A marvellous sight.

Eyecandy...

Det bästa är att alla förutom en av dessa män är med i en serie som jag följer. Så jag får se de varje vecka.

Jag kommer till Hollywood, snart... Då ses vi pojkar.

J-fer, Scratch or what's her name?

I have been told I look like a certain Mr. Scratch from a specific movie called Ice Age.
Don't really know what to respond to that...

Tydligen har jag de där stora ögonen och jag antar när jag inte förstår något eller ser lagomt ömklig ut så blir likheten slående. Det är främst Karin som påpekar liknelsen.

För tillfället är jag i full sjå med flyttningen. Lite saker varje dag så går det lättare, istället för att ta allt på samma dag. Så jag får väl lägga upp lite nya bilder på my new crib om någon vecka.

PUSS / J

Jag älskar bilden

Underbar bild ifrån Elin Kero

Alltså jag älskar verkligen den här bilden som Elin har tagit på ett bröllop. Hur ett litet charmtroll stiger fram framför brudparet och vill vara i centrum. Det är så mycket som är rätt, hans busiga men samtidigt fotomodell leende och armen från en anhörig som försöker dra honom tillbaka och sedan brudparet som är i bakgrunden. Jag älskar den verkligen, jag älskar dessa bilder,  som är tagna i stunden som är genuina och helt enkelt underbara.

Ja, jag får ett leende så fort jag ser denna bild.

PUSS / J

I'm gonna write this down, let the truth go aroundStörsta inspirationskällan för mig för tillfället. Jag älskar Dianna Agrons initiativ till en inspirerande sida med målet att lägga in kreativa saker som får folk att le. Hon startade den för hon fick så mycket foton och diverse kreativa ting av människor så hon ville skapa en sida där de kan delge det till så många fler. Varje gång jag går in på sidan så ler jag. Man hittar alltid något underbart.


Som detta tex; Detta brev fick mig nästan att gråta för det är så fint så fint.
A letter to my 20 year old self.


Hoppas ni blir lika inspirerade som mig.

Puss/J

Never going back again


Just nu vill jag bara gråta. Mitt huvud är fullt av beslutsångest och jag kan inte hantera det. Min tillvaro känns en aning skör för tillfället.

Därför tänker jag kolla på Harrys sista film som muntrar upp mig.

Englandsutbytet 2011

På flygplatsen i Vaernes. Det var några dryga timmar där, men man var ju med bäst klassen..
Sedan när vi kommit fram, dagen efter åkte vi till Dolby (Eller det kanske stavas Dalby? Who knows?) forest där det fanns en go ape anläggning ( som en hinderbana fast 10-20 meter upp i luften). Hela veckan var det 20 plus grader. Det finaste vädret i England sedan 1983 under september månad. Det var ju givetvis för att svenskarna kom med sina leenden.
Callum (min engelsman) och Karins Emma var buddies så vi hängde med varandra en kväll. Jag och Karin hittade gigantiska chipspåsar och drog snabbt slutsatsen till varför fetma är ett bekymmer i UK.
Jag var fascinerad av telefonkioskerna då jag aldrig varit i England förut, men Callum bara skrattade åt mig och min obsession for dessa röda kiosker.
Sedan kom den dagen då vi åkte till York, för att shoppa och se lite nya ställen. Dock så var det bara svenskarna som åkte på denna turen!
En jätte fin katedral i York som jag personligen blev helt fascinerad av. Stunning.
Sedan gick vi på gatan där de spelat in några scener ifrån Harry Potter filmerna, när de är i Diagon Alley. Harry älskare som jag är så höll jag ju på att dö, fastän det egentligen inte var så speciellt. Men det var ju mysiga gator.
Sedan har vi den 5 timmar långa bussresan hem.
haha, ja vi älskar att göra sådant här. Stackars Charlie blev offret.
Ungefär 3 månader senare lägger jag äntligen ut några bilder ifrån min utbytesresa för en vecka till Scarborough med klassen. Vi bodde ju hos en engelsk familj (ensam ifrån klassen alltså) och följde deras liv och gjorde lite andra aktiviteter under veckan. Nu i februari kommer de hit och då är det vi som är värdar. Jag ser fram emot det.

Detta är nog det bästa som hänt under dessa 3 år i gymnasiet på våran Natur internationella linje. Så jag är nöjd, och det kommer vara bitter sweet när de åker hem ifrån sverige i februari. Då det nog är den sista gången vi träffar varandra. (Om man nu inte tar initiativet att åka tillbaka dit själv.) När de kommer hit blir det vinterparadis. De ska få åka skidor, skridskor och så tänker jag låta Callum åka hundsläde (då min morfar har 17 slädhundar) om han vill.
PUSS/ J

Baby love, my baby love

Här är skönheten, jag vet dessvärre inte vad jag ska döpa den till, med tanke på att min iphone har det ärade namnet Ockelbo.

Nyårskvällen var iallafall riktigt mysig, det blev många olika hållplatser men när tolvslaget väl slog så var vi hemma hos en kille och lyssnade till Jan Malmsjös vackra stämma då han räknade ned till tolvslaget en aning för snabbt. Det var bara roligt och vi hade det mysigt ändå.

Välkommen till 2012, året då jorden ska gå under, en aning rädd är jag men jag vill inte tro på det...

PUSS / J

Hej då trogna vän.

Ja, efter kanske 2-3 år så har jag äntligen slängt mina älskade svarta (?) jeans. Det till höger är de bäst jeansen jag någonsin haft, dessvärre så är de varken hela eller svart längre. Men jag har vägrat att slänga de förrän jag hittat en någorlunda substitut för dem. Vilket är ypperligt svårt med tanke på att de har varit freakin' perfect!

Men äntligen så hittade jag en likadan modell som sitter nästan lika bra, och ett plus är ju att de faktiskt är svarta. Men det lär väl försvinna med tiden lika så. Hur som helst så är jag ganska nöjd nu, för efter 3 år så kan jag äntligen med gott samvete slänga mina stackars gamla jeans. Ni ser kanske i grenen det stora hålet som nästan går runt hela vänster benet och sedan alla bältes hållare har i princip lossnat.

PUSS/ J

RSS 2.0

mcbnmcbn