Jaha, då hade man en ny header då

Här kommer mina headers som jag haft sedan jag startat denna blogg: vilket är 2008  Juni! SHIT 2 år... Ganska roligt att se hur jag utvecklats inom fotografering. :) Det ser man ju bara på headern.

På den här tiden så ville jag vara anonym och jag hade typ en liten halv modeblogg där ett tag. AH, hemska händelse...


 
Sedan började jag med 4 foton och lite sånt, här nedanför var då jag bytte ut de efter ett tag.Men jag gillar de här enkla headerna, tycker det är stilrent och enkelt. Men det är väl roligare med någon krångligare, som tog 3 timmar typ. Haha.

Sedan började jag med att "sudda" in bilder i ett föremål, vilket jag gillar så jag har fortsatt med det.

Personligen tycker jag mer om den förra, eftersom glajjorna och bilderna är så coola. Men jag behöver förändring här på bloggen, det är ju roligare för er också. SÅ nu blev det en till cooling, jag och några bilder, haha. Typ samma som förra, fast lite förändring!

PUSS / J

J-J-J-J-fer


Ibland måste man få ta lite ego pics. Jag kan berätta att det händer väldigt sällan för min del, jag fotar andra istället. Haha, så är det nog om man väljer att stå bakom kameran istället för framför.

PUSS / J

Una día de inviernoSONY DSLR A200 + SONY TELE ZOOM 70-300 mm f/4.5

Här kommer några försenade bilder, ifrån en mysig vinterdag med små kusiner, mamma och moffa. SUper mysigt ju! Men det bästa var att det var sol och INTE -30 grader. Det var typ minus 10.

Nu känner jag att jag måste få en liten sockerkick innan jag fortsätter med alla bilder. SÅ det blir en snabb färd nedför trappan för att hämta en liten plopp och sedan göra en ny header! Har ledsnat lite på den och har en ny idé. Fast det kommer lbi ganska likt, men jag gillar det här när jag suddar in bilderna i något, så istället för glajjorna blir det något annat. :)

PUSS  / J

White is my favourite colour

SONY DSLR A200 + SONY TELE ZOOM 70-300 mm f/4.5

Lite blommor och J när hon var här. Jag älskar den sista bilden, i princip helt vitt.

PUSS / J

If one door closes, another one opensSony DSLR A200 + Sigma Macro 18-50 mm f/2.8

Idag skulle vi haft friluftsdag, men det är 32 grader här uppe i Jämtland så det blev inställt! Skööönt, speciellt för er läsare för då har jag tid att plugga OCH redigera mina bidler. Jag har tagit mycket, så det lbir många inlägg idag, promise.

PUSS / J

Damn,SONY DSLR A200


Jag och J

Ibland får man faktiskt bjuda på sig själv, speciellt då jag har en 5 meter lång tunga som ni ser!
Puss på er, / J

Chasing the J-ferSONY DSLR A200 + SONY TELE 70-300 mm F/4.5

 OBS: Jag ser helt sötrd ut på den sista bilden, men fy bubblan varför måste man vara snygg hela tin' ?

Ja, idag var jag pigg minsann...

Haha kul med nya besökare. Jag gillar att man skriver på bloglovin en gång med orden "Komsi komsi in på min fotoblogg. PUSS!" sen nästa dag så ser jag att jag har fått 90 besökare under de 5 minuterna. Thank you!

Nej nu blir det godis och tacos. Moder jord ska ut på after work, frågan är då vad Jennifer ska göra ikväll? Får väl ringa hit några polare och mysa! Äntligen fredag känner jag!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn