Det.Värsta.På.Länge

(OM NI INTE SETT SENASTE DESPERATE AVSNITTET, FÖR GUDS SKULL KOLLA INTE PÅ DETTA INLÄGG FÖRRÄN NI GJORT DET! Hehe, råkade spoila this major part för Flipp. Once again sorry. För att förhindra några fler fail från spoilarn number one Jennifer så skriver jag detta längst upp, fast man kommer se titeln på youtube klippet direkt under... Well Well. Sorry.)
Första gången jag verkligen gråtit på länge till en tv-serie var förra tisdagen, då min absoluta favoritkaraktär i Desperate Housewives dör. Mike blir skjuten och jag dog verkligen inombords. Han var ju så snäll och omtänksam och underbar. Så dödar de honom när det bara är 6 avsnitt kvar på den sista DH säsongen. Jag menar COME ON? Han och Susan var mitt favorit par då de verkligen var perfekta för varandra. Visserligen fick de en fin sista scen, men ändå. Jag dog fullkomligt.

När vi ändå är inne på tårdrypande historier så måste jag ju lägga in en fruktansvärt fin video som summerar hela "Marley och jag" filmen. Det är nog en av mina favoritfilmer då den är så himla himla fin och jag kan se den hur många gånger som helst och det slutar alltid med att tårarna rinner ned som floder längs mina kinder. Den är så underbar men så sorglig att jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Ledsen för det tårdränkta inlägget, men det behövs ju ibland. Som en liten paus i fysikens värld till exempel.

PUSS / J

Som en sjö utan vatten, det är inte du.

- J.K Rowling (Sirius Black, Harry Potter and the prizoner of Azkaban)
 • Är helt kär i Harry Potter citat.
 • Kan inte sluta lyssna på euphoria av Loreen då jag är helt övertygad om att hon kommer vinna hela ESC. Men är även kär i Finlands bidrag, en mysig finlandssvenska som sjunger en så lugn och fridfull låt.
 • Har beslutsångest något så kopiöst angående twitter eller instagram, kommer nog sluta med ingen av dem.
 • Är fruktansvärt sötsugen, men vägrar då jag måste tuktas. Moder jord säger att jag måste skaffa mig karaktär, jag har tydligen ingen.
 • Har ont i min fot, men det kompenseras med fin blå tejp.
 • Tänker kolla på Harry Potter och den flammande bägaren (är på en liten maratonturné men har inte kommit längre än till 3:e filmen)
 • Vet inte vad jag skulle göra utan min älskade älskade mamma.

Nothing like the good old times

Hahaha åh. Jag hittaden några snygga bilder på mor och far i sin ungdom och de var ju riktiga puddingar. Sedan hittade jag en rolig bild på några random killar som verkligen personifierar 80-talet. Frisyrerna är ju episka. Haha


När jag ser tillbaka på mammas gamla bilder så blir jag lite... inte ledsen men lite less. Att jag har missat alla de härliga årtalen, 40, 50, 60, 70, 80-talet. Som alla har sina signaturer. För när jag ser på 2000-talet så visst teknologin har utvecklats och samhällena är annorlunda. Men de förra årtioenden hade som en egen charm, en egen kultur om man kan säga så. Det känns som att det inte kommer ändras så mycket under de närmaste 30 åren, förutom att teknologin expanderar ännu mer.

Jag menar vi lyssnar ju på legender som Elvis, Jimi Hendrix, och alla 80- och 90-tals klassiker. Det... känns inte riktigt som samma sak. Men visserligen vet ju inte jag hur det var då. Men jag älskar att prata med Moffa, momma eller Lena som varit med om alla dessa årtionden och hur det var. På något sätt gör det saken bättre, då man får höra deras historier.

För om man tänker på det så hur ofta frågar man moffa om hans liv? Han är ju den personen som jag känt under mina 18 år, och så kommer han ju alltid vara. Jag vet ju inte hur han var på 60-talet och vad han har varit med om. Så att prata med honom om hans minnen tycker jag är en av de roligaste sakerna i världen. Faktiskt.

PUSS / J

Flamsande fotografiska snillen

e1M9Ho on Make A Gif, Animated Gifs
Hittade massa tok bilder ifrån våra Fotografisk bild lektioner. Jag kan ju bara berätta lite kort att under de 2 timmar och 40 minuterna så slutar det alltid med grimaser, fika, flams och "Vi ska bara gå på toaletten" och kommer tillbaka 2 timmar senare efter att ha varit på stan. Så kan det minsann gå. Men det är ju ändå chill, jag menar att inte behöva göra så mycket.

S-T-U-D-E-N-T

Mösspåtagningsklänning                                                           Flakklänning

Tog sin tid men nu har jag äntligen lagt upp bilderna på dem. Så kommer jag se ut till studenten iallafall. Plus en vit balklänning.

PUSS / J

Studio 723465748372910392!

Tjenare folket. Hittade några gamla bilder ifrån studion som Hanna tagit och jag redigerat.

Inatt drömde jag den värsta mardrömmen på länge. Jag brukar nästan aldrig drömma mardrömmar men inatt gjorde jag det. Jag skar mig själv i bröstkorgen och plockade ut mitt eget hjärta. Hur sjukt är inte det? Sen satt hjärtat fast i någon sena eller något så jag levde fortfarande när jag satt med hjärtat i min hand. Så fick jag panik och försökte stoppa tillbaka det men det gled ned mot tarmarna istället för att stanna kvar vid lungorna och det var totalt kaos. Sen ringde mamma ambulansen och det hela slutade med att vi fick sy ihop allting själv, alltså sy stygnen själva fast på sjukhuset. By far den sjukaste drömmen på länge. Jag menar vem skär ut sitt eget hjärta? Jag tror att Vampire diaries har tagit över mina drömma, med tanke på att de greppar tag om fiendens hjärtan och bara hänsynslöst drar ut dem. Hm...

Iallafall så håller jag på att redigera massa bilder, vill göra en GIF men har inget program att redigera i (Då jag har typ det äldsta photoshop..) så jag måste lösa det. Sedan så ska jag kolla lite Harry också, bara för att jag kände en craving på alla fina citat som finns från de filmerna. Ska göra ett inlägg om det senare.

PUSS / J

Harry i mitt hjärta.


Hade en Harry inspirerad dag och skrev in lite saker på kroppen. Dödsrelikern symbolen och "I solemnly swear I am up to no good", orden man öppnar marodörskartan med.
Alla vet ju redan att jag är ett Harry Potter freak, det är nog min dirty little secret. Min framtida man lär väl ha de där runda glajjorna och en ginger bästa kompis? Posten har nog bara tappat bort mitt brev som säger att jag har kommit in på Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Skulle ha fått det när jag var 11, men det är nog på Antarktis någonstans, säger vi....
PUSS / J

Några minnen från en kall vinterdag som spenderades inomhus.


Tänkte bjuda på några förträffliga bilder på K-dawg och mig själv från fotostudion i julas. Det är ganska roligt, vi börjar seriösa, men sen slutar det alltid som de bilder med färg. Totally out of control alltså. Men det är ju så det ska vara! Det är bara roligt att flamsa runt i fotostudion då vi inte är där så ofta.

By the way, googlade K-dawg nu när jag skulle skriva detta inlägg. Karin, här är betydelsen från ett dictionary:

The coolest human being alive. Someone who is skilled at shootin' stuff and thinks they own the world.


Ja men det är väl du Karin? Hahaha åh jag skrattade ihjäl mig efter detta.


PUSS/ J

Hej hå!

Hejsan påskkycklingar där ute. Själv har jag haft en ytterst mysig påskhelg och har faktiskt kameran full med bilder som jag vill visa för er. Men jag har varit lite upptagen, så ni får en macho bild på en body-building version av mig själv. Tänkte bara lista upp de så ni faktiskt vet att jag lever.
 • Kört bil en hel dag (on/off) och insåg först när jag kom hem att körkortet låg i tryggt förvar i tygväskan, som dessvärre inte låg tryggt i bilen. Hehe. Tur att farbror polis inte stoppade mig då, då hade det varit Jennifer-16-år-övningskörning-panik föraren.
 • Sett ikapp 2 säsonger av Vampire diaries (no-lifer, jag vet)
 • Läst ut första Hunger games boken på 8 timmar. Sträckläsning I do not recommend. Men den var så bra.
 • Påbörjat Catching fire (2:an i  hunger games triologin, är på sida 230 nu, efter 3 timmar. De är så braaa.)
 • Läst på min fina fina engelska bok som har en underbar historia som jag bara väntar på att få skriva en bookpresentation om.
 • Ätit för mycket godis.
 • Prövat marabou cookies för första gången. (Det var inte så märkvärdigt som jag trodde det skulle vara.)
 • Levererat potatis till Ica. There's a first time for everything.
 • Sett mitt internet sjunka ned till 120kbit eftersom jag fixat ned alla avnitt av vampire diaries. Fick ett vagt sammanbrott mot slutet av dagen men jag har vant mig nu.
 • Ätit så fruktansvärt god älgfilé att jag kan härmed dö lycklig.
Som ni ser så har jag haft en nice påskhelg, och mycket mer hände. Men nu ska jag återgå till mitt läsande och kanske, men bara kanske, ta en till liten godis. Hmm, får fundera lite mer på det under tiden.
PUSS/ J

RSS 2.0

mcbnmcbn