Bikinis

 NU! Äntligen har jag fått tummen ur och köpt bikinis. En lite mer färgglad, fastnade för den direkt, och en vit. Som kommer vara grymt snygg in Egypt när man är brun. Kanske i sommar också om solen kommer fram någongång!

Idag blir det att stå och sälja kakor för laget, ska inte spela för jag är så förbaskat förkyld. Men idag ska vi minsann vinna!

PUSS / J

Change

Så här ser pojkarna ut nu. De har ju växt så in i norden!

Fortfarande söta och små ulliga i pälsen.

Nej, nu ska jag sätta mig framför teven, har varit framför datorn i en timme och det är inte särkilt länge. Men mina ögon tål inte allt för mycket data skärm. Bra det!

PUSS / J

CHILLIN' WHILE GRILLIN'

Skön kväll och min Sony var med hela kvällen.

Girls, om ni inte vill vara med i bloggen säg till så tar jag bort bilden. Fast alla bilder blev awesome!

Men orkar inte skriva mer nu.

PUSS / J

EGYPT

(Bilderna är av så pass dålig kvalité så därför tog jag en bild på mig själv också, haha. Just det, bilderna är från Apollo.se)
Jag ska till egyptien!
Woho, jag har inte varit uteomlands på 5 år, 5 oerhört långa svenska år!

Men i November, (då alla är bleka och mysiga) åker jag, mor, momma, och Vicke till Egyptien! Ska bli så himla härligt och hotellet/lägenheterna ser ju inte helt fel ut?

Lite kort info:
Avstånd till strand: 200-700 m
Avstånd till Centrum: 600 m
Pooler: 6
All inclusive: JAAAAAAA Hur mycket dryck man vill, äta frukost fram till 1, lunch, middag, snacks och kvällsmat. Låter som en dröm resa för mig, mat när jag än vill ha det. Roomservicde 24 h.


Det ska bli så skönt och just nu kan jag knappt hålla mig . För ett tag där så trodde jag att jag skulle missa harry potter filmen i november, men vi kommer hem den 13:e och premiären är den 19:e så jag kan gå med flickorna ändå ju.

Så jäkla perfect, dock missar jag skolan en vecka, men vem bryr sig, vi åker på lördagen under november lovet så det blir två veckors ledighet för mig. Tror att det kan vara behövligt eftersom 2:an på gymnasiet säger alla är värst.

NU ska jag faktiskt sova, och drömma fina drömmar och egyptien.

PUSS / J

SICK like a pig


Sandra, Filippa, Jag, Johanna, Elin

Jag är så sjuk, sjuk, sjuk , tjejen här är jätte sjuk...

Jag är alldeles tjock i näsan och huvudet,ont i halsen och har feber. Dock så är jag glad för jag har bara 37,6 i feber, då min normal temp är 36.8. Så för normala människor så skulle det bara vara en feber på 37.8 så jag är glad att man inte ligger däckad i 40 graders feber.

Jag tror att jag har blivit smittad av elin, om inte annars så är det nog för matchen i snö förra måndagen. Kan ju vara så? Men grejen är att vi har match imorgon och jag vill jätte jätte gärna spela! Men jag tror inte att jag kommer bli tillräckligt frisk för att spela eftersom jag fortfarande har feber idag. Även om den försvinner till imorgon så är jag ju fortfarande förkyld.

Wait for it, wait for it...... DAMN, jag blir så lej.

Men jag ska lägga mig och sova igen, plugga lite grann och sedan ska jag drömma om Egyptien! Ska lägga in ett till inlägg snart och visa vart vi ska booooooooo.

Men nu är jag trött och kokar av värme, so i'll see you later babes.

Hoppas att ni är friskare än mig.

PUSS /J

Pics from a saturdaySuper varmt ute, över 20 plusgrader, men med muller i närheten. Hmmmm, quite confusing.Lite bilder längs vägen då vi var och handlade, för vi bestämde oss för att grilla hos moffa. Vi är alltså jag och mor min.MoooooorKela lite med vovvarnaMamma fick ta kort på mig, däremot såg jag aningen bajsnödig ut på denna bild.

Vi hittade inte gallret till grillen så det tog jäääääääääääääätte lång tid innan maten kom, så jag fick äta snacks istället. Haha nyttigt innan maten.Men cola löser allt, verkligen sant.Kvällen slutade med en tatuering och festis. haha tragiskt. Nej då, det var jätte mysig kväll med de tre generationerna, jag, mor och moffa.

Jag har verkligen inte tid att lägga ut detta långa inlägg för jag måste plugga jätte mycket. Men, men. Jag har hela kvällen framför mig.

PUSS / J

GRILLKVÄLLSuper mysig grill kväll med tjejerna, dock lite kallt men det sket man fullständigt i eftersom det var så mysigt, med grill, gitarr och lite sång. Hmmmmmmmmmmmmm

Idag blir det fullt upp, jag ska försöka klämma in att vara med L nu vid 12, sedan ska jag sola, springa, åka till moffa och hjälpa honom med gården, plugga till nationella matte, OCH Hinna se på teven ikväll... Jag vet inte hur det kommer gå, men förhoppningsvis så löser det sig, jag uppdaterar nog senare idag från min, hm vad var det nu igen? Jo.... IPHONE

Förresten Vilda har också en nu, YEY!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn