It ain't autumn yet

SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Här kommer några bilder, dock inte så höstiga då det faktiskt inte var så mycket höst löv i närheten av huset. Orkade inte gå så mycket längre heller, var ju så chill igår. Men några höst bilder, om inte annat lite vanliga växter så...

Vi vann för övrigt matchen igår, 5-2 , riktigt härligt.

Idag har jag ännu en härlig dag, eller jag börjar halv 12 och slutar 4. Men vi har drama i 2 och en halv timme så det är inte så mycket att göra, det är bara roligt.

Men nu måste jag dra mig nedåt till frukosten för jag hungrar ihjäääääl.

PUSS / J

Todays laughterVille bjuda på några sköna bilder som togs på tåget på väg ned till Estocolmo. Haha, skrattar så himla mycket när jag ser de. Bilder som är tagna underifrån är väl ändå de fagraste? Åtminstone de roligaste. Elin tyckte att jag skulle uppdatera mer och eftersom jag dagen till ära är ledig från skolan så kan jag väl det då!

Nästan alla våra lärare är i Scarborough med 3:orna så vi har nästan inga lektioner alls denna vecka. SKÖNT! Sen så har jag gjort bort plugget så jag gör absolut ingenting just nu. Så varför inte blogga?

Men jag ska dra ut på övningskörning strax med far, som för övrigt går riktigt bra! Har kört överallt och känner mig relativt trygg bakom ratten trots att jag känner mig för liten. Men det är kul och det går bra!

Sen är det match idag, vi skall vinna den. Känner mig riktigt biff idag så vi får nog ta och kötta ordentligt hoppas jag.

BLA BLA BLA BLA, jag orkar inte skriva mer. Däremot kan jag berätta att jag var faktiskt ute och fota lite imorse. Blev inga speciella kort, men lägger väl upp de som utfyllnad!

Au revoir, Adios, Goodbye, Auf wiedersehn, Waka waka, Hej då, chadja fay

PUSS / J

PS. Just det, en liten FYI, musen är död och jag lever livet. Gracias.

A cool dudeCoool, haha helt oförberedd bild men jag hade lite att göra så.

Tänkte inte skriva mycket för jag hinner inte, måste göra mig iordning. Men det värsta som kunde hända, hände imorse. Jag vaknar av krafsande ljud mot min dörr (in till hallen). Jag tänder lampan, sätter på mig glasögonen och ser en MUS! Jag skrek på mamma fem hundra gånger för jag vågade inte gå mot dörren som är ingången till resten av huset. När hon kom försvann den och jag höll allvarligt talat på att dö. Grät gjorde jag också för den delen, snarare av chock än rädsla. En helt sjuk upplevelse. Men det är en av mina farhågor, att man ska vakna med en råtta krypandes på sitt ansikte! Som tur var så var det endast en liten liten mus men hur äckligt är inte det ändå?

Nej, jag tänker icke sova i mitt rum inatt. Mor lade ut en råttfälla i min stora garderob, kul. Jag kände mig jäääätte trygg imorse när jag skulle göra mig iordning. .. En STOR,FET, UPPGIVEN SUCK!

Så jag har varit på lite små dåligt humör hela morgonen, men på skolan hade jag bara spanska sen slutade jag. Då fikade några flickor från klassen och jag själv på paus, TACK för kladdkakan Pause. Jag känner att den tog bort mina bekymmer för ett tag. Men nu är jag hemma igen och vill bara flytta från det här äckliga huset. (Det är mors pojkväns, gammalt 1900-tals trähus. Super fint inombords, men massa äckligt som bara kommer in i mitt rum! Myror och möss. Sedan har mors sambo tydligen sett ett spöke också, KUL. Jag som är livrädd för allt övernaturligt... (Fast han kan ha drömt det... Hoppas på det för jag har aldrig sett ett spöke här under dessa 2 år iallafall..)

Jag vill bo i en lägenhet med mamma och inte i ett stort, läskigt, gammalt hus. Jag gillar de inte, men det är icke jag som bestämmer. Haha, får väl bosätta mig med mössen och myrorna. Kan ju bli mysigt.

Nu orkar jag inte skriva mer, är less och måste bort från fin-utsida-och-insida-men-dolda-skavanker-här-och-där-äckel-huset.

PUSS / J

Hej, hallå,tjenare fjället.SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

FJÄLLET, var helt okej. Kul med klassen, kul med vädret, men biten upp var ju mindre rolig. Men orkar inte gå in på detaljer...

PUSS / J

Fjället? HUH?Jag ska ju iväg på fjällvandring imorgon. SÅ henan kommer jag se ut. Hade inga regnkläder, inget underställ och en gammal mössa, inga vantar heller för den delen. SÅ mamma tyckte det vore bra att köpa nytt. Jag tackar inte nej, fast det hade varit roligare att köpa andra kläder men.. Så jag fick mig en grön regnjacka och en fin renmössa! Haha friluftsjennifer är på g.

Men det viktigaste måste ju vara vad man har med sig att äta. Maten som är på bilderna är viktigast. Sen har jag riktig mat "Makaroni,köttbolls,gurka" sallad... Hehe. Men nu måste jag göra iordning och packa ned det lilla jag skall ha med mig.

Blir nog kul imorgon, regn, kyla... Hm... Men det är ju med härliga klassen så det blir nog okej ändå!

PUSS / J

Livstecken

Gamla fina höst bilder på fina Karin. De är av dålig kvalité men de är så mysiga med höstljuset och Karin såklart!

Ville bara visa lite livstecken från min sida. Har inte haft tid eller ork med bloggen. Men kommer nog uppdatera de närmaste dagarna. För, hör och häpna, jag ska ut på en dags fjällvandring. Woho. Tänkte ta med mig kameran då för att fota klassen på denna häpnadsväckande utflykt. Blir nog roligt att spendera tid med den sköna klassen men mindre härligt att vandra. Dock så är det faktiskt bara 8 km. Det är som att gå in till stan. Inte allt för farligt, sen så har man ju med sig candy och massa gotta så jag klarar mig nog.

Men nu blir det att åter dyka in i plugget. Har bara någon matte uppgift kvar SEN är det kväll. Då blir det teve och en donut. HUR GOTT? Mor är underbar som kommer hem med färska munkar.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn