Snow WhiteSONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8
Modell: Filippa

Super fina bilder på Filipippa!

Hope you like it och ber om ursäkt för min oaktivitet i bloggen!

PUSS / J

ConsertSONY DSLR A200 + SONY TELE ZOOM 70-300 mm f/4.5

Satan vad jag är oaktiv på bloggen. Men det får man väl ta antar jag...

Iallafall så var jag på en konsert nu i början av januari. Med Sofia Källgren (hon som gör rösten till Belle i skönheten och odjuret) och Robert Wells. De var grymt bra, dock så tyckte tydligen inte tidningen det. De sa att Sofia Källgren inte berörde... Då kan jag berätta att en vuxen man i 40-års åldern började gråta bakom mig för hon sjöng så vackert. Så jag undrar vad den där reportern har råkat ut för.

PUSS / J

Wonder where she got it from?Undra vart hon fått det ifrån? Haha lilla vän!

PUSS / J

The girls
Alla bilder är tagna av mig, förutom de i början, för där spelar jag ju modell! De har F tagit!

SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50mm f/2.8

Jag måste säga att det var då väldigt jobbigt att fixa vit bakgrund på mig eftersom mitt hår var lite roligt och stod utåt åt många håll. Men det blev helt okej, jag orkar inte vara noggrannare för jag har suttit nu i 2 timmar med alla bilder så...

Men visst är vi snygga? Oh jaaaa

PUSS / J

One little secret about the J-ferNi som inte ser vad det står: Min moffa har 14 siberian huskys som jag (i princip) alltid är hos.

Dessa bilder är lite blandade eftersom de är tagna under ungefär de senaste 3 åren.. SÅ ha tålamod med att vissa bilder är  dålig kvalité eftersom vissa tog jag med min digitalkamera, sedan min fuji som är hälften system och hälften digitalkamera typ och till slut min systemkamera. Men jag kände för att dela med mig om mitt liv, eftersom jag har kommit fram till att min blogg är ganska opersonlig, haha.


Man får kela hur mycket som helst med sötingarna!Man har ju alltid så snygga kläder på sig när man matar hundarna!

Sedan så är de underbara för mig att ta kort på!
Så att min moffa har ca 14 siberian huskys är bara roligt för mig. Varje gång det kommer valpar så kommer jag dit och myser med de små ulliga varelserna. Sedan så är ju jag och mamma hundvakt ganska ofta så man får kela med de stora hundarna också.

Sen så har jag kört hundsläde, eftersom min moffa tävlar i det. Det är det skönaste som finns, att stå på släden och så drar hundarna iväg igenom skogen.

Så jag är ganska lyckligt lottad, detta är även anledningen att jag inte får en hundvalp av mamma, för hon tycker att det RÄCKER med moffas hundar. Men jag vill ju ha en egen hund!

Jaja, nu har jag delat med mig av mitt liv tillräckligt.

PUSS / J


Shopping is not good for me

Alltså snälla säg mig, hur det är möjligt!

Jag går på stan en dag för att sätta in mina 2700 kr på banken som jag fick på julafton. Nu så har jag 1960 kr inne på mitt konto, när jag hade 3700 kronor efter jag satt in de. SHAME ON ME!

Jag köpte nya super fina skor! De svarta underbaringarna! Sedan en fin sjal, ett par SHORTS, en vit tröja, en grå tröja och en superfin svart väst.  Sedan har jag fikat också, som en galning, köpt godis. Allt detta på en dag, gaaaah. Inte nyttigt!

Jag som skulle spara till min iphone... buhu. Jaha, då får man väl börja om igen då!

Nu blir det att kolla på my sisters keeper, kommer ju gråta ihjäl mig för jag har läst boken...

PUSS / J

Sommaaar

Hm, jag var på stan idag och handlade dessa shorts som ni ser på den första bilden.
Det är illa, jäkligt illa eftersom vintern är igång och jag shoppar shorts till sommaren.

Men jag är less nu på kylan, trots att halsdukar är mysiga. JAG VILL HA SOMMAR!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn