Hangover.

 
Tackar gudarna för att mamma var bakis igår. Detta var hennes inköpslista, som jag fick handla. Underbart.

Kaos.

 
Det är ett totalt, oförnekligt, grandiöst kaos i mitt huvud för närvarande. Tankarna flyger runt och jag har en massiv beslutsångest. Försöker läsa bort denna snarlikna ångest som de skapar med olika böcker, eftersom valen känns så livsavgörande på ett visst sätt.
 
Just nu känns det jobbigt att vara stor. Skulle gärna vara 10-åriga Jennifer där största ångesten var om jag skulle på gymnastiken eller inte.

Sol time.

 
Mina essential stuff när jag solar.
 
Jag solade ju faktiskt igår också. Detta är nödvändigheterna när man ligger där. Blir ju så lätt uttråkad ibland.
 
Lite tidningar, game of thrones böcker, godis, sololja, cola, solglasögon, iphone och hörlurar gör det mycket bättre.
 
PUSS / J
 

Life happens

 
Detta ingick i gårdagens aktiviteter. Jag, mamma och Tompa drog på frösö golfbanan (givetvis utan att spela, då jag är usel på golf) och åt den godaste lunchen på länge. De har så himla god lunch där och när det var jätte fint väder så blev det helt enkelt fulländat. Därefter drog vi iväg bort mot "lyxvillorna" och spanade lite.
 
Sedan körde man ju lite merca då. Kände mig lite cool, coolare än vanligt alltså. 
 
PUSS / J
 

Förblindad av pengar, galen av shopping.

 
Jag har ju blivit lite smått förhäxad av tanken på en riktig, full sommarjobbslön som exceeds kommunlönen på 3700 kronor ganska stort. Så jag har dessvärre shoppat som en galning men nu ska jag banne mig hålla i pengarna. För jag vill ju faktiskt resa också. 
 
Men om jag ska vara ärlig (och för att trösta mitt samvete) så köpte jag många av sakerna på rea. (Faktiskt 6 av 11 saker om jag ska vara en viktigpetter.) Så jag är glad ändå. Garderoben får ju ett lyft!
 
PUSS / J

Because you're worth it

 
Tänkte bara upplysa er om en sak, mestadels för att fylla ut bloggen men även som en helt ointressant fakta angående mig själv. Är ni redo? Okej här kommer det.....
 
Hej jag heter Jennifer och jag är ögonfransoholic. (HEEEJ JENNIFER)
 
Det betyder alltså att jag måste få till mina ögonfransar helt perfekt, i princip som lösögonfransar fast jag har aldrig använt sådana. För jag har ju långa ögonfransar själv och under mina darkest times så kunde jag stå i upp till en timme och bara peta och måla på för att få de perfekt separerade. Om de inte blev det så tog jag mascaraborttagning och började om från början. Helt sjukt egentligen när jag ser det nedskrivet. 
 
Till och med på den andra bilden här så anser jag att det vänstra ögat är perfekt, men det högra (längst in vid vänstra kanten) så skulle jag velat separerat och målat på mer. Helt galet haha. Men jag har faktiskt förbättrats, vilket jag var tvungen till att göra. Om någon kommer åt mina ögonfransar så blir jag typ galen och utbrister "NEJ mina ÖGONFRANSAR" och kollar i min iphone med spegelglas för att försäkra mig om att de fortfarande ser bra ut.
 
Dagens I don't care, och för de som inte känner mig så måste ni ju tro att jag är galen. Vilket jag delvis är, men jag antar att det är en slags tvångstanke jag har, fast inte alls i samma grad som de som behöver låsa dörren och  därefter öppna dörren 11 gånger på raken. Haha inte ännu iallafall.
 
PUSS / J

En 70-årig moffa, underbara barn och sprängfyllda magar

Förbered er på en bildbomb gott folk. Ifrån moffas 70-års kalas! (Snarare fest)
 
Lägenheten som jag och mamma bodde i var ju bara för härlig. Det var som att återbesöka kära 70-talet, trots att jag själv aldrig upplevt det.
 
 
Sedan började allting med mingel bland våran enormt stora släkt vid en jätte fin fors. Värt att nämna är att vi var 70 personer. Mycket handskakande och kramar, ja.
 
 
 
 

Käraste moffa. ( I mitten sitter han som alfahanen i vargflocken i princip)

En mysig spelman fanns med som underhållare under minglet.

Fotografer överallt. Jag finns nog med på många kort som tjejen i bakgrunden som gör något konstigt. Standard.

Världens sötaste kille. Halv koreansk och halv svensk, min sötaste lilla tremänningen. Här började barndyrkandet.

Skönaste översättningen någonsin. Soporna= losers.
 4 av den 11-manna stora syskonskaran som min morfar är näst äldst i. De är så trevliga allihopa och fruktansvärt lika varandra,  men ändå med små skillnader som gör de unika.
 
 Mamma var pepp som vanligt!
 
Därefter så blev det dags för 5-kamp. Jag hamnade med Lawson grabbarna och jag var även stjärnan i laget (enda tjejen, förklarar vilket kön som dominerar hehe). Men jag ska ge männen lite cred, de var helt okej. Vårat lag, spontan döpt till flugan eftersom den surrade runt när vi pressade var tvungna att komma på ett namn, vi kom dessvärre sist. Nice.... Men det var ju kul ändå, och suveränt väder.
Under kvällens gång så agerade jag och mor i princip huvudservitriser och det var även vi som ansvarade över alkoholkonsumtionen. Ypperligt ansvarstagande.
 
Söta barn fanns vart jag än vände mig med kameran i ett hårt grepp. Så ni kan förstå att min kamera består åtminstone en tredjedel av bara söta barn bilder.
 
 
Under kvällen så fick vi besök av en garvsyra medlem som porträtterade en nykterhetsförbunds man....
 
 
En full, tomteliknande underhållare...
 
..och en 5-årig grabb som hade många fräcka historier. Denna karaktär var en hit bland de yngre släktingarna.
 
 
Det fanns även über söta hundvalpar med. Men mot de senare timmarna så insåg man att det började bli kväller när barnen somnade tryggt mot sina föräldrars axlar.
 
 
Men moffa was still going strong. Han sjöng ikapp med trubadurmannen och jag klappade glatt med mina trötta händer.
 
 
 
Overall så var kvällen helt lyckad. Så här såg jag ut dagen efter, redo för att städa och äta frukost bestående av sockerdricka och tunnbrödstut. Lyckan.
 
 
 
 
 
Typiskt mig och mamma. But I had to.
 
 
Här kära folk är den sötaste bebisen på 70-års festen. Fina Benjamin med sina bruna förtrollande ögon. Han kommer bli en womanizer när han blir stor.
 
 
 
Så på vägen hem stannade jag, mamma och bakfulle Mange (vilket resulterade i att jag fick köra haha) och köpte årets första mjukglass. Trots spöregnet som mötte oss på vägarna under 1 och en halv timma i sträck. 
 
För att sammanfatta så var det sång, gemenskap, kramar, fina ord, mycket mat, jordgubbstårta, fylla, slagsmål, sol och glädjefyllda barn. Alltså en riktig sommarfest.
 
PUSS / J
 
 
 
 
 

Best. Birthday. Ever

Jag har ju som fyllt år under denna månad, men har inte haft tid att visa de underbara presenter jag fick.
 
 

  • Jag fick frukt och cola nappar. (favoritgodiset!) 
  • Hello Kitty frukt frukt mix. (För mitt blodsockerfall, hehe)
  • Ögonfranspenna. (för att separera mina precious ögonfransar)
  • Cherry Vanilla läppsyl. (Mina läppar behöver smörjas konstant.)
  • Kondomer (To be prepared)
  • Kuddöverdrag (Då jag behöver sova för jag är så beroende av sömnen)
  • Bästa tröjan ever. Dödsrelikerna (L) Harry (L)


 
Fin halvrimmande dikt av Flippen. Denna gift bag var ju helt klart den bästa ever. Allt som jag någonsin hade kunnat behöva! Som om jag trodde att det inte gick att toppa så fick jag den bästa presenten någonsin.
 
 
 Best. Present. Ever.
 
Tror ni jag log igenom hela brevet? Det bästa var ju att jag hade ingen aning om vem av mina kompisar som hade gjort det och skickat det. Men nu vet jag minsann hehe. Eller jag menar, givetvis var det ju Hogwarts som skickade ut det...
 
Så min födelsedag var riktigt riktigt bra i år. Mestadels p g a presenterna, men även tack vare det fina sällskapet.
 
PUSS / J
 
 
 
 
 
 

How you doin'?

 
Hej hej. Tänkte bara visa att jag lever. Jag, mina cheezdoodles och mor har det fin fint. Jag har några inlägg på g men jag orkar helt enkelt inte få in de på datorn. 
 
PUSS / J
 
 
 

RSS 2.0

mcbnmcbn