Nice social life dude

Haha ful bilder.

Det är roligt när ens mor har ett bättre socialt liv än en själv. Hon var ute på stråket både fredag och lördag. Vad gjorde jag? Jo jag kollade på film, mös hemma. Själv. Buhu. Men alla är ju borta, plus att jag är sjuk. Så vem vill vara med mig då liksom?

Men mamma var iallafall jätte fin när hon skulle ut så jag tog kort på henne, samtidigt får ni ju min fina mys klädsel. The best from both worlds huh?

Nej, nu måste jag lägga mig i sängen och titta på teven för min hosta håller bokstavligt talat på att ta livet av mig. Tog en timme för mig att somna igår för jag hostade som en galning och imorse vaknade jag kvart i sju och hostade i en timme tills jag nästan dog innan jag somnade om en stund. Inte kul vänner, inte kul.

Men imorgon vaknar äntligen min sociala sida till liv, då jag ska spendera dagen med klasskompisar, bara 2, + Elin då men hon räknas inte riktigt för hon tillhör den grupp av kompisar som jag spenderar större delen av min tid med.

PUSS / J

PS. Bli inte sjuk.

A WELL SPENT VACATIONKära vänner, jag och 3 vänninor har spenderat 6 dagar i Stockholms skärgård. Jag kan summera det med tre ord, galet, roligt, välförtjänt. Nu kommer lite bilder, de första är ifrån tågstationen. Vissa var ju piggare än andra..Som alltid med SJ tåg så fastnade vi mitt ute i vildmarken p g a dator fel, i 2 och en halv timme. SEEEGT, men det blev kortspel och lite roliga kort.Bad direkt när vi kom fram såklart. Eftersom jag är fotografen och en aning rädd för vatten så höll jag mig uppe på bryggan efter mitt dopp. Jag var nöjd, haha det var nog flickorna också. Älskar E's uttryck.
BAD hela dagarna, och Leia vaktade vid bryggan, med mig. HöhöSen blev det staden en dag, dock var det en liten besvikelse när vi kom till Topshop, nästan ingen av oss hittade något. Jag hittade som tur var ett par riktigt snygga brallor, men det var det enda. Jag menar på topshop brukar man ju alltid hitta någon snygg tröja åtminstone? Det måste ha varit rean, att de inte fått in sina nya höstkläder. Men snygg var vi ju iallafall.

Jag hade super roligt där nere och det var kul att bara komma bort från det trygga hemmet ett tag. Dessvärre har jag blivit sjuk och jag vet exakt varför. Sista kvällen tog vi natt dopp, och sedan där jag låg på madrassen var det drag från det öppna fönstrer. Vi vet ju alla att om man ligger eller sitter i drag så drar man ofta på sig en rejäl förkylning efter det. Ja, jag klarade mig tills jag kom hem, dagen efter låg jag i feber, kniv ont i halsen, snuva och idag är det en skön hosta som körsbäret på allt. Men jag börjar bli bättre, ingen feber idag, halsontet har lugnat sig en aning fast hostan är fortfarande jävlig.

Men nu ska man inte klaga, jag hade det grymt skönt i skärgården så tack för att vi fick komma!

Nu blir det att kolla på film och kurera mig.

PUSS / J

Fotboll+ Sol/glass = En utmärkt ekvation

Har varit och kollat på  matcher eftersom det är fotbollscup. Dessvärre suger det att vi är för stora, buhu, känns som vi är jätte gamla.

Orkar inte skriva mer för nu blir det staden med mor, som är hemma! YEY. Har varit ensam hemma nu i en vecka och det är inte kul i detta stora hus. Jaja.

PUSS / J

OH.MY.GODTre ord, OH. MY.GOD.

Alltså jag kan inte ens vänta tills dessa filmer. Det sjuka är att den första delen är inte förrän i November! Det är huuuuur lång tid som helst kvar. Jag hatar att de teasar med denna trailer när jag verkligen verkligen vill se den.

Jag är ett Harry Potter fan, inte ett Twilight fan. Visst jag tycker Twilight är bra, men ingenting i jämförelse med Harry! Jag får i princip rysningar när jag ser denna trailer. Ändå är det 5 freakin' månader kvar!

Men jag lär väl kolla sönder den här under de månaderna, och läsa sista boken, igen. Det blir nog den 4:e gången. Sedan blir det väl Harry Potter maraton med flickorna. Fäään vilken nörd jag är. Vad ska man göra när det inte kommer några fler filmer liksom?

Jaja, nu ska jag ägna mig åt annat, haha. GALET

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn