Hjärta


Cred till Karin , men de kommer från Hpotterfacts


Jag älskar det.

Åh Harry, varför är det slut för? Inte en enda bok till, eller film för den delen.
 Ett mycket uppskattat jobb.

Jag fick ju äran att vara hundvakt veckan innan jag drog till Rhodos. Så jag har några fin bilder på den lydigaste och finaste schäferhunden jag känner. Det är min faders och hon heter Alfa. Jag vill ha en egen liten Alfa men det får väl vänta några år antar jag.

Det skönaste med hund måste ju ändå vara att kunna ha sällskap när man går ut och går eller springer. Sen så är det ju alltid mysigt när man sitter i fåtöljen och de där omtänksamma hundögonen ser på en. Vilket resulterar i att man klappar och myser med den. Åh hundar är så lojala, jag vill ha en. Jag vill, jag vill, jag vill.

PUSS / J

De härliga veckorna på Grekland.
Jaha, här skulle man bara välja ut de bästa bilderna men så inser jag att jag gillar i princip alla bilder så de flesta fick komma upp på bloggen. Jag har haft 2 underbara veckor i Rhodos och det tycker jag att bilderna talar för. Visserligen är detta bara den lugna sidan av våra veckor men Vilda har fest bilderna så det blev ett bra komplement för min systemkamera kunde jag ju inte precis ta med mig till bargatan.

Jag inser nu att Vilda är med på i princip varje kort men det är för att de få gångerna jag tog med mig kameran ( den är så fruktansvärt tung och jobbig att bära med sig...) så var hon nästan den enda som ställde upp på att vara med på kort. Haha.

PUSS/ J

Om du har pengar i fickan eller ett ess i din arm.Vi är hemma och jag har de två bästa veckorna på hela sommaren. När man slår samman värme, brun kropp, fest och nytt umgänge så kan det ju inte bli annat än succé, eller? Första resan utan föräldrar och jag har haft det helt underbart. Det kändes fruktansvärt konstigt när man kom hem efter att ha bott på ett ställe i 2 veckor, när man hade vant sig vid att gå runt de grekiska gatorna istället för de svenska. Men samtidigt var det så skönt att få komma hem och sova i sin egen säng och se de bekanta väggarna med mina foton på. Så det var en bitter ljuv känsla att komma hem. Men nu efter några dagar i svenska hemmet så känns det bara helt förträffligt att vara hemma.

Jag håller på att redigera hundra bilder så vi får ju se när jag orkar ladda upp dem...

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn