På Jamtli är det minsann julstämning.

 

 
 
Visserligen är julen över, men jag har en hel drös med oredigerade julbilder som jag tänkte dela med mig av nu så här i efterhand. 
 
En av de bästa sakerna med julen är helt klart Jamtlist julmarknad. Varje år köper jag nybakat tunnbröd från bakstugan med de mysiga gamla tanterna och gammeldagsa karameller från godisbutiken från förr. 

Därefter så var ju min kära vän Flippen Jämtlands lucia så jag var ju tvungen att ta kort på henne och de andra tärnorna. Jag gick med Leona och även med momma mot slutet, så det var mysigt så. Åh Jamtli.

Glasögonormen.

 
Har ju som gått och skaffat mig nya glajjor. Behövdes med tanke på att synen försämrats relativt snabbt under åren som gått. Då jag fick mina första glasögon i 7:an. Jag förstärker endast min utstrålande nördaura men jag gillar ju att vara nörd, så det gör inget.
 

Som Mor Som Dotter

 
 
 
Min mor får alltid komplimanger för sina blåa ögon. Många tror att hon har färgade linser men hon har helt enkelt så blåa och fina ögon. Ibland önskar jag att hennes, i lag, svagare ögonfärgsgener var mer dominant än de gröna ögonen från farmors sida när jag skapades. Men samtidigt så älskar jag mina gröna ögon så jag släpper den tanken ganska fort.
 
Tyckte bara det var en rolig sak att se, våra olika ögonfärger. Vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägg men det spelar ingen roll. Kan väl runda upp detta konstiga inlägg med att mamma är bäst helt enkelt, och finast. Kanske det var ett smått hyllningsinlägg till moder jord min och hennes vackra ögon? Äh strunt samma.
 
PUSS / J

Fika all day long.

Mysfika med flickor som började i dagsskenet och avslutades i mörkret med ljuslyktornas sken.
JA jag är så här snygg i verkligheten.
Därefter så bakade jag och K-dawg scones som vi åt tillsammans med te framför Pirates of the Carribean (elit film).
 
Detta är i princip vad mina vardagar går ut på. Fika med de få vänner som faktiskt är kvar i denna stad. Men min mage tackar inte nej till alla dessa sötsaker och jag njuter bara. Mer fika till folket givetvis.

Out and about.

 
Så här kan det se ut när man spontant bestämmer sig för att gå ut efter att polaren varit barnvakt tills 22.30 på kvällen. Då kan det nämligen bli förfest på rummet i mysbrallor medan man lyssnar på spotify, drar på sig någorlunda partykläder och fixar den trassliga frillan medan moder jord sover tungt i rummet bredvid.
 
Spontant är ju bra sägs det. Kul var det iallafall, även fast vi aldrig orkade ställa oss i den mils långa kön till Cuprum.
 
PUSS / J
 
 

With the utmost delight for the most outrageous sin.

 
"The brightest lights cast the darkest shadows
And that's where I'll be found
For what's hiding by the morning
Will be chased by daylight hounds"
 

Har ny tröja, lockat hår och fullt med lussebullar i lägenheten. I love it.

Crutow.

 
 
Sorry for being MIA under de senaste veckorna. Jag har tagit bilder, men inte haft orken till att redigera dem. Men nu kommer det lite uppdateringar.
 
Förra helgen så fick jag nämligen den fantastiska äran att vara hundägare för en dag. Till denna 5-månaders gamla varelse som hetet Crutow. Alla som känner mig vet hur mycket jag vill ha en hund. Så det var helt underbart. 
 
Förresten, skön kommentar av mamma vid kvällens slut: 
"Jag ska nog skaffa en hund när du flyttar ut gumman." JAHA? TACK för den mamma. Verkligen. Här har man önskat sig en hund i 19 års tid och skrivit hundvalp som nr 1 på önskelistan varje år. Jaja. Suck it up Jennifer.
 
PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn