Nananana hey hey Goodbye


(Blev skit kass kvalité på bilderna, men mysiga är de ändå!)

Sommaren 2011, Grekland med dessa fina flickor kommer bli underbart.

Jag kommer på mig själv med att tänka tankar som handlar om Greklands resan heeeela tiden. Jag längtar så enormt. Jag vill bli brun, jag vill åka utomlands med riktigt bra kompisar, (dessa flickor är ju mina närmaste) och även fylla 18.

Så ja, jag längtar, jag längtar något enormt mycket!

Men nu skall jag lägga mig och dega framför teven för jag har haft Kemi prov, fysik prov och engelska book presentation denna vecka... och det är bara onsdag än så länge. Hehe. Sen blir det träning och det ska bli galet skönt!

PUSS / J

.

Ja, jag har en ny klänning. Har saknat "den lilla svarta" i garderoben och så fick jag syn på denna sötsak. Den första tanken var "Gud vilken fin klänning." Den andra var "Åh vad den kommer passa bra en utekväll i Grekland.

Tydligen planerar jag alla mina klädesköp efter greklands resan.

Men jag älskar den, ryggen är det bästa.

PUSS / J


Han för och hon följer lätt som en vind, men säg varför rodnar Cecilia Lind

Äntligen helg! Veckan har varit onaturligt skön men helgen är en så pass trevlig, dessvärre kort, liten händelse i veckan. Denna helg blir det ganska mycket att göra ändå. Lite plugg, köra bil, DM-match, vara med Leona och musik direkt.

Har inget mer att tillägga, förutom att jag åkte skidor för första gången på 1 år idag. Dock i Gustavsbergsbacken men vad gör det? För nu har jag ju iallafall åkt. Jag är ju egentligen ingen skidmänniska, då jag lärde mig att åka slalom vid 11 års ålder.... Men eftersom moder jord nu har varit ihop med en karl som äger en skidskola så har det ju blivit ganska mycket skidåkning under de senaste åren så jag har lärt mig att tycka om det någorlunda ändå.

Behöver jag ens skriva att vi har haft möss i huset, igen... Suck. Men den är iallafall död, igen. Det lär väl bara ta några veckor innan nästa jäkel är här igen. Varför måste de komma igenom mitt rum för? Houuuuuuw.

PUSS / J

Kan du vissla Johanna?Hej. Hallå. Tjena. Tja.

Did you give the world some love today?SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Jag har inte så mycket att säga, jag har bloggat som aldrig förr denna dag. Ser ni vilken skillnad det blir när jag faktiskt har bilder? Annars har jag ingen större lust att blogga.

Nu blir det att mysa framför teven, med moder jords sällskap. Ahhhh vad skönt det är med lov.

PUSS /J

Det var en gång en blå fåtölj


SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4


Mitt hjärta gör rum för 5 valpar, och ytterligare 3.Jag tror inte att jag ens behöver rådfråga om exakt hur söta dessa små varelser är. En veckan gamla är de och de är väl lite mindre än två händer stora. De är så små och mysiga, men om några veckor så får ni lite nya bilder på de då de går och kan se. Då de börjar få tänder och vill bita på allt fast de egentligen bara har tandkött så det gör inte ont om de nafsar på fingret. Då de är ungefär 20 cm höga och kan gå!

Tänkte bara visa er dessa 5 små söta. Min favorit är den som mamma håller i i den första bilden. För den hade så fina drag.

Det roligaste var att några dagar efter dessa sötnosar föddes, så var det tydligen en till hona, Saga, som skulle föda. Henne visste självfallet inte moffa ens om att hon var gravid så det blev 3 valpar till där. SÅ sammanlagt så är hundgården nu 8 hundar rikare. Vilket summerar de allihopa till 20 hundar. Damn it, jag och mamma som hade nöjt oss med att bara mata 12 hundar när moffa är borta, snart blir det 20...

Bara att bygga mer hundgårdar.

Men det är värt det, jag önskar att de fick vara valpar förevigt.

PUSS / J

To light the night, to help us grow, it is not said, I always know

SONY DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Här kommer de första fotona på min fina vän!

Nu ska jag iväg till moffa och mysa med hans små valpar. Ska försöka ta kort på de så får ni också se de sötsakerna!

PUSS /J

Denna söndag var verkligen allt annat än tråkigRoligaste söndagen på länge, men det kan inte bli annat än roligt när man är med Johanna.

Nu har jag good news till era modiga bloggläsare som håller sig kvar till min blogg med ytterst få inlägg i veckan!
Jag har 100 olika foton på mig, på Johanna och tro det eller ej en fåtölj. Så det blir väldigt många bilder framöver. Men än så länge så måste jag plugga, har inte börjat redigera några bilder än förutom den ovan.

Första lovdagen, skönt. Det känns så galet skönt. Inte för att jag kände mig särkilt sliten innan lovet, jag menar vi hade i princip ingenting.

PUSS / J

Smile though your heart is aching,

Det är lov. Jag är frisk. Jag lyssnar på Nat King Cole - Smile. Jag äter godis. Jag mår bra helt enkelt.


PUSS / J

Iphone, aha, iphone, ahaI tisdags var den 2:a gången jag tappade min iphone ur min öppna jackficka när jag fick rå springa till bussen. Så fort jag klev på så kände jag att något saknades (så fäst som jag är med min kära Ockelbo) men jag intalade mig själv att jag hade glömt den hemma.

Det var vad jag sa hela dagen, att jag bara glömt den hemma. Men när jag kommer hem och inte finner den någonstans så kan ni ju gissa på att jag var nära gråten. Jag menar, jag betalade mycket pengar för den fina telefonen och sedan så har jag väldigt mycket personliga saker där. Bilder, facebook, kontakter osv. Sen så sprang jag ut och kollade efter vägen, men inga spår av den.

Hur som helst så bad jag snabbt till gud ( jag är inte kristen men jag kände what the heck, det kan ju inte bli värre) att om jag fick hitta den så skulle jag göra vad som helst. Klart och betalt för mamma ringer snabbt därefter och berättar att hennes pojkvän hittat den vid brevlådan vid busshållsplatsen och han kände igen den. Så jag fick min Ockelbo tillbaka.

Dessvärre så kom "Guds" (haha) bestraffning senare på kvällen. Moder jord kommer upp till mig som sitter vid datorn och säger:
- "Jennifer, du får inte dö nu, men jag satt och kollade på teve och en mus sprang förbi."

Klart jag dog, med tanke på att åter igen så lyckades den ta sig in i mitt rum. Fast denna gång så var den inte död när musfällan slog igen. Den låg där, med lite blod, och hade spasmer. Hur i hela friden ska man kunna sopa upp den med kvasten när den fortfarande lever? Mamma är jätte rädd för sådant där och jag är inte så mycket bättre. Så 23.00 på kvällen ringer vi Moffa som får komma och ta hand om det. Dock så smet musjäveln trots allt.

Men jag och mamma kan vi. Vi har nu stoppat Svinto (stålull) mellan golvet och listerna i hela mitt rum. Så nu tar de sig fasiken inte in. Men det är ju fortfarande väldigt äckligt.

Åhhhhh vad långt detta inlägg blev men jag måste ju berätta om händelsena. Jag kan dock inte besvara frågan om Gud faktiskt finns. För i ärlighetens namn så tror jag att det bara var en slump att musen uppenbarade sig just denna kväll efter min desperata bön.

PUSS / J


PS. Jag är fast i Big Brother träsket. Det är ett helt idiotisk program som går ut på att stoppa en massa olika människor i ett hus i 100 dagar, där sex och alkohol is the main ingredient. Men jag kollar på det ändå, I can not help it. Hjälp mig.

RSS 2.0

mcbnmcbn