Survival kit

1. Detta är mitt survival kit under pluggning.

2. Engelska, matte, svenska, biologi. Som ni ser är allt på engelska. Jag går ju NVI, Natur vetenskap internationell. Men det är inte så svårt som jag trodde det skulle vara, men tillräckligt, absolut.
Sedan ser ni pennfack och min mobil.

3.  Oboy och fingers. Mums, sitta och doppa, haha.

4. fick hem vecko revyn, Frida (som jag lsutat prenumenera på men tydligen får ändå? ) och lite kläd tidning. Halens dock, men de kan ha fina kläder ibland. Sedan ser ni min nya mysiga cubus scarf och gina tröja. Gina tricot, cubus,vero mod, scorette och jack & jones har äntligen hittat sig hit! YEY!

Nu ska jag faktiskt plugga. PUSS / J

Crazy cow night

(Bild lånad från google)


Men gissa vad som hände inatt då?
Jag ligger och sover hur lungt som helst, sedan så ringer det klockan 00.45 mitt i natten. Jag tänker för mig själv "vilken (ursäkta svordomen) jävel är det som ringer vid den här tiden?" Sedan kommer mamma ned och säger att det var polisen som ringde. Självklart blir jag uppstressad och tänker att något hänt med pappa eller något liknande men så visar det sig att kossorna (vi bor grannar med en bondgård) har slitit sig och vandrar runt omkring gården.

Jag vet inte om jag ska garva eller vara förbannad, för jag hade ju hört kossorna råma arslet av sig, men jag fattade inte att de var nästan precis vid mitt fönster? Åh, iallafall så försökte bonden febrilt att få in de igen och runt kvart över 1 kunde vi gå och lägga oss igen.

Men guess what? vid 05.45 så hör jag samma kossor råma utanför mitt fönster och jag tänker "Nej inte igen!".
Så då hade de slitit sig igen...


Jag säger så här, "inatt spenderade jag lite quality time med polisen, för grannkossorna hade smitit till vårat hus för att festa och knackat på fönstret samtidigt som de råmat arslet av sig. Händelserik natt..."

Nu i efterhand så kan jag skratta åt det, men mitt i natten då man var dö trött så var det mindre roligt.

Haha, jag menar bara att det händer mycket här ute på landsbygden!Ha en underbar dag!
PUSS / J


Autumn 09


1:a bilden är tagen med SOny DSLR A200 + SONY  TELE objektiv 70-300 mm

Resten är tagna av Sony DSLR A200 + Sigma MACRO 18-50 mm

Nu är hösten här, trots att sommaren är skön så innebär hösten fina färger.

PUSS / J

Idol 2009Alla har sin åsikt om Idol, föregående år har jag endast tittat och gillat. Jag har inte haft någon speciell favorit. Men i år är startfältet så sjukt starkt, jag tror att de flesta håller med mig!

Som en liten spänningsökande grej så slutade ju fredagens avsnitt med att man fick rösta på antingen Calle eller Piotr, beroende på vem man ville ha kvar.

Jag känner så här, Piotr verkar hur skön som helst, men hans röst är inte den bästa. Men  Calles däremot, DAMN jag har lyssnat på videon ovanför hundra gånger om för jag älskar hans röst! So what att han inte kollar upp ibland, han kan lära sig med tiden. För hans röst får en att smälta, tänk hur livsfarligt det måste vara om han lyfter blicken samtidigt! Då är det ju kört!

Jag röstade flera gånger på honom igår (och jag är en person som aldrig röstar på idol grejer) så nu måste han banne mig gå vidare. Annars kommer Idol inte vara lika roligt att kolla på. Jag kan inte säga att jag inte kommer kolla för det måste jag. För det finns ju fler bra, men Calle Kristianson är helt klart bäst.

Så, vad tycker ni då? Håller ni med eller har ni någon annan åsikt? :)

Puss /J

Mmm... marabou

Vad är bättre än marabou? Jag förstår inte de som tycker om euroshopper chokladen bättre än marabou´n.
Ska iväg på sista träningen innan uppehållet och det blir nog roligt. Är ganska fint väder, dock lite kyligt. Men det funkar utmärkt när man tränar.

I skolan går det bara bra, åt på subway idag efter ca 9 månader. Har verkligen saknat det men har aldrig riktigt tänkt på att gå dit. Men nu blir det definitivt fler gånger!

Bjuder på några härliga choklad bilder. Mums, det vattnas i munnen bara jag ser på de. Ska nog gå ned och ta en till bit.  Haha innan träningen!

Ha det bäst!
PUSS / J

NailpolishTagen av mig med Sony DSLR A200 + Sigma MACRO 18-50 mm

Orkar inte skriva något idag för jag ska till min bästa vän som fyller 17 idag!
Grattis!

Finding the happy place

Hello babes!
Idag har jag spelat match och vi vann med 3-1. YEY!
Så det var oerhört skönt, med tanke på att jag inte spelat en match på snart över 7 veckor. Men nu var den avklarad. Jag har nämligen varit inuti en "less" zon. Då jag verkligen varit hur less som helst på fotboll, men inte vilja lämna laget. Men nu på sistone har jag verkligen funderat på att sluta spela fotboll, för gott. Men efter ett par glädjande nyheter om våran förening så blir det nog inte så i slutändan. Tack för det! Bra beslut Jennifer, så känner jag iallafall. Jag tänker försöka få tillbaka glöden igen. Det bör väl inte vara alltför svårt?

Imorgon är det skola och jag har endast 2 lektioner, + sovmorgon till kvart i 12. Jag gillar!

Men nu ska jag ned och kolla på One tree hill, nya avsnitt!
Ha det bäst, mina kära läsare och jag vill tacka er för att ni håller er kvar, trots min kassa uppdateringar. Ska bli bättringar.

PUSS / J- Alla bilderna är på mig och E.

1. Ser ni hur högt vi sparkar? Ganska sjukt att vi står med nästan helt raka ben!
2. Yihaaaa! kickas och sparkas.
3. Jag älskar den här bilden. För båda skrattar och jag står i en konstig position med hela min kropp. (Vi skulle dansa) Så börjar vi skratta och den blir jätte fin.

LOve it.


Plockepinn

Några bilder ifrån när jag spelade plockepinn med min mormor. Vi äger på det. För övrigt så sitter vi alltid som på första bilden. I halv split. Haha vet inte varför men vi har gjort så ända sedan jag var liten. :)

NU är det HELG! YEY!

Orkar dessvärre inte skriva mer nu, kan skriva mer sedan, då jag även berättar om gymnasiet och de första veckorna. Haha, skrev att jag skulle göra det förra fredagen, men jag orkade verkligen inte då.

PUSS / J

Beautiful like an angelAlla bilder är sträng © .
De är tagna av mig med min Sony DSLR A200 + Sony 70-300 mm TELE objektiv

Hon är så söt min lilla L.
Ni ser ju att temat är ängel.

Men ha det så bra!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn