Todays thoughts

Godmorgon sötnosar! Idag blir det lugnt, jag känner för att dela med mig om lite tankar och sanningar ifrån självaste Jennifer då.

Dagens sanningar:

 • Jag vill ha tillbaka Arne Weise på julafton. HAN ÄR JULAFTON!

 

 • Jag räknar alltid hur många timmar sömn jag kommer få när jag ligger i sängen innan jag somnar. Det är då det blir jobbigast att somna, för kan man inte somna så tänker man "Shit nu får jag bara 7 timmar, 6 timmar osv."

 

 • Jag känner att min mobiltelefon vibrerar i fickan, fastän den egentligen inte gör det.

 

 • Jag vänder alltid på kudden för att nå den kalla sidan om jag legat för länge på den ena sidan och det blir för varmt.

 

 • Jag absolut avskyr när man sover över hos någon (oftast med fler) och ALLA somnar före en själv. Oerhört jobbigt, speciellt om man har kompisar som snarkar smått. (haha Vilda)

 

 • När vi är inne på att sova över, så hatar jag också att vakna först, känna att man är hungrig och inte kan somna om. Det är jag för jag är en morgonmänniska. Stackars Filippa när jag sov över hos henne. Klockan halv 9 "Jag är HUNGRIG"

 

 • Jag kollar klockan på mobilen och har glömt bort tiden när jag lagt bort den.

 

 • Jag vill så gärna leva i Harry Potter's värld. JAG VILL GÅ PÅ HOGWARTS!

 

 • Jag hatar alla facebookspel, har aldrig och tänker aldrig börja spela dem.

 

 • Ibland vill jag leva som i en film och höra musik runt omkring mig när saker händer i mitt liv.

 

 • Jag hatar att säga hej till folk, de ser en inte och man står där som ett mobboffer.

 

 • Jag petar alltid i köttpaketen i affärerna. Inte så det blir hål, men så det blir "gropigt" och det syns att man petat där. Haha, jag är störd.

 

 • Jag köper alltid en-kronors tuggummin ifrån tuggummiautomater. Jag börjar tro att mina kompisar skäms över mig? Haha nej då. Bara lite kanske.

 

 • Jag sjunger konstant när jag är hemma, mamma blir galen, men what the hell, man kanske står på en stor scen en vacker dag? Or not. Haha, sjunger inte fint här hemma. Tur att man inte har grannar längre.

 

 • Jag älskar kött, jag skulle aldrig kunna bli vegetarian.

 

 • Jag kollar alltid i kylskåpet efter något gott, går därifrån, kommer tillbaka efter 10 minuter, kollar igen. Men det finns ju fortfarande inget gott ju!

  • Ja, här har ni några specialiteter! This is me.

PUSS / J


Decorating my roomJa jag har då satt upp min egen lilla wall of fame, med de bilder som jag är mest stolt över. Jag fick lite inspiration av Vilda som satte upp bilder på minnen, med massa bilder av vårat "tjejgäng" och hennes närmaste. Jag valde att istället göra en vägg full med mina bästa bilder som jag tagit eftersom jag insett nu hur mycket jag har utvecklats inom fotografering.

Great huh?

Nu blir det musikdirekt, tar med kameran får se om det blir några bilder.

PUSS / J

How nice to just sleep all day

SONY DSLR A200 + SIGMA MACRO 18-50 mm f/2.8

G I P S

Ja här har ni då min mommas gips. Jag insåg att jag kudne fördriva lite tid genom att måla på det! Så jag gjorde det och detta är resultatet. Haha, den rosa pennan tog slut så det blev lite prickar och ränder i slutet istället. Men nu har hon dessvärre fått bytt detta gips men sjuksköterskorna var tydligen imponerade. Haha, jag som suger på att måla...

PUSS / J

Sportlov

Ja, jag gjorde ett litet "collage" (fastän det inte ens är värt att heta det) av mina mobil bilder. Då mitt sportlov har varit galet och jag har endast tagit kort med min mobil kamera, därav kvalitén.

- Först så fick jag ett syskon, en lillasyster  som ska heta Kiera . Jag älskar namnet, det är speciellt och det bästa är att det kommer från Pirates of the Carribean (!!!!!) (Keira Knightley) så namnet är internationellt men funkar ändå på svenska.

- Sedan så har min momma brutit fotleden så det blev sjukhuset heela söndagen, och måndagen, även tisdagen för att hälsa på henne. Därför ser ni så många bilder ifrån sjukhuset, då jag posar. Haha så typiskt mig. Stackars mamma, det var hon som fick ta kort!

Jag: Mamma ta kort på mig när jag ligger på operationsbordet!
Mamma: Men, hallå?
Jag: Ja men snälla mamma, bara 1 kort, max 2.
Mamma: Ja men  skynda dig då.

Hon knäpper 2 kort.  Jag kollar på de och ser att jag ser störd ut på båda bilderna.

Jag: Men ett par till, snälla?
Mamma: Jennifer, vad jobbig du är... *Suck*

Jag förstår inte hur hon kan stå ut med mig.. haha, men jag älskar henne för det!

-Sen så har jag varit i Bydalen och åkt snowbooooard. Inte mycket bilder därifrån heller eftersom vårat sportlov hade det sämsta vädret på flera år. Stockholmarna fick det bästa. Jaja, man kan inte alltid få vad man vill.. Men idag är det soligt så det blir till att sola med mamma innan jag sticker iväg till momma för att hjälpa henne. Stackarn, hon har ont och kan inte hoppa på kryckor särkilt bra.

Detta är i princip mitt sportlov. Jag har tagit några bilder och de kommer antingen senare ikväll, när jag kommit till momma, eller imorgon. Måste plugga inför matte prov också!

PUSS / J

A strange light in the basement

SONY DSLR A200

Det är jag på bilderna, självutlösare vet ni !
Älskar alla bilderna. Såhär kan det bli när en idé ploppar upp i huvudet. Jag ville ha en källare och ett ljus, jag hade turligt nog både och. Mamma tror ju att jag är galen med alla mina idéer. Fota Filippa uppe på taket, på vägarna, nere i källaren. Haha, men jag tyckte det blev bra. Dessvärre så blir det inte så underbar kvalité när jag laddar upp dem på bloggen, skall fixa detta. Men jag tyckte det blev bra ändå, inspirationen är på topp!

Kanske för att det är sportlov? Kanske för att jag har fått en lillasyster? Jag vet inte, men det är skönt när man knappt kan hålla fingertoppen borta från kameraknappen.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn