Gone like the windHar varit borta från bloggen en längre tid. Har ingen inspiration eller lust att skriva eller fota för tillfället. Måste vänta tills hösten kommer och de fina färgerna åter nalkas på våra träd.

Skolan har börjat, känns helt okej, det är ju andra året nu. Men det enda jag faktiskt kan tänka på är EGYPTEN! Jag läntar något så fruktansvärt! Jag hoppas hoppas hoppas hoppas verkligen att det kommer vara strålande väder så man blir brun. Jag vet själv hur mycket jag hatar när någon man känner har varit utomlands mitt i vintern och kommer hem brun och mysig när en själv är blek och ser allmänt sjuk ut i ansiktet. Så JA, jag hoppas på värme och en fet bränna under november veckan.

Sen så måste jag ju avsluta med att jag längtar givetvis till HARRY POTTER  ju! Kommer avlida när filmen kommer. Jag ska gå på premiären och jag ska inte ha någon lång framför mig. Så långt har jag kommit iallafall..

Nu återgår jag till denna lördag och ska iväg nu. Men ha det gött!

PUSS / J

Camping ain't really my thing, but with these girls it makes sense

SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Tack så hemskt mycket flickor för denna grymt roliga kväll. Jag måste erkänna jag var lite tvekis till camping eftersom A: Jag är inte mycket för friluftsliv och B: Jag sover så himla dåligt i tält. Men eftersom vi åkte ut till en ö där det mestadels bara fanns myror så blev kvällen jätte mysig och fin. Underbart att få spendera den med Elin  nu innan hon sticker ned söderut. Så det var absolut en fin avslutning.

5 timmars sömn och nu även lite mat i magen så börjar jag känna mig lite piggare. Ska nog försöka sova lite på eftermiddagen eftersom jag har träning ikväll. Men jag brukar inte riktigt vara så duktig på den där "siestan" på eftermiddagen. Brukar endast sova på dagarna ifall jag är sjuk eller om jag är riktigt trött efter skolan. Vi får la se hur det går. Nu blir det godis och film.


PUSS / J

I need to grow older...

SONY DSLR A200 + SIGMA 50mm f/1.4

Gillar denna bild skarpt, tycker personligen att den i färg är finare, älskar den gulaktiga tonen som jag pretty much lägger till på alla mina bilder haha. Det är min nisch.

PUSS / J

Cupcakes!

Ett ord: MUMS!

Innehåll: Sockerkaksmuffins med marabou choklad bitar i + Choklad frosting med ytterst delikat jordgubbsströssel.

Try it, it's Leila's recept.

PUSS /J

The summer shall endHallåååååååååååååååå. Jag har varit hemma sedan igår eftermiddag och håller på att redigera lite bilder. Det är jobbigt, men små roligt ändå. 2 veckor kvar tills skolan börjar. Jag är lite smått nervös för 2:an men det ska nog gå bra. För det är bara 3 månader kvar till EgyptEN. Jag kan stava. För jag har lärt mig nu, haha.

Egentligen har jag inte så mycket att säga, men man är mer än en tusenlapp rikare nu iallafall efter helgens jobb. Missade dessvärre träningshelgen, vilket var synd, men pengarna var faktiskt värt det. Dock så är ju inte riktigt min kondition på topp till fotbollen. Jag försökte springa så gott jag kunde ute på vischan men det är inte så lätt när man är slut efter ett dags arbete. Jag kommer aldrig klara mig som vuxen...

Ska uppdatera lite mer senare. Men nuuuu, blir det att äta en cupcake. Just det, ska visa de i nästa inlägg, smarriga.

PUSS / J

"Bara för att man fotar blommor är man inte en fotograf"

SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Haha älska meningen "Bara för att man kan fota en blomma så är man inte en fotograf". Fast jag håller nog med. Jag menar, hur lätt är det inte att sätta sig framför en blomma, ta fram en systemkamera och knäppa en hyffsad bild? Så gjorde jag i början och jag tyckte det blev grymt snygga bilder. Men nu känner jag att det är alldeles för amatördrag för min del. Nu använder jag massa andra objektiv och leker gärna med motivet. Som ni ser på de nedersta bilderna så har jag fokuserat igenom ett annat objekt. Grässtrån eller liknande som gör att den skärpedjupet blir mer intressantare, istället för bara en suddig fläck. Det är svårt att förklara men ni kanske förstår, eller inte. Det spelar inte så stor roll.

Dessa blommor fanns på gården hur som helst. Men jag orkar inte skriva mer, jag förstår inte riktigt varför jag har en blogg egentligen, när jag hatar datorer. Blir alldeles trött i ögonen av dem. Note to oneself: Never take an office job, i mean it, never.

PUSS / J

Av längtan till dig

SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Jag har börjar lyssna på Cajsa-Stina Åkerstrom med Åse Tinders "Av längtan till dig". Så himla fin! Jag brukar inte riktigt uppskatta svenska sånger (Håkan Hellström är ju den främste, huvva) men just denna låt har jag hört sen jag var liten. Jag kommer inte ihåg första gången jag hörde den men jag kommer ihåg känslan. Jag blir så glad när jag hör den och jag minns att jag ville ha den på mitt bröllop när jag blev stor. Haha. Men jag tror faktiskt att jag ska hålla det löftet till mig själv. För den är så vacker och så fort fiolerna kommer så blir jag lite tårögd. Lame, jag vet, men det är något med den låten så därför fick detta inlägg ha låtens namn som rubrik.

Jahapp, det där var dagens tanke då, och inspiration till bilderna ovanför. Tyckte de blev så mysiga med solljuset och den fina verandan. Ska kanske göra en riktig fotosession där någon annan dag för det är så fint, men vi får se.

Men nu blir det mat, har jobbat hela dagen + tagit dessa bilder helt spontant efteråt. Så de är medelmåttiga...

Uppdaterar senare med natur bilder, trots att jag inte är hemma så har jag tillgång till dator. YEY.

PUSS / J

JeansMina 9 par jeans som ligger i garderoben.Favoriterna som har blivit rejält slitna.


Nu när man städade garderoben insåg jag att 6 par byxor inte riktigt passade längre. Märks det att jag inte städat just byx området på länge när de fastnar redan vid låren. Aja baja.

Så nu har jag alltså 10 par jeans, inte 16 som ligger och trycker i en liten låda. Skönt. Dessvärre var det jobbigt att redigera bilderna med vit bakgrund så det blev lite halvdant men jag orkar inte bry mig.

Nu är det mat och förresten, mitt objektiv kom idag! YEY.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn