En liten Karin på en stor trappa.

Vi hittade en häftig (vad vi trodde var oupptäckt) gång i skolan, och hittade denna coola trappa upp till lyan. Så det blev en spontan photoshoot med Karin som jag tog kort på då. Tyckte de blev härliga bilderna och det är ju alltid roligt med spontana happenings.

Men för övrigt så ska jag läsa en underbar bok, eftersom jag äntligen har tid för det nu... Händer inte ofta.

PUSS / J

It's alright, I'm gonna help you then, It's okay

(Hittade Karin i ett stolhav, pretty interesting...)

Om jag vore smart, vilket jag inte verkar vara, så uppdaterar jag denna blogg med mina nya bilder lite mer regelbundet, istället för allihopa på samma kväll. Men jag är ju tydligen inte det så jag tänker lägga upp alla bilder, så kommer det nog nya imorgon. För jag har en jätte bra idé med Harry tema, sedan tänkte jag visa mina studentklänningar och till sist lägga upp ännu ett inlägg.

Så om ni har tur blir det 3 nya inlägg imorgon! Oh my god, storbloggare here I come... Eh...

PUSS / J

FOTOFOTOFOTOFOTOFOTO

Lite bilder ifrån Fotografisk bild, då vi hade 10 minuter på oss, för att ta en bild varje minut. Intressant uppdrag, men oerhört utmanande. Just nu så känns det så himla bra, alla skol grejer är klara och jag har ingenting förrän v.9, möjligtsvis. Det kan bli framskjutet. Därav så njuter jag för fullt nu för att livet är lugnt och jag kan äntligen redigera bilder och uppdatera min utdöda blogg!

Sedan kommer Callum hit på söndag, så det blir intressant. Dock måste jag ge honom mitt rum, och jag är lite orolig för hela min morgonrutin kommer störas. Men jag borde vara glad ändå, för det kommer bli en rolig vecka! Hoppas jag åtminstone.. hehe. Då borde det bli lite bättre uppdatering, med bilder!

PUSS / J

6:e gången gillt.

Levde med packlådor i minst en vecka. Ytterst plågsamt för en perfektionist som mig själv.
Sedan var både jag och mor flitig med att skriva ihop nya möblerna. (jag gjorde majoriteten eftersom jag faktiskt är duktigare på detta än mamma) Jag gjorde nämligen bl.a vardagsrumsbordet, två toalettlådshyllor, dataskrivbordet, sängstolparna och min bokhylla.... Ganska mycket hehe.
Dock blev det nog för mycket för några kvällar med tanke på att jag skruvade fast bordsbenen från fel sida (ni ser skruvarna... de ska inte synas, för bordsbenen ska vara på andra sidan, där skruvarna syns.)
Este es mi casa.
Det var så fruktansvärt passande med snedväggen för min fotovägg, i love it.
Harry böckerna, man ser ju vilka som är mest använda... hehe. 4:an, 5:an och den sista boken.

Tänkte att det var dags att visa resultatet efter flytten. Ny lägenhet, nytt rum.
För de som varit i mitt förra rum så ser man ju skillnader, spegeln och stege hyllan är ny, och sedan så har jag förnyat fotoväggen med nyare, finare bilder..

Så jag älskar mitt nya rum, fortfarande, då vi bott här i 2 veckor nu. Det känns bra.

PUSS / J

Note to oneself:

Smickrande bild från fotografisk bild A.

Tänkte bara visa att jag lever, både på bloggen och i livet. Det blev en rolig utekväll igår, med många sjuka tvistar, som bjudna på en champange flaska, shots och drinkar för över 8000 spänn. Ja, det är dessvärre sant. Tänk de pengarna hade man kunnat åka till Thailand för...


Huvudsaken är iallafall att jag hade roligt. Men när jag kom hem så var inte mor min hemma, så hon var alltså ute senare än mig själv...hm.. Hur som helst så blir det tårta med fina tjejer idag hos Karin som fyllt 18!

Men note to oneself: Sms:a inte while intoxicated... Det är inte bra för mig.

PUSS / J

If you just smile.


Sony DSLR A200 + SIGMA 50 mm f/1.4

Skulle plugga fysik innan provet imorse, men så sken solen så förträffligt in genom fönstret och nådde precis mina ögon, så jag blev ockuperad med att ta ego bilder på mig själv. Tyckte givetvis att det var roligare än att sitta i fysikens värld.

Nu ska jag och mor mysa gärnet, med tanke på att vi har både godis och popcorn i våran ägo. Så jag spår att kvällen blir lyckad, trots att det inte är utgång ikväll.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn