SATURDAY F + JJag var med Flipp i helgen, då bestämde vi oss för att baka cupcakes. Jag har ingen bra erfarenhet av bakning och jag hade aldrig bakat cupcakes förut, men det hade Flipp. Så jag förlitade mig fullständigt på henne.Den första omgången blev misslyckad, med stor M. Men Flipps mamma övertygade om att en sats till så går det nog.PERFECT! Smakade gott gjorde de också, det kan jag försäkra er om.Sen, blev det posing.

Sexigare tjejer får man ju leta efter, inte sant?Otroligt härlig lördag, thanks Flipp.

Så nu fick ni några bilder sötnosar.

PUSS / J

IPHONE GOD DAMN ITJAG HAR EN IPHONE! LYCKA, GLÄDJE , KÄRLEK, ALLT BRA I VÄRLDEN! AHHHHHHHHHHHHHHHH

Förresten, bilderna på mig är sjukt fula, vet inte vad det var med mig idag, men det skiter jag i för jag har en iphoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Efter över ett halv års sparande!

PUSS PÅ ER / J

I'm one hell of a daredevil

Haha, ja allt jag kan säga är att ibland måste man bjuda på sig själv. Den sista bilden är ju den mest störda, även den mest suddiga, men det är L som tagit den och hon är knappt 8 år..

Ja, det här är då mitt riktiga jag. Jag är en riktigt daredevil alltså. Medan grabbarna bygger upp 3 meter höga hopp, är detta mitt och L's hopp. Haha, typ 10 cm. HELL YEAH!

Sen så kör jag ju på L's cykel också så det blev jätte jätte svårt så inte benen stötte i styret.

Nej nu ska jag sluta uppdatera, men här är den riktiga, galna jag.

Ha en absolut awesome kväll !

PUSS / J

Crap! Not again

Inköp:
-Lila kofta
-Vagabond skor
-Blommig klänning
-Gladiatorskor

Aj, aj , aj kan jag säga. Det tog på plånboken, jag som sparar till en iphone. Jag gick på stan en dag och kom hem med detta. Jaja, det är bara att acceptera och gå vidare. Jag har ju iallafall köpt snygga sommarkläder.

Jag har fortfarande råd med iphonen tack gode någon, och tro mig, ni kommer märka när jag köpt den. Glädjen kommer sprudla!

PUSS /J

A typical spring dayMysig dag med sötaste L.

Nu blir det tacos med mor! Blir nog en mysig hemma kväll med henne. Saknar egentligen att vara med henne, då hon jobbar väldigt mycket och jag mest är med kompisar...

Men nu blir det ändring på det! Hon hälsar förresten, haha mamma.

PUSS / J

Scary cat, yet quite loyalSONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

En söt liten katt vid namn Felix, som faktiskt är en hona men ägarna trodde det var en kille blablablabla...

Det är roligt att fota katter, eftersom deras ögon är fantastiska! Men de är läskiga som få. Jag har aldrig varit med om att en katt har rivit mig, inte som jag kan komma ihåg, men det är något med deras vackra ögon. De är lömska. Sitter och njuter bredvid en och sedan hugger de klorna i benen på en. Huvvaligen!

Nej nu åker jag och mor till moffa. 3 envisa generationer, jag och moffa är de ödmjukaste av oss tre. Ta det inte fel, mor min är underbar, men hon är väldigt rak på sak, vilket är awesome ibland, men ibland måste hon helt enkelt chilla.

Strunt samma, ingen orkar läsa text så jag tänker inte skriva om min daaaaaaaaaaaaaaag. Men jag kan säga att jag har shoppat lite, fasiken. Inte bra, jag sparar ju till en iphone, men jag och mamma har kommit överens om en avbetalningsplan. Haha låter jätte seriöst men hon ska lägga in 2000 och sedan betalar jag resten av iphonen. Så betalar jag tillbaka 1000 och hon bjussar på 1000.

PUSS/ J

Easter

Bilderna har mor min tagit. Därav lite suddiga. Men super söta ju!

Det är så mysigt när min lilla L  klär ut sig till påskkärring, för hon är ju så söt!

Tycker om påsken, det är inte världens högtid, men det är mysigt med släkt och godis, och påskkärringar såklart!

Ha en super bra påsk allihopa!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn