Vad hände?För tre månader sedan så var jag brunbränd och fräsch, nu är jag blek och trött. Vad hände?

Jag tror att alla som bor i Sverige, eller norden över huvud taget, vill åka utomlands nu. Jag är en av de, speciellt när man ser hur mina forna bruna kropp förlorade sin färg på knappt 3 veckor. Buhu. Jag vill vara brun och härligt glowing, inte blek och se trött ut hela tiden.

Men det som håller mig uppe är vetskapen om att det blir Rhodos i år. Sedan Storbritannien, och till slut om jag har tur blir det utomlandsresa under novemberlovet i år igen!

Så nu skall jag fortsätta läsa min underbara bok och om jag somnar, så ska jag drömma gott om varma stränder där man kan dra fötterna igenom den mjuka sanden och hur jag ligger i den stekande solen med en brunbränd kropp.

I advice you to do the same.

PUSS / J

LångkallingarMina kära rosa-svarta långkallingar är nu endast ett minne blott. Året har gått och ett stort hål i grenen gjorde att beslutet dessvärre var lätt. Nu är de borta... Men moder jord köpte ett par nya så världen har icke gått under. Det är egentligen ganska galet att jag går med långkallingar som t e x idag då det var noll grader ute. Men det blir en vana, och det är så mysigt att ha de under jeansen (som annars bara är stela och "jeansiga") så när man kommer hem kan man bara dra av sig de tighta jeansen och svassa runt i långkallingarna. Njutning på hög nivå!

Annars så flyter livet på som vanligt, skola, fotboll, vänner, familj. Ja som vanligt helt enkelt. Förutom att Grekland resan i princip är bokad, om vi nu kan betala idag? Men det kommer bli "the time of our lives".

PUSS / J

Tur med bilenDet var den finaste Söndagen på länge, den 9:e Januari 2011. Jag och moder jord tog en liten tur bort till momma och fikade. (Trots att det är en 6 mil lång resa) Sedan åt vi min favorit mat på heeeeela jorden. Älg filé. Mums! Det finns verkligen inget bättre än en mör älg stek med ny kokt potatis. Åh nu vattnas det i munnen.

Intressant att jag skriver om min söndag när det onsdag. (?) Men jag skulle egentligen ha börjat 10 imorse, men det visade sig att min lärare är sjuk så då börjar vi inte förrän kvart i 12. Skööönt. Så jag tänkte lägga in 2 inlägg. Jag är jätte oaktiv i bloggen, men det struntar jag blankt i. För nu har skolan börjat och då kommer jag behöva plugga mycket, igen... Men om jag får en plötslig inspirations kick så lovar jag att uppdatera om tid finns till. Jag har faktiskt en liten idé just nu men jag måste nog vänta tills helgen innan jag får lov att uppfylla den.

PUSS / J

Vinter kärlek

Åhhh kärlek till mannen. Jag har lyssnat på honom ett tag faktiskt, men hittar ändå nya låtar som jag älskar. Tänkte bara dela med mig av dagens inspiration. Till vad vet jag inte, men jag älskar hans musik. Favoriten är "Middle of June" som One tree hill älskare kan ha hört, eftersom den var med där. Men låtan ovanför heter "Winter".

Just det, namnet på mannen är Noah Gundersen. Trodde att han var norsk eller något men det visar sig att han är Amerikan.

Jaja, nu blir det att återgå till lite fysik plugg (fast jag har inte startat än, men med lite bullar och cola i magen så löser sig nog allt).

PUSS / J

Happy New Year Says The Girls

Galen sista bild på mig men den var rolig så den fick avsluta!

Skön kväll med fina flickor! Orkar inte skriva så mycket mer, jag tog inte med mig kameran när vi drog iväg ifrån Flipp så därför är det bara ifrån när vi åt mycket god mat och lite sådant.

Idag har jag varit utanför dörren en gång, då jag skulle åka till Flipp en snabbis och lämna pengar. Tragiskt, men idag är det verkligen en Jennifer-Chill-Dag. Så jag har faktiskt fått lite gjort med bilder och redigering. Men annars så har jag inte varit så produktiv.

Men men kära vänner, nu är det 2011! Hur fasiken ska man komma ihåg det?

PUSS / J
Jennifers bilder 2010Dessa är mina favoriter från förra året 2010. Jag älskar allihopa och ska nog framkalla de för att förnya min bildvägg.

Igår var det ju nyår och den var super mysig! Jag är nöjd och nu ska jag bara chilla tills jag måste ta tag i fysiken. Men inte idag!

Nu ska jag se om det blev lite bilder ifrån igår så lägger jag upp det också!

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn