Preparations for HPP
Haha mor ville vara med på ett hörn också, smått galen men jag gillar det!

Jag ska alltså vara Harry Potter, tänk er mig i dessa glajjor och kläder + ett ärr, en svart peruk och en trollstav (typ pinne).

Eftersom Vilda var så pepp så fick jag väl allt ta mig i kragen för att fixa detta. Men det blir nog bra.

Ikväll är det fotbollsgalan, can't wait. Jag hoppas innerligt på en god trerätters med något chokladigt till efterätt. Skulle sitta fint det!

PUSS / J

Long time, no seenJa, det var länge sedan jag skrev. Har ärligt talat haft fullt upp med livet, även skolan. Sedan jag skrev senast har jag vunnit pris, haft fotbollsavslutning, sprungit eftersom vi har uppehåll, varit på neufest, pluggat, badat, övningskört,fotat etc...

¨Det är väl en kort sammanfattning. Apropå priserna ovanför så blev jag så himla glad över de!  Visserligen fick jag de från mina ledare i fotbollslaget men ändå, det var riktigt kul. Den ena för träningsflitigast (gått mest på träningar, fast det syns inte i konditionen) och den andra var för Årets komet (den som utvecklats mest). Den sista var nog roligast att få för jag har kännt själv hur bra det går och hur mycket bättre jag har blivit på fotboll. Allt tack vare Emma känner jag. Tror alla i laget känner så. Nej men det var roligt.

Det jag har att se fram emot då:
- Fotbollsgalan
- HPP ( Harry potter party) och Vilda är för peppad för sitt eget bästa. Men jag ligger nog på en god andraplats.
- Plugg (inte att se fram emot, men måste fööööör...)
- EGYPTEEEEEEEEEEN ( O...m....g jag längtar så jag dör)
- JUL!

Ja, så det blir väl fint eller?

PUSS / J

A trip down memory laneDet första klädesplagget jag hade när vi lämnade BB.Sockar var ett måste! Söt klänning och jacka som mamma sa att jag använde jämt.Ooooh, dalmatin brallor, vad säger ni om det? Haha mina favvisar, mamma har valt ut en skön bild när jag står i dessa byxor och knall rosa solglasögon och kör flygplanet till studentplakat. Blir bra det.Den busigaste bilden ever på mig är när jag har på mig tröjan från mormor. Sedan en super söt baddräkt!

Jag och mor rensade lite i mina gamla kläder sen jag var liten. Hon vill spara de finaste, lite för att ha som minne, men också till mina framtida barn. Tycker det är jätte roligt att kolla på allt, ungefär som att kolla på kort för jag känner igen klädesplaggen.

Sedan så har jag pluggat fysik ett antal timmar, har fortfarande 30 tal kvar men jag har 40 avklarade!

PUSS/ J

A beautiful piece of generationSONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Min kära lillasyster, väldigt mycket lillasyster är så söt! Jag valde att vattenmärka bilderna för jag känner att det är hennes val om hon vill att hennes baby bilder ska finnas på internet eller inte. Speciellt så ingen kan kopiera dem. Men det syns ju ändå hur fin hon är! Små äppelkinder!

Fotogenisk var hon också, hon kollade in i kameran hela tiden och var fascinerad av den. Som jag då...

PUSS /J

It feels bad now but it's gonna get betterJag önskar att man fick känna sig såhär idag. Men nej, jag har en engelska bok analys, i klassrummet, som ett prov. Sedan direkt efter har jag matte prov. Dessa lektioner är de sista på dagen också.. Ta men frukt! Check!

Men det känns som om jag är förberedd och jag hoppas att det kommer gå bra.

Så ni andra som inte har 2 prov denna sköna måndag önskar jag en underbar dag!

PUSS / J

Så här ser det ut i hemtraktenSONY DSLR A200 + SIGMA 50mm f/1.4

Så här såg det ut inom en radie av 60 meter ifrån mitt hus under gårdagens morgon. Mysigt med dimma, or what do you say?

Tänkte bara visa läget, eftersom det har varit dimma i två dagar här. Men idag är det sol!

Ska uppdatera mer under dagen men nu blir det att återgå till ett helt berg av skolarbete.

PUSS / J

Beauty of AutumnSONY DSLR A200 + SIGMA 50mm f/1.4

Skönheten av hösten, Filippa. Har spenderat lördagen med henne och vi tog lite bilder. Resultatet är detta. Super mysiga ju!

PUSS/J

Money makes the world go roundGick på staden med min kära mor under gårdagen, ja... man blev lite fattigare. Fast jag har fått lite lön och så nu så jag har faktiskt fortfarande pengar kvar! Det skall sparas till Egypten. Dock så hittar jag massa saker här som jag tänker "åh vad det där skulle vara fint i Egypten" och så vill man köpa det. För jag tror faktiskt inte att det blir så mycket shopping där, eftersom det mest blir sol och bad. Att ta vara på varenda timme av sol..

Idag är det match och jag är nervös men det ska bli skönt att avsluta säsongen. Jag menar, match, den 3:e Oktober? Inte okej, det blåser svin mycket ute just  nu och det är 5 grader. Underställ check!
Men vi ska vinna ändå, kämpa ska vi iallafall göra.

Men nu blir det att återgå till en kort studiestund bestående av matematik eftersom vi har prov på torsdag.

PUSS / J

Down by the riverSONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

RSS 2.0

mcbnmcbn