HappinessHaha jag älskar den vänstra bilden. Det är typiskt mig och mamma. Hon kör vinnar tecknet och ser sådär lagomt rolig ut när hon försöker driva med mig. Medan jag har min typiska kissnödig pose, för vi tog så många bilder där ute så jag hann ju bli kissnödig på den tiden.

Iallafall, så är fotbollsskolan igång och det går strålande. Det kunde ha varit bättre väder men förhoppningsvis så kommer det till veckan. Sedan så kan jag ju åter igen meddela att en mus har tagit sig in i huset. (Eller tagit sig in? De bor snarare i detta hus..) Åter igen var jag ensam hemma, så händig som jag är så fick jag anordna två musfällor helt själv och ringa moffa när den slog igen. Så den är ju död. Det är lite sjukt att jag har blivit så likgiltig när det gäller dessa skadedjur, det tragiska är nog att jag har i princip vant mig vid det. Jaja, vi ska förhoppningsvis snart flytta ifrån detta hus så då blir det en ny fräsch lägenhet.

Jag har inget mer att skriva, ska försöka ta med kameran lite grann nu när det är sommarlov och allt. Kanske t o m till Elin ikväll?

Övrigt så mår jag bra. Lite körteori så där, men jag måste också passa på att gratulera Karin till körkortet! Jag vill också!

PUSS / J

SommarSummerSommerVerano

Sommaren har anlänt. Åh så fruktansvärt skönt det är!

Det enda negativa är den konstanta värmen inne på mitt rum (trähus) vilket gör det nästan oumbärligt att sova där. Men nu tänker jag inte klaga, för sommaren har äntligen kommit och det är bara att tacka och buga.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn