Nämen dra mig baklänges

Jenfan har blivit med körkort. Visserligen fick jag det redan förra veckan men här är det riktiga beviset som kom med posten idag.

Det gömde sig på lite udda ställen, som hos Potter samlingen men nu ligger det i den reserverade fickan i plånboken min. Det känns bra det här. Frihet. Jag älskar mitt körkort. Dessvärre måste jag vara försiktig så jag inte kör slut på moder jords bensin. Men jag har erbjudit henne en månads betalning, si sådär 100 kronor i månaden. Det är inte så mycker men det är ju bättre än ingenting.

Nu ska jag väl ta bilen och åka iväg på en onödig fast ändå oerhört nödig tur till macken och köpa något gott till kvällen då vi firar att även mamma fått sitt lov, även kallad semester.


PUSS / J

Un perro muy guapo que se llama Ejra.Träffade en fin valp härom veckan. Stora ögon och mycket kramgo. Jag har ju haft en hundvalp på önskelistan sedan jag var 6, men varje år så möts jag av samma besvikelse. Den ständiga kommentaren jag får är "Ja men åk till moffa, han har ju 20 hundar." Ja visst men de är Siberian huskys, därmed så spenderar de hela sin tid utomhus. Jag skulle vilja ha en egen trogen hund som älskar mig villkorslöst. Som lägger huvudet i mitt knä medan jag läser en bok och jag stryker den mjukt över huvudet. Jag intalade alltid mig själv att så fort jag fyllde 18 så kunde jag köpa en egen hund, för då var jag myndig. Jag skrattar faktiskt åt det naiva tänkandet, för även om jag är myndig så bor jag under mammas tak och min fritid är ganska begränsad. Sen kommer jag börja jobba och då har jag verkligen inte tid för det ansvar som kommer med en hund. Så jag får väl vänta tills jag är 30+ och bor ute på landet i en villa med make och barn. DÅ borde jag möjligen ha tid.

Men jag har inte gett upp hoppet. Jag ska ha en hund under perioden 20-30 år i mitt liv. Där när jag är 24 och förhoppninsvis har slagit mig ned på någon slags arbetsplats så ska jag skaffa en egen schäfer valp.

I sinom tid...

PUSS / J


Is this how the story goes?

18 år och min födelsedag var jätte fin. Jag har inte uppdaterat på några veckor men jag lever livet på mitt sista sommarlov. Om mindre än 2 veckor så ligger jag på en strand i Grekland med 3 fina flickor. Jag känner att det kommer bli ett bra avslut på sommarlovet. Det är lite tragiskt att halva sommarlovet har gått nu, men man får göra det bästa av det som är kvar.

PUSS / J

En fredagsmorgonJag älskar bilden.

Ikväll blir det krogen, first time for everything. Men först ska jag iväg och coacha f-99/00 på fotbollscupen. Sedan övningsköra med moder jord och ännu senare köpa lite nödvändigheter inför Rhodos. Kan bli en bra dag detta.

PUSS / J

Survival kitEn fin födelsemiddag med lite nödvändigheter inför Grekland till Flipparn. Lite ölglajjor, öl, alvedon, plåster, badmadrass (!), kondomer etc. Sen så fastnade oturligt nog inte Elin på en enda bild (varenda en var suddig, jag måste ha sugit på att fota den kvällen..) så jag klistrade in henne på den sista bilden. För det är klart att flickan ska vara med på bild!

En månad kvar nu.

PUSS / J

Let all our creation testifySony DSLR A200 + SIGMA 50mm f/1.4

Who taught the ocean, you can only come this far


SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Hon är nog den vackraste 9-åring jag känner. Det är helt oförståeligt hur snabbt tiden går. Nyss var det jag som stod där, 9 år gammal och såg denna lilla bebis som bara åt och sov. Nu är hon stor och jag inser även med tiden att även jag är stor nu. Vuxen. Jag längtar tills denna skönhet blir ännu större och jag får egen lägenhet. Då när hon är i tonåren kan hon undkomma sina föräldrar och ta skydd hos mig, som en cool storasyster. Visserligen kommer jag vara över 20 då och jag vill inte ens föreställa mig själv som vuxen. Men man säger ju att det är ju på barnen som man ser att man själv åldras. Så säger iallafall alltid min mamma.

PUSS / J

You've got some bubbly toesSnart kommer det några mysiga bilder på bloggen. Både från en födelsedagsmiddag och en fin Leona. Jag ska fortsätta redigera ( fast vet dock inte om jag ska fortsätta i färg, eller den lite mer sepia färgade... blir väl båda två) , men sedan blir det övningskörning och liteeeee teori. Vädret är ju mediokert och det är lite tråkigt. Men samtidigt får jag tid för att redigera mina bilder så det är lite 50/50 det där.

PUSS / J

Ps. Jag blir så glad för alla i  min närhet som tar körkortet. Fast samtidigt så blir det ett sådant där kli i fingrarna för jag vill också ha mitt! Jag kan nog faktiskt ha bett till gud att jag ska klara båda proven på första försöket. Annars så är det väl lugnt ändå men jag vill bara ha körkortet nuuuuuuuuuuuu. 


RSS 2.0

mcbnmcbn