det billigaste alternativet och det var jätte bra!

2.En macbook, som jag inte kommer få men den tänker jag köpa nästa år efter sommarjobbet då jag fått ihop pengar OCH fyllt år. För jag vill inte att mamma köper den till mig, för det första är den svindyr och jag vet att hon inte har råd med det. Så det räcker med iphone som kostar 200 i månaden.

3. Vidvinkelobjektiv, ska jag förmodligen köpa efter jul, även batterigrepp.

4.Babyliss icurl, jag hoppas att jag får den av mamma.

5. Julkalendern DIeselråttor och sjömansmöss, den bäst av alla! Sedan kommer Julenshjältar och Mysteriet på Greveholm!

6. Alla Harry Potter böcker! Dock så har jag "den flammande bägaren" och "fenixorden" men de andra vill jag ha, helst de sista, trots att jag redan läst dem.

7.Paris Hilton parfym.

(8) En eventuell sak som alltid är med på listan, men som jag aldrig får, som alltid kommer vara med är HUNDVALP! Men jag kommer aldrig få en förrän jag är vuxen själv. Men men, moffa har ju valpar!

PUSS/ J

Look out the windowSONY DSLR A200 + SONY TELE ZOOM 75-300 mm f/4.5

Coola bilder jag tog när jag åkte bil. I like it.
Det blir mer bloggning i helgen. Nu måste jag köra hårt på slutspurten i skolan. Vi slutar inte förränn på tisdag! Jag menar bara, vad är det för mening att gå måndag och tisdag nästa vecka? Plus att vi har svenska prov på tisdagen? Vad är det liksom?


PUSS / J

Similar pics.

SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18+55 mm f/2.8

Bilderna är från samma som foto sessionen, förutom att det är mer växter och tagna med macro objektiv, förutom den sista den blev bara underbar!


PUSS /J

Frost + Sol = Wonderful


SONY DSLR A200 + SONY TELE ZOOM 75-300 mm f/4.5

Fotograf: Jag
Modell: Johanna


SUper fina bilder blev det. Tack för att du ställde upp Johanna!


PUSS / J

A broken CD=A broken heartSONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.4

När min skiva gick sönder, blev jag lite ledsen. Men så insåg jag, att jag har ju spotify!

The sun will shine & make the dark fears turn bright

SONY DSLR A200 + SONY TELE ZOOM 70-300mm + Stativ

Jag ÄLSKAR bilderna. Åter igen spelar solen en stor den av bilderna men jag kände bara att jaga ville ha med kjol,ben och sol.

Förresten ikväll blir det mys!
Här kommer min spotifylista, klicka!

http://open.spotify.com/user/jenniferno/playlist/3kNtAJR3XKMh7LS8Nto8yw

PUSS / J

Varg & JormSONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-55 mm f/ 2.8

Alltså hur söta är de inte? Små valpar, han med hel svart nos heter Varg, han med fläckig nos heter Jorm. Annars är de i princip söta. Så de flesta bilderna är på Varg, eftersom han var lugnast.

Jag älskar att mysa med de små sötnosarna men nu blir det plugg! Jag får åka till moffa och mysa med dessa valpar i helgen istället.

PUSS / J

The lights can change everythingTagen med SONY DSLR A200 + SONY TELEZOOM 70-300 mm f/4.5 + Stativ

Jag ser, genom att titta igenom mina senaste inlägg på bloggen, att jag experimenterar mycket med ljus. Men det är något av det roligaste jag vet med fotografering. Ljus, vatten och människor. I love it!

Nu har jag fixat så att jag kan ladda in bilder ändå så nu blir det relativt bra uppdatering. Jag ska fota L nästa helg men kanske att jag kan fixa en liten fotografering baserad på en idé jag har nu i helgen. Vi får se hur det blir.

PUSS / J

The sun will shine in the end

SONY DSLR A200 + TELE ZOOM SONY f/4.5

Idag känner jag en längtan efter solen. Det är vitt ute, men det är grått i himlen och jag längtar efter solen!

PUSS PÅ ER / J

RSS 2.0

mcbnmcbn