Creme de la creme

Inte ett dugg nyttigt. Inte ens i närheten av mättande. Men oh så gott. 
 
Frukost (L)
 
PUSS / J
 

Utbyte av utgång mot bilbingo.

 
Då har man varit på sitt livs första bilbingo! Jag var där med min fina vän Johanna och jag var farligt nära att vinna 2 gånger. Dessvärre blev det ingen efterlängtad vinst. Storpotten låg ju på 20000 och det hade inte suttit helt fel för en nykomling i arbetsmarknaden som är ytterst fattig. 
 
Korv och macka stod för middagen. Godis och kanelsnäckor blev efterrätten. Johanna stod för sällskapet. Så det var en ytterst lyckad kväll. Om jag bara hade vunnit....
 
PUSS / J

Winter Is Coming

 
Läser en av de bästa bokserierna någonsin för tillfället. De går ju som en tv-serie också men böckerna är givetvis betydligt bättre, även fast serien också är underbar. 
 
Alla böckerna är under/över 1000 sidor så det tar ju lite tid att ta sig igenom dem, men de är värda det. Så tips till andra bokmalar där ute. LÄS.
 
PUSS / J

What a wonderful world.

 
Gårdagen spenderades med denna lilla brutta. Eller lilla och lilla, hon är ju 10 år nu. Jag kommer ihåg när jag var barnvakt åt en liten sprallig 1-åring. Åh tiden går så fort och jag vill inte att hon ska växa upp, för då blir jag äldre och då får jag ångest. 
 
Fast samtidigt längtar jag tills de åren då hon startar lite tonårsrevolt mot sina föräldrar och vänder sig till mig, coola storasystern. Haha det låter jätte lame, men det är ju lite grann min roll, jag är ju ganska cool av mig...
 
Tänkte bara berätta hur bra hon är min finaste tjej. Sedan är ju hennes ögon to die for. Hon vill kanske bli fotomodell, undra varför? Modell framför Jennifers kamera sedan 2-års ålder? 
 
PUSS / J

Gratis är gott.

 
Fick mig en gratis WE keps under yran. Jag tackar och bugar till den random snubbe som gav mig den. 
 
Jag sa att han hade en snygg keps, jag fick pröva den, han sa att jag var jävligt snygg i den, jag fick den. Så enkelt var det då han kastade bort några hundringar och jag tjänade de genom kepan.
 
Bästa är att den var grön, jag ville ha en grön keps. Så jag har levt i en total eufori under loppet av de senaste veckorna.
 
PUSS / J

But we're going places.

 
Spenderade lördagskvällen med ett par coola brudar i Önsjön. Där var det nämligen bestämd träff för fika och badning. Jag, som den badkruka under den obefintliga sommaren som jag är, var den enda som strejkade. Men jag fick ju roliga kort på de andra. Till döma av Saras min så var det inte särkilt varmt. Iallafall inte i början. Kvällen slutade med poker (inomhus!) där jag bevisligen var pokermästare, vilket kom som en smått överraskning. 
 
PUSS / J

Iphone-life

 
Har ju knappt haft med mig kameran under sommaren (höhö, vilken sommar?) så min fruktansvärt dåliga iphone 3gs kamera har fått duga. Ja, jag ser ju nu att jag har haft roligare än vad jag trodde.
 
PUSS / 

Pirates i mitt hjärta.

 
 
 
 
 
 
 
 
(Sources: potcgifs.tumblr.com, deppication.tumblr.com, piratesofthecarribean-gif.tumblr.com, alextrager.tubmlr.com, cuntlery.tumblr.com, fuckyeahkeira.tumblr.com, ethicvegan.tumblr.com, lawyeruppasshole.tumblr.com)
 
 
 
Åh har fått min ständigt återkommande Piratesmani. Hittade massor av fina gifs och jag har sett alla 3 filmerna. Jag började igår och blev klar idag. De är ju så fruktansvärt bra. Är jag kär i Will och Elisabeths kärlekshistoria? JA.
 
Men en sak som gjorde i princip hela mitt år var att jag fick reda på hur det egentligen slutade. Jag som grät som om världen gått under när Will var tvungen att lämna Elisabeth. För att komma tillbaka 10 år senare, vara med henne en dag, och därefter försvinna bort 10 år till och så fortsatte det för evigt. Jag dog verkligen av det miserabla slutet och var oerhört irriterad på manusförfattarna... MEN, nu si så där 4 år senare hittar jag en scen som kommer efter eftertexterna, 10 år senare. Så fruktansvärt fin scen och jag satt ju och grät framför datorn nu för det slutade som jag ville.
 
Nämligen då avtalet var att han skulle vara borta 10 år, och om Elizabeth var trogen ( vilket Kalypso inte var mot Davy Jones... som fick ta hand om havets döda själar i all evighet som straff...som blev en bläckfisk hehe...) så hade han tjänat sina år och fick vara med henne (och deras über söta son)  i resten av sitt liv. Så när han kommer tillbaka här så behöver han inte bara stanna en dag, han fick stanna i resten av sitt liv! JAG DÖR. POTC nörd som jag är... Men detta var verkligen det bästa jag hört på länge. Mamma blev också ypperligt nöjd över denna glädjande nyhet.
 
Var bara tvungen att dela med mig, jag kan vara den sista som sett och förstått detta men nu jag iallafall fått closure och det känns för jäkla bra.
 
Jag citerar en av kommentarerna från youtube-klippet: "i feel so lame. after crying over will having to leave elizabeth for ten years and after 4 fucking years...I FIND THIS."
 
PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn