Ignorant boy, Beautiful girl


Liten Jennifer, och en stooor Jennifer. Lika busig dock.

Karin (a.k.a K-dawgh) skrev om Irina Wernings fotoprojekt "Back to the future". (Jag vill vara som Karin, så därför skriver jag om det här, ta åt dig Karin!) Så jag blev lite inspirerad och idag då jag vaknade relativt feberfri (nu framåt kvällen är jag heeelt fri från feber jäkeln) så tog jag lite kort på en (det som numera är mer vanligt än den sminkade Jennifer) en nyvaken Jennifer i likhet med den busiga bilden på mig från när jag var 1 år gammal. 

Det är ganska otroligt hur stor skillnad det är, att för 16 år sedan var den lilla blonda krabaten jag, och idag är jag fullvuxen. Mamma säger jämt att hon ser hur fort tiden går genom att se på mig. Hon vill inte erkänna det, men dagen jag flyttar kommer hon gråta för hon vill egentligen inte inse att jag är snart vuxen. Personligen så vill jag inte bli det heller, visst flytta hemifrån, plugga/ få jobb, etc. Men det är så lätt när man är tonåring. Jag vill inte att åren ska flyta förbi och till slut sitter jag där med man, barn och en rutin vardag som man följer de resterande åren. Självklart vill jag uppleva de sakerna men jag vill göra det sakta, så åren inte rinner förbi och man knappt hinner uppleva det. Jag är jätte rädd för att åldras för jag är rädd att det kommer gå så fort. Jag vill inte bli gammal, jag vill vara lika ung och fräsch som jag är nu. Jag vill inte dö. Jag vill inte se min mamma åldras. Jag vill inte se min mamma dö. Jag är rädd för vad som finns efter döden, eller rättare sagt vad som inte finns. Jag vill inte att det ska gå så snabbt helt enkelt.

Oj, det blev mycket om vad jag inte vill, men det är så jag känner just nu.

Now, time to cheer up. Blir lite Vänner på teven! Det är också väldigt roligt att se att ni kollar in bloggen mer nu, när ni förväntar er uppdatering. Dessvärre ska jag tillbaka till skolan imorgon så då kan ni ju vänta er samma gamla vanliga uppdatering, den kassa alltså.

PUSS /J

Glad alla hjärtans (sjuklingars) dagGlad alla hjärtans sjuklingars dag!

Är ni också en av de unlucky bastards som ligger hemma och är sjuka på denna dag?

Jag gläds åt alla er som just nu myser med eran älskade, äter lite choklad och kanske äter en mysig middag.

Själv har jag spenderat dagen åt att sova, snyta mig (jag skämtar inte, jag har snytit mig 30 gånger idag, MINST, snacka om att jag är öm runt näsan...) tittat på OC, äta ( det är jätte bra att jag aldrig tappar aptiten när jag är sjuk), lite alvedon knarkande, iphone spel och ännu mer sova.

Men mamma är världens bästa för hon var ledig idag så hon tog hand om mig heeela dagen och efter hon åkt iväg till ICA kom hon hem med riesen och lite alla hjärtans dag choklad. I love her. Jag hade nog inte orkat om jag var ensam hemma själv för febern tar kål på mig.

Däremot hoppas jag att jag kan ta mig till skolan imorgon, hatar att missa lektioner och imorgon är det antingen listening eller reading comprehension. (Jag hoppas innerligt på reading för med mitt lock för öronen kommer jag inte höra någonting.) Så jag tror jag ska pröva, annars får jag helt enkelt åka hem om jag känner febern komma tillbaka eller att jag verkligen inte orkar. (Detta förutsett att jag inte vaknar upp med feber imorgon bitti!)

Så jag hoppas att ni andra har en härlig alla hjärtans dag, medan jag har i princip min värsta dag och jag vill bara bli frisk. (Speciellt till i-festen)

Men idag blir det en stor KYSS till er alla!

PUSS / J

HomeJag vill ha varmare grader, nu! Så därför bjuder jag på denna sköna bild ifrån Egypten och min allra bästa spellista som jag egentligen är lite less på nu för jag har spelat den så mycket!

Here you go: Oh no you didn't, oh yes I did

PUSS / J

You show your little light, like a diamond in the sky

SONY A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Några random bilder på en nyvaken Jennifer. Tyckte de var mysiga med solen, inte världens skarpaste men det passade ändå in på dessa bilder.

Jag har redan skrivit av mig lite i det förra inlägget så jag vet inte vad mer jag ska skriva.

Jo just det, det är ju I- fest nästa helg och temat är internationellt. Alltså i princip VAD SOM HELST. Jag har svårt att bestämma mig, jag kommer inte riktigt på något jag kan vara. Karin tyckte att jag skulle vara egyptier, typ Cleopatra, men jag känner att det blir lite tricky, så jag funderar på något så enkelt som cowboy. Eller i mitt fall blir det cowGIRL. Då kan jag ha jeans, snygg skjorta, locka håret,  cowboyhatt och pistol eller lasso. Sen kan jag ju ha heels eller boots, får se. Ska tänka över detta lite mer men det är enkelt så jag kör nog på det.

PUSS / J

Falling off the face of the earthHej ni modiga skara bloggläsare som fortfarande läser denna urtråkiga blogg.

Jag kommer med lite färska nyheter, nämligen att jag dragit på mig en sjukdom. (Don't worry, it's just an ordinary flu) På bilden bjuder jag på dagens sysslor, sovit i massor, tittat på teve någon timme (ögonen rinner ibland, så det är skönast att sova), läst några sidor i favorit boken som jag endast har 30 sidor kvar (orkaaaa!) och till sist tyckt synd om mig själv.

Jag har feber, lite ont i halsen, lite torrhosta, lite slemhosta (sorry for the details), lite frossa, lite feber vallningar och lite huvudvärk ( ni vet att så fort man ställer sig upp ifrån soffan så dunkar hela huvudet men försvinner efter några sekunder, ja... skönt).

Så jag tycker synd om mig själv, ni får gärna tycka synd om mig också för den delen. Men det var ju bra att det hände under helgen så slipper jag missa skolan (ehhhh?) men det är så jobbigt att missa genomgångar även fast det är 100 gånger skönare att vara hemma.

Däremot så ger detta mig tid att blogga, (den enda timmen alvedonen kickat in och gör att det känns som om jag är i princip frisk och lurar mig som tror att jag kan göra vad jag vill nu) Eh, tips, rör dig så lite som möjligt även fast du är hög på alvedon, för konsekvenserna för ditt stökande under "friskheten" kommer tillbaka så fort alvedonen är ute ur blodet...

Men iallafall så kommer några inlägg till om ni, och jag, har tur. Än så länge fungerar alvedonen utmärkt så jag ska skynda mig att redigera lite bilder och sedan lägga upp.

Just det, jag var på bio igår med flickorna och såg "Love and other drugs". Oh så fin den var, varför har man aldrig en karl jagandes efter en på motorvägen för att stoppa bussen man sitter på i verkligheten för? Ibland önskar man att man levde i  en film... Men samtidigt, real life är väl ändå bäst.

PS. Den finaste flickan i världen i inlägget nedanför, ja... hon smittade mig. Tydligen hade de haft halsfluss i familjen, men hon fick inte det, hon fick "bara" en vanlig förkylning. Öh, hoppas starkt på att jag inte får halsfluss, men jag har aldrig haft det ("peppar peppar") så jag kommer förhoppningsvis inte få det nu.

PUSS / J

The greatest thing in the entire worldVärldens finaste tjej heter Leona och är snart 9 år gammal.

Jag var med henne i söndags, dessvärre inte så länge för jag hade matte-c kursprov dagen efter och behöve plugga. Hon blir så ledsen när hon inte får vara med mig längre utan måste gå hem. Men om 2 veckor så ska vi gå på "Trassel" tillsammans. Haha det bästa med att ha "småsyskon" att man får gå på barn bio.

Det roligaste med Leona är att hon lägger jämt märke till saker. Som:
- Jennifer, du sjunger alltid!
- Jennifer, du fotar heeeela tiden!

Fast hon har varit modell ända sedan 4 års ålder för mig så hon har lärt sig att när kameran är framme så posar man snällt. Hon är så söt min lilla jänta.

Idag är jag ledig ifrån skolan, skööönt. Så jag gör bort lite små läxor så har jag inget att göra i helgen!

PUSS/ J

RSS 2.0

mcbnmcbn