Aja baja slösa maja
Aj aj aj, jag fick ju inte köpa något och så gjorde jag det ändå. Jag måste ju spara inför Greklandsresan...

Men det märks väl att jag har fått någon slags fetisch på rött. Men jag älskar rött som färg och jag tycker det är jätte fint när blonda människor har röda plagg. Så det fick bli dessa saker.

Hur som helst så har jag lov nu och jag känner mig relativt utvilad. Jag är klar med Fas A,B och C i körteori. Jag påbörjar nog F imorgon skulle jag tro. Sedan så har jag faktiskt ägnat lite tid ut studierna och jag var ute och sprang för en timme sedan. Första gången på en vecka (efter feberfrossan a.k.a 39.2 graders-torsdags-natten innan påskhelgen) men det kändes jätte bra, jag sprang 9 km och det gick bra. Givetvis var jag något stum i benen när jag kom tillbaka men det var skönt att röra på sig, jag får abstinens på sånt där.

Furthermore, så har jag även tillägnat några dyra timmar till solens strålar. Det var härligt att få lite färg i ansiktet och förvånansvärt också på benen. Det brukar aldrig ta på benen så här tidigt men jag tror att jag har Egypten att tacka för bikini brännan är fortfarande kvar, dock i en svagare nyans.

Sedan har jag bara varit med mis amigos och jag har ju äntligen sett Water for Elephants. Jag måste bara få inflika med att den var så bra. Man kan nog säga att den var lite som The Notebook fast på en cirkus. Jag gillar när det är från "förr i tiden" och så var den så bra! Dessvärre var jag nära att gråta vid en liten djurincident, stackars elefant, men både jag och elefanten repade oss och filmen fortsatte vidare.

NU är jag nog klar med vad jag gjort och bla bla bla bla.
Jag tänker härmed dyka in mot duschen, sedan ta lite kvällsfika (Nyponsoppa, rostat bröd) och senare lite popcorn tror jag.

Adios amigos y hasta luego!

PUSS / J

What a wonderful world

Söta små valpar.

Nu har jag äntligen fått tummen ur och tagit kort på de små raringarna. Det roligaste är att moffa kör ett Snövit och dvärgarna tema på namnen. Eftersom en av valparna är hel vit ( ni ser henne på den 1:a, 7:e och 8:e bilden) så heter hon självfallet Snövit. De andra 7 valparna heter som dvärgarna, haha jätte roligt. Givetvis blev det lite ändring på t e x en hona som fick namnet Butter, det blev Buttan istället osv. Haha ganska roligt tycker jag.

De är så mysiga att sitta och kramas med, och så är de så busiga. Varför kan man inte få ha de så här för alltid?

PUSS / J


I will walk 500 milesSå HÄR glad blev jag när jag kommer hem, efter en kort skoldag toppat med lite glass på staden med flickor från klassen, och min kära kära Harry ligger i brevlådan.

Jag har inget mer plugg nu innan påsklovet, så ni kan ju bara gissa vad jag ska göra nu?

Ja, ni gissade rätt, Potter time innan träningen.

Jag är en väldigt nöjd tjej klockan 17.02!

PUSS / J

You're my sweet sweet medicine

En mycket trevlig kväll. Våran kära klasskamrat Anton fyller 18 år på söndag så vi kände ett stort sug efter tårta. Därför blev det födelsedagsfirande, två dagar för tidigt, hemma hos pojken.

Det var mycket tårta, skratt, choklad, blåa tungor, kamasutraböcker (hans present), och oönskade lapdances. Så overall var det mycket trevligt, lite tråkigt dock att jag var helt nykter, hela kvällen. Det är inte så roligt att vara nykter när alla andra är påverkade, men jag har fotbollsmatch idag så jag tog det beslutet. Plus att vi har en 48 h regel. Men det var mysigt och jag fick många fina bilder.

Det roligaste är nog att vi har haft en enda klassfest sen vi började 1:an... Eh, ja. Det har ju gått x antal år nu så vi måste ta tag i det.

Jaja, nu ska jag äta lunch, byta om till fotbollskläder och tagga.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn