A preview.

Här är ett litet smakprov ifrån våra träningar med våra kära ungdomar. Det är visserligen slut nu men vi fick faktiskt de önskade resultaten. Jag hade aldrig orkat några av våra träningar, jag hade personligen dödat tränarna så jag uppskattar ungdomarnas stöd... verkligen.

PUSS/J

Julens 11:e afton under tusentalet.

Jag älskar de två sista bilderna. Lite kontrast mot hur det brukar vara. Jag gick bara in i vardagsrummet så satt alla "äldre" och höll på med mobilerna. Inte ofta man stöter på detta fenomen..

Iallafall så var min julafton helt underbar. Gråta började jag även göra när jag fick min mac book pro. Ska visa en bild på den senare, den är lovely. Men årets julafton var mysig, som vanlig, men det bästa var att mamma var ledig heeeeela julafton. Det har inte hänt så länge jag kan komma ihåg. Så det var det mest positiva.
Bara 348 dagar kvar tills nästa. Weey!

PUSS/ J

Just call my name I'll be there in a hurry


Det är ju självaste nyårsafton idag. Om 10 timmar så får vi äran att höra Jan Malmsjös fagra röst ropa "Ring klocka ring" och det blir en nedräkning till tolvslaget. Alltid lika storslaget varje år.
Så jag bjuder på några fina bilder på mig och mamma, alltid lika charmiga.
Hoppas ni får en underbar afton så kanske vi ses?

PUSS / J

Let me come home

Har ju som sagt inte lagt ut ett x antal bilder ifrån x antal veckor sedan. Men detta är några bilder ifrån den mysigaste förjulen någonsin. Lite hemvändarhelg för mig och moder. Hem till moffas barndomshus där han och hans 10 syskon växte upp. Det är alltid lika roligt att träfa syskonen som konstant påpekar hur lik jag är mamma. Det är väl sanning i det.

Sedan så finns det ju världens häftigaste hund där också, nämligen Bamse (ni ser ju den stora mörka kungen hunden på bilderna) som är hur mysig och gosig som helst. Snäll och hundtokig som jag är så satt ju jag och kliade honom och Dixie hela tiden. Jag hittar alltid nya bästa kompisar hos hundar, det är väl en gåva?

PUSS/ J

Trött tjej.


Det roligaste med mac datorerna måste ju bara photo booth. När tröttheten slår till så är allt roligt, t o m mamma tycker det. Det värsta är att den sista bilden påminner mig om någon, en riktig person, som ser ut i princip så där. Aoch.
(Lite kontrast till mitt tidigare inlägg kanske? Detta är den riktiga jennifer, promise)

PUSS/ J

Sunshine

Hello. Det är lov och jag leker livet med min macbook pro. Det är sant, jag fick en dator i julklapp. Fina bilder på sötnosen lovas till ett senare tillfälle. Jag ska även visa årets bästa bilder, julaftonsbilder, för-julaftons bilder och träningsbilder. Ska bara orka redigera de och sedan lägga upp dem... Julafton var underbar, juldagen på marité var också trevligt och jag hoppas nu att nyår blir minst lika bra. Men jag vet ju att man inte bör ha för höga förväntningar, för det blir bara roligare isåfall.
Nu ska jag ta mig lite hallonkräm och en tunnbrödsmacka så får ni sötnosar sova så gott.

PUSS/ J

Fina dagor med fina flickor.

Jag har ju haft fina dagar med några klasskompisar. Först julbakade vi, dock inte denna veckan hehe, sedan åkte jag med 3 lokalsinne-saknade flickor till funäsdalen. Första gången jag var där och Elina bodde hur fint som helst. Kom ju på att jag faktiskt för omständigheternas skull hade tagit några kort, men jag orkar dessvärre inte lägga upp alla.

Nu ska jag iväg på förjul med släkten, nämligen: mamma och moffa och så ska vi upp och "bara" träffa några av moffas 10 syskon och äta julbort m.m. Det kommer bli mysigt, jag älskar släkten på mammas sida. Alla kommer fram till mig och mamma och så fort de ser mig så brister de ut : "Åh men vad lik du är mamma din! Slående likhet" etc. Det är roligt i början, men sen blir det mer: Ja jag vet att jag är lik henne, chilla va? Men jag gillar det. Jag har ju i hela mitt liv fått höra occasionally "Ingela! Nej förlåt jag menar Jennifer"... Av min egen momma och moffa, haha inte riktigt okej.

Så nu ska jag ta en dusch, eftersom det var klassfest igår som var riktigt rolig, och sedan packa lite. Har laddat med massa nya filmer, då det är en 2 timmar körning uppåt i Sverige. Men jag hoppas att ni får en utomordentligt fin dag och tänk, om bara 1 vecka är det juletider.

PUSS / J

All I want for christmas is, the world of Harry.Alla bilder ifrån Universal studios 

Men ta mig bara dit... nuuuuuuuuuuu!

Har aldrig längtat så mycket efter att åka någonstans, ge mig bara 100 000 snälla tomten, så jag kan resa till USA och till Hogwarts, är det för mycket begärt?

PUSS / J

Hon springer med fladdrande lockar, hon springer på taniga benIgår fick jag äran att fixa hår och smink på min finaste lillflicka. Hon skulle nämligen på nobelmiddag (med klassen givetvis, annars hade jag varit avundsjuk och definitivt skrivit det här i bloggen.) och jag ficade iordning henne. Visste blev hon fin? Eller man kanske ska börja vänja sig vid att säga vacker, för hon är ju faktiskt snart 10, så hon är ju inte "gullig" längre som ett flickebarn. Åh, jag kommer nog aldrig vänja mig... Hon växer upp för snabbt, och därmed gör även jag det...

Men vacker blev hon allt!

PUSS / J

Harry (L)Nu har jag varit kreativ för första gången på länge. Eftersom Harry vann och det är därmed slut så var jag tvungen att ha något som minne. Så jag gjorde mig mitt eget dödsrelikerna halsband. Det är en aning skevt men från långt håll så ser det perfekt ut hehe.

Så tips till Harry P människor, köp er tjock ståltråd på panduro och gör ett eget. Men tips, bara om ni har ett sju jäkla tålamod. Det tog ju sin tid om jag ska vara ärlig... Men värt var det!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn