SummerBilderna förklarar allt jag gjort de senaste dagarna. Värmen är här, dock inte solen för tillfället. Blev slarvig redigering av bilderna för jag ska på träning nu men men.

PUSS / J

You've got an eye for thatSONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

Lite bilder på ögon, mina och min mors rättare sagt.

Idag är det sol, men lite väl kyligt i luften! Det är Filippas b-day idag så gratta henne!  Det som är bra med att hon fyller år är att då vet jag att det snart är min tur, julibarn. Höhö anonymt med "Jennifer - ett julibarn".

Idag blir det bara att ta det lugnt, ska ha liten spa dag jag och mamma. Jag har precis haft ansiktsmask, ska fixa benen och fötterna. Måla naglarna och bara allmänt ta det lugnt. Sedan blir det en sväng till Ica Maxi, kanske man får övningsköra in? Isåfall blir det några bilder på mig i bilen, åh vad jag inte passar in i den stora bilen.

Nej, nu växlar jag från hundra olika saker i ett försök att skriva ett inlägg här. Detta är anledningen att jag har en BILD blogg, inte en SKRIV blogg. Bläh.

Midsommar har varit kul, så jag är nöjd. Vädret kan ju vara lite bättre men.

PUSS / J

A NEW VIEW OF SHOPPING

Nu kommer det jag köpt, eller rättare sagt FÅTT från mor min. Lite blandat.Siden Kavaj från H&M 499 kr, den köpte jag själv.

Guld halsband + Guld/trä ringar från Gina tricot ca 200 kr, fick jag av mamma.

Randig kofta från Vero Moda 199 kr (rea), fick jag av mamma

Rutigt linne från Gina tricot 75 kr (rea), fick jag av mammaVit randig tröja från Monki 150 kr (rea), köpte jag själv

Midsommarklänningen från H&M 199 kr (rea), fick jag av mamma

Vit kofta från H&M 149 kr, fick jag av mamma

Grön kort jacka från Gina tricot 149 kr (rea), fick jag av mamma


Haha, insåg att jag fick väldigt mycket grejer av mamma i förrgår när vi gick på stan. Men hon köpte mycket till sig själv också. Det var evigheter sedan vi shoppade, så dagen innan midsommar tog vi tag i vårat begär. Jag är mycket nöjd, det är mor min också.

Ville presentera mina inköp på ett annat sätt idag kände jag. Hope you liked it, och tro inte att jag kommer börja fashion blogga, vill bara visa vad jag köpt!

Men nu blir det duschen och göra sig iordning.

PUSS / J

MIDSOMMARMIDSOMERMIDSUMMERMidsommarklädseln, och ja jag är medveten om att min klänning har fastnat i tröjan, crap. Men jag var iallafall på stan med mor min och då hittade vi denna fina klänning från H&M och den vita koftan till.Mor min och jag. Ganska lika ändå va?

Ja som vanligt så regnade det, så momma fick grilla på bron, inte ute på gräset.Haha jag bjuder på denna bild, foto rätt upp i näsan var det ja!Super söta. Inget är så fint som gamla par som är kär i varandra. Inte för att ni är gamla då momma, haha.

SONY DSLR A200

Detta är lite midsommar bilder ifrån igår. Jag hann inte lägga upp bilderna på min klädsel innan vi åkte så de kom idag istället. Det var regn och kallt, men vi trotsade vädret och gick ut och spelade kubb som vi alltid gör. Själv så vann man, med mamma. Det bästa var när jag slog ned 4 klossar på 2 pinn kast.Helt galet var det! Jag fick ned 3 kubbar på 1 kast. MÄSTARN!

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos Blomman och imorgon blir det nog bara slappt. Kommer lite bilder på saker jag köpte på stan med mor min senare.

PUSS / J

PS. HA EN SUPER BRA MIDSOMMARHELG!

The letter you're looking for is "L"

SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

Världens sötaste 8-åring är hon, eller hur?
Tog dessa vackra bilder på L senast hon var här. Hon blir ju bara finare och finare för var dag som går.

PUSS / J

The time is now

Jag är fotograf och modell på bilden. Fick en liten inspiration i mitt huvud och tog dessa bilder.
SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

Två stora suckar. Jag behöver ett nytt objektiv, ett vanligt fast 50mm med brännvidden 1.4. Super grymt objektiv jag har hittat, dessvärre kostar det 4500 kronor. Men förhoppningsvis så får jag lite pengar när jag fyller år och sedan så har jag pengar sparade själv.

Suck nr 2, jag har ingen att ta kort på. Ingen vill ställa upp som modell, buhu. Därför blir det ju bara på mig själv, det tycker jag inte om! Tycker mer om att stå bakom kameran än framför. Haha, iallafall när det gäller sådant här, annars älskar jag att göra till mig när jag är med polarna.

Nej nu får det blir ändring på detta. Jag ska ta tag i bloggen, köpa nytt objektiv och tvinga mina polare att stå framför kameran. Sörru.

Nu blir det att åka iväg på middag med mor min och sedan träning. HÄRLIGT! Förresten så vann laget mitt igår, även förra matchen också. Haha, fast vi ligger fortfarande långt ned i serien men skitsamma. Vi börjar ju vinna iallafall!

PUSS / J

PS. Mamma och jag kollar lite sista minuten resor, HOPPAS DET BLIR AV! Har inte varit utomlands på 5 år. Men det kan hända att vi bara tar oss till Göteborg eller Stockholm, men det gör inget. SÅ länge man kommer bort lite grann.


It's a beautiful storm


Una fiesta de claseJa, det var klassfest igår. Haha har inga bilder ifrån själva festen ute i parken. Detta är bara bilder på Mårten, Kamilla och mig på vägen hem. Det var då jag kom på att jag hade med kameran.

Oaktiv på bloggen som alltid, men men.

Nu blir det jordgubbar!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn