One year has passed by, like a windEn blandning med bilder från året som gått. Bilder som jag är rejält stolt över och som jag anser vara några av mina favoriter.

Är det bara jag som tycker att åren går äckligt snabbt? Såg på några bilder på mig och en kompis . Jag tyckte det kändes som igår och så kollar jag på datumet 3:e juli 2007. Det är över två år sedan! Helt sjukt, fast jag ser typ likadan ut...

PUSS PÅ ER! HÄR FÅR NI EN BILDBOMD DÅ EFTERSOM JAG VARIT SÅ OAKTIV :)
 / J

SUGARTagna med SONY DSLR A200

Några gamla favoriter. Dessa var några av de första bilderna jag tog med min kamera, dock endast med originalobjektivet så om jag skulle ta om de idag så skulle jag nog använda mig av mitt macro objektiv och reslutatet skulle bli ännu bättre.
 Men jag gillar de ändå!

Kommer uppdatera mycket ikväll! Eftersom jag har några bilder att visa er, dock har foto inspirationen inte varit på topp. Men jag försöker ändå :)

PUSS / J

MUSICSONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

Musik är underbart, om ni har tid så lyssna på Beyonce - ave maria. Hon är min favorit sångerska för tillfället, underbar röst och en underbar människa verkar hon vara.


Kolla bara på klippet då hon sjunger på en konsert och tar upp en cancer sjuk flicka på scenen. Jag sitter och lipar till klippet. De flesta har nog sett denna men jag visar den ändå.

Jag är inte så aktiv, men det är noll inspiration för tillfället så ni får ta det som ni kommer. Jag bloggar inte för att jag ska få många som följer min blogg. Jag bloggar för att ha ett ställe där jag kan visa upp mina foton och få respons på dem.

PUSS / J

Citty Cat

Tagna av mig med SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

Älskar den sista bilden, kontrasterna mellan morr håren och träplankorna. (PINSAMT! Jag glömde bort var morr hår hette och tänkte skriva "spinn hår". HAHAH Ja det var ju nära iallafall!)

Jag gillar inte katter heller. Deras lömska ögon när de iakttar en sakta innan de hoppar på en och klöser en på benen som en galen rabies smittad katt.

Jag förstår inte varför jag har tagit kort på de djur som jag är som mest rädd för (hästar och katter) men det värsta är att de blir riktigt bra på bild. Men hädanefter tänker jag hålla mig till hundar. :)

Nu ska vi åka till moffa och fira honom för fars dag, lite efterskott. Men det blir massa matte plugg också! :)

PUSS / J

SnakeSNAKE!

My dear friends, trots att jag alltid haft en sony ericsson som mobil telefon, måste jag gå tillbaka i tiden och bli nostalgisk en stund...

NOKIAN var min första mobil, vin röd, sten ålders mobil men den hade en sak som jag beundrade mer än allt annat: SNAKE!

Det underbara spelet, håller ni inte med?

I de nya mobilerna är det ju aningen mer utvecklade spel men snake är och kommer alltid förbli kultur för mig.

Nu är det mat så jag måste dra.

PUSS / J

H-horses

Tagen av mig med SONY DSLR A200 + SONY TELEZOOM 70-300 mm f/4.5

Jag gillar inte hästar. Vilket jag är lite ledsen över. Jag har alltid varit rädd för de och har själv aldrig suttit på en. Men det är synd, för de är magnifika djur och mycket vackra (vilket ni ser på korten) men själv så har jag aldrig lärt mig att riktigt uppskatta de..

PUSS / J

Don´t worry, be happyIdag mår jag prima. Har ont i armen bara och en helskottas träningsvärk.
Jag har inte stött på några biverkningar än, förutom kanske lite trötthet. Jag vill egentligen gå på träningen ikväll men jag skippar nog den. Det är första träningen men jag känner mig inte tillräckligt pigg för att gå på den.

Sedan så ska jag på New moon den 20:e tror jag? Med Flipp om hon blir frisk tills dess. Men det tror jag, med tanke på att det är den 5:e idag. Haha.
Jag vill ut och fota men för tillfället så har jag en sådan träningsvärk (även lite ont i sprutarmen) så jag måste skippa det. Tur för er så har jag lite gamla bilder som jag tänkte lägga ut idag. För vi fick nämligen sluta tidigare idag så jag har mycket tid över för att göra både läxorna och sköta bloggen.

För tillfället måste jag bara inflika att jag vill ha LUSSEBULLAR! YUMMIE!

PUSS PÅ ER TROGNA LÄSARE / J

Frost 09Bilder tagna av mig med SONY DLSR A200 + SONY TELE 75-300 mm
Modell: Johanna

Här kommer ett par mysiga halv vintriga bilder. (Frost!) Tyckte de blev mysiga eftersom vi hittade ett jätte fint ställe. :)
Ska definitivt fota mer där. Ledsen att jag var så sen på att uppdatera dessa bilder, då jag tog de i onsdags?
Kommer kanske fler bilder sedan. Har haft fullt upp under lovet så det blev inte så mycket fotografering som jag ville. Men snart kommer snön helt och då har jag jätte bra planer.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn