Being a kid againUnderbart att leka med yngre och känna sig som ett barn igen.

PUSS PÅ L FÖR ATT HON ÄR VÄRLDENS BÄSTA!

Puss / J

The citySTADEN IDAG!
Nu blir det anden i glaset. Vågar inte det, hatar allt som har med andar att göra.

PUSS / J

Disney in my heartAlla våra disney filmer! Jag har alla böcker också.Två av mina favoriter ( egentligen är alla mina favoriter) Men Pocahontas är så himla bra! Älskar musiken. Sedan Robin Hood är också super bra. Det är ju ett super bra budskap där (ta från de rika ,ge till de fattiga)Peter Pan är också en favorit. Dock, så ville jag aldrig vara en av barnen som får flyga, som t e x Lena. Utan jag ville alltid vara Tingeling! Jag tyckte hon var lite små sur eftersom hon blev avis, men hon var häftigast. Hon kudne ju flyga med små vingar ju!
Peter pan är ungefär som pippis ämne: att man aldrig vill bli stor. Så känner jag ibland. Att livet skulle vara så himla mycket enklare om man fick gå i 1:an där ens största bekymmer var vilka kläder barbie dockorna skulle ha på sig.

Alla prinsess filmer som Askungen, Törnrosa och Snövit älskade jag också. Men Snövit var så läskig med häxan, så den såg jag inte lika ofta. Törnrosa var ju också läskig med en till häxa!

Men Askungen var underbar. Jag ville alltid vara henne!

När jag var liten så hade vi alla böckerna och filmerna. Jag minns hur mamma brukade läsa godnattsagorna för mig. Det var så mysigt. Sen så somnade man alltid mitt i allt så dagen efter tvingade jag mamma att fortsätta läsa. Haha.

Disney filmerna som görs idag tycker jag inte alls håller samma klass, de är för verkliga. Jag menar, de är ju roliga som t e x "Bilar" . Det ska vara klassikerna. Det är jätte roligt att mamma köper alla disney filmer på dvd. För jag när får barn kommer Disney vara kultur för dem!


Nej nu ska jag kolla på Peter Pan och käka muffins med mjölk!

PUSS / J

A what in my house? A bird in your house!Ja, imorse öppnade jag ett litet fönster, lite på glänt. Sedan när jag sitter på övervåningen, vid datorn. Så hör jag massa krafsningar. Jag får panik (så rädd som jag är) och tror att det är en tjuv. SÅ jag smyger försiktigt ned med en metall låda i handen. (Det bästa och hårdaste jag kunde hitta) Och vad tror ni sitter i fönstret? En fågel! Det här är katastrof för det har hänt mig en gång förut, fast då bodde jag och mamma i ett annat hus. Men jag får panik för jag kan inte jaga iväg de för jag har en sådan fågel fobi så det är helt otroligt!

Iallafall så ringer jag pappa och min hjälte kommer och räddar dagen.

Men alltså har man fågel fobi, så går det inte. Jag frös till, skit läskigt.

Men nu fick ni veta varför jag inte uppdaterat på morgonen. + att jag har bakat för fullt.

Ha det bra! PUSS / J

With a red touchSONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8


Insåg, efter ett halvårs boende i denna villa, att dessa läskigt röda lampor kan man ju fota. Vi har nämligen en källare (usch jag hatar källare, tror inte jag är ensam, men jag hatar skräckfilmer och källare bidrar till skräckfaktorn) och det blir skumt ljus av dessa röda lampor. Därför går jag aldrig ned dit på kvällen, knappt på dagen heller. Haha.
Nu måste jag sluta prata om detta för jag är ensam hemma och då kan jag inte snacka om skräck faktorer.

Nej, nu vill jag ha criminal minds ju!

PUSS PÅ ER! / J

Alone in the darkness, i bear a secretTagna av mig med Sony DSLR A200

Detta blir mitt 200:ade inlägg på min blogg. Haha, kul inlägg med svart vita bilder. Men jag tycker dessa bilder blev riktigt bra så det får bli nr 200.

Ska lägga in fler bilder sedan, för jag fick en inspirationskick när jag såg en röd lampa i källaren. :)
NU är det snart lov, bara imorgon kvar så då blir det massa porträtt bilder av folk, det lovar jag. Ska boka in redan nu.

Ikväll är det criminal minds! Best criminal show ever, Reid är my babe!

PUSS / J

Saturday and i´ve slept 11 hoursNågra höst bilder på mig och min bästaste vän J
Alltså, vi har varit bästa vänner sedan jag föddes ( jag är ett år yngre) och det är fan i mig länge!
Med tanke på att under 3 år av våran vänskap så flyttade jag upp till Norrbotten och vi hade nästan ingen kontakt. Men när jag kom hem igen så träffades vi och nu är vi fortfarande bästa vänner. Dock så är det så himla mycket med skolan så man hinner knappt träffas, jag menar jag träffar ju knappt mina närmaste skolvänner så ofta förutom på helgen...

Men det är coolt. Ni ser ju bara på bil 2, vi gör exakt samma sak helt omedvetna om det. Då är man ganska tighta!

Nej, idag blir det slapp tills 15.00 då har jag en 6 timmars fotbollsavslutning. Får se hur den går. Men det blir nog roligt!

PUSS / J

Blue eyes

Sony DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

Mammas blåa ögon.
Mycket blått märker jag i mina inlägg.

Autumn turning into winterTagen av mig med SONY DSLR A200 + SONY TELE 70-300 mm f/4.5

Modell : Karin

Super söta bilder på den super söta Karin. Var riktigt mysigt att gå ut på promenad i naturen (typ skogen) och det var strålande väder. :)

Ikväll är det fotboll! Tippar på 2-1 till Sweden!

PUSS / J

Ice, ice babyHere comes a secret about me. I love ice.
Vi har små hjärtformade is grejer som jag går och äter hela tiden. Alltså jag tycker att det är skönt att bita och suga på de. Det känns typ som en godis, fast det är vatten! Haha. Låter helt stört, men det är en mani som är väldigt dålig för emaljen på tänderna slits bort ganska rejält. Så jag måste sluta med det, men det är så gott att äta på is. DOck endast med tänderna längst in, annars ilas det ju!

Idag hade vi skolfoto, jag ber och hoppas att det blev bra, för annars är det kört. Hela staden kommer ju att se det kortet och sitta med garvet i halsen när de kollar in olika klasser...

Men nu blir det grey´s ikväll. Först måste jag bara läsa ut min bok, som jag ska ha bokrecension på fredag. Det är dessvärre inte så många sidor kvar, vilket ej är något negativt.

Ha det bäst!

(Ibland kan jag t o m uppdatera 3 gånger på en dag WOW och ibland inte skriva något på en hel vecka. Det är när inspirationen kommer alltså. )

PUSS / J

Fire, fire fire

Tagen av mig med Sony DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50mm f/2.8

Jag lekte med tändaren och mörker. Haha, tyckte det blev ganska coolt resultat.

PUSS / J

Winter has arrivedJag öppnar dörren nu på morgonen och BAM det är snö! På sätt och vis är det väl roligt, men sommaren varade alldeles för kort.
Nu ska jag chilla innan skolan börjar, jag har nämligen en stoooor sovmorgon idag. Men jag är ju morgonpigg så det fungerar inte för mig.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn