Today.

 
Idag var det finväder och dagen spenderades med några töser och massa godsaker. Närmare bestämt jordgubbar, fanta och massor av kakor. Jag kände mig tjugo kilo tyngre efter denna dag, men vad gör det om hundra år? 
 
PUSS / J

I truly honestly really simply love this

 
 
favim.com, weheartit.com, apartmenttherapy.com, tradera.com, unknown source, me, weheartit.com, porthouse.se, partyproductions.se, weheartit.com
 
Tänkte bara dela med mig av de sakerna som jag känner mig inspirerad av och helt enkelt fått dille på. Nu när man är student och allt så finns det så mycket man kan göra, bara man har viljan, tid och oftast dessvärre även pengarna.
 
 • Jag vill tatutera mig. Gärna dödsrelikerna tecknet, även fast det är så enormt mainstream men jag älskar verkligen Harry.
 • Jag är riktigt inspirerad av kepsar, den coolare varianten då med rak skärm, men tror inte att jag själv skulle passa i det. Fast jag vill ju.
 • Jag är kär i gamla skrivmaskiner. Har letat runt på blocket och tradera och hittat många kandidater så jag ska nog slå till efter lite rådslagning med moffa.
 • Jag vill ha en egen August Strindberg samling, då jag verkligen verkligen vill läsa allihopa. Då jag känner att jag kan behöva lite mer svensk litteratur, speciellt Strindbergs. Sen är ju de gamla böckerna så fint omslagna. Det gamla bruna läderomslaget med guldkanter är ju to die for.
 • Jag älskar vita rum. Med den där vintagekänslan, så jag skulle egentligen vilja göra om hela mitt rum. Men det får vänta tills jag skaffar eget ställe.
 • Jordgubbar, need I say more?
 • Solblekta lockar. Jag fullkomligt älskar när solens strålar bleker de blonda hårstråna. Jag blir så glad så.
 • Segelbåtar som prydnader har jag även fastnat för. Då jag har hittar både segelbåtar och båtar i flaskor som jag gärna skulle vilja pryda mitt rum med.
 • Jag är även sugen på ett schackbräde, helst i glas elller liknande material, då jag gillar schack och tycker det är så fint att ha som dekoration.
 • Dans. Jag önskar djupt att jag kunde dansa och hade gjort det hela mitt liv. Men så är dessvärre inte fallet, och nu när So You Think You Can Dance har börjat igen så känner jag mitt sinne bli avundsjukare och avundsjukare för varje hopp och vackra rörelser dessa människor utför. Så jag har gjort ett löfte inombords att någon gång i mitt liv ska jag pröva någon slags dansstil. 
Ja så det är väl i princip min inspiration för just nu. Får se hur det går helt enkelt.
 
PUSS / J
 

Halli Hallå

 
Hello solstrålar. Dessvärre kan jag inte säga detsamma om vädret, regn och blås. Tänkte bara berätta att jag jobbar för fullt och är äntligen frisk. Chilljobbet, då jag och Hanna i princip bara kör runt med våran golfbil och rensar lite ogräs här, fyller på påsar där. Vi får alltså jobba helt i våran egen takt, och drömmen är ju att det finns en kaffeautomat med 3 olika varm choklad val. LYX.
 
Nu blir det träning i regnet, men jag är lika glad och peppad ändå för jag ska ju äntligen få träna efter 1 och en halv veckas uppehåll!
 
PUSS / J

De sista spåren av den dagen.

Så här såg jag minsann ut på studentdagen.
Champagnefrukosten tog plats 07.00 at Hannes place. It was niiiiice.
Bästa mentorn i hela världen. True words.
Fina fina Kamilla. (aka Kamille-toe)
Sista turen vid skåpen. Släppte nästan en tår.
Snälla, omtänksamma Anna. Henne kommer jag också sakna.
När Bengt spelade Forever Young och bad oss sjunga med i texten så grät jag som ett litet barn. Kamilla försökte trösta mig men jag kunde inte ens se på henne eller Bengan för den delen, för tårarna gick inte att stoppa. Så jag satt i princip med blicken ut mot fönstret och försökte ignorera den slående texten om hur vi skulle kommas ihåg som för evigt unga med våra drömmar framför oss. Jag dog helt enkelt.
Käraste mamma.
Träffade på några söta töser utanför.
Givetvis var det en söt bebis på min studentmottagning. Så söt liten krabat.
-
Fotbollsbrudarna kom förbi med lite presenter. Love it.
Önskar jag kunde återskapa den där dalmatindressen. Episk var den.
(Pappa råkade överexponera bilden, men funkar ändå) Finaste finaste klassen som givit mig så många fina minnen. Skratt, tårar, irritation och lycka. Ni är bäst helt enkelt.


 • Det känns så konstigt att i slutet av augusti så kommer jag inte kliva in genom Wargens stora dörrar och hundratals trapport.
 • Jag kommer inte hitta mina 30 klasskamrater vid bänkarna vid våra skåp och prata igenom om hur deras sommarlov har varit.
 • Jag kommer inte få sitta på biologilektioner med käre Lars och höra hans "Any absent friends?" och härliga skämt därefter.
 • Jag kommer inte få vara på Anders fysiklektioner där han börjar prata om gravitationskraften men slutar med en historia om hur han fick råd av sin egna fysiklärare om livets problem.
 • Jag kommer inte få sitta i matan och dryga i över en timme för vi har håltimme.
 • Jag kommer inte sitta på en stol i klassrummet och långsamt sjunka ned tills jag ligger med bara halva överkroppen på stolen och jag ser ut som en planka. (har hänt mer än 2 gånger..)
 • Jag kommer inte få höra grabbarnas Halo och videospelssnack och sitta där som en intelligensbefriad varelse.
 • Jag kommer inte sitta på fotografisk bild lektionerna med världens bästa gäng och bara chilla, fika och fullständigt strunta i att arbete.
 • Jag kommer aldrig mer gå på gymnasiet, aldrig mer med denna klass.
Dessa saker och hundratals mer gör mig nedstämd när jag tänker på dem och jag längtar bara tillbaka till den tiden, då det känns som om det gått alldeles för snabbt. Men på samma gång så tänker jag på alla de saker jag har framför mig, som vi har framför oss. Jobba, resa, plugga vidare, träffa nya människor, flytta hemifrån, uppleva världen och bara leva. Vi har bara levt en femtedel av vårat förhoppningsvis långa liv. Det finns så mycket mer att göra på denna jord, men för en enkel människa som mig själv så är förändringar något negativt. Åtminstone stora förändringar som händer under loppet av en dag. Men jag vet att det är nödvändigt. Att vi behöver förändras för att växa som personer. Så jag tänker inte gräva ned mig över detta, då jag kommer ju träffa mina klasskamrater och säkerligen lärare framöver. Dock inte på samma sätt som under gymnasietiden. Men jag känner på mig att det kommer bli bra ändå. Jag har 3 års bagage med fina minnen som jag alltid bär med mig. Nu skapar jag istället nya.


PUSS / J

(Tror ingen orkade läsa allt det där.. haha)

Still on my mind.

Känner mig lagomt less at the moment. Denna jäkla sjukdom som präglat mitt liv den senaste veckan har förhindrat mig från att göra massor av roliga saker. Bilbingo, mysfilmkväll, fotbollshäng, fotbollsmatch, middagsbjudning, jobb och lagfest. JAG.ORKAR.INTE.

Ändå är jag betydligt betydligt bättre nu. Men inte helt feberfri eller host eller snorfri. Men helt klart på bättringsvägen. Så just nu hoppas jag bara att jag är frisk tills jobbet på måndag. Men jag ville så himla gärna spela match idag. Jag blir så fruktansvärt arg på universum eller vad som nu gör detta mot mig.

PUSS / tycker-synd-om-sig-själv-Jennifer

Livet och döden har kämpat om mig i hela mitt liv.

Igår såg jag en ytterst fin och oväntad dokumentär om den 94-åriga Maja som fortfarande driver sitt egna hotell. Även efter att hennes man dog för tio år sedan. Hon gör allting själv för att hon anser att det går för långsamt om hon ska anlita någon hjälp, och känner en stark tacksamhet till sina gäster. Då hon avskyr ensamheten.

Bara att se henne dra sina små fingrar igenom en ung killes 164 cm långa dreadlocks för att sedan se honom i ögonen och säga "Vackert hår du har" är ju helt otroligt. Hon vill krama och prata med alla sina gäster och har alltid fullbokat under Hultsfredsveckan. Men efter vissa perioder så är det ensamheten som gäller och den gillar hon inte.

Jag blev bara så fascinerad av denna tant, hur hon tvättar fönsterna själv och sköter allt. Sen att hon på samma gång är så pass pigg och intresserad av livet. Jag menar, hon går igenom alla ungdomar på Hultsfredsfestivalen med ett leende på läpparna och prövar hårdrockströjor. Hur häftig är hon inte? Sen när hon kommer med så fina tankar om livet och döden. Då släppte jag några tårar.

"Jag drömde att jag dog en gång. Då såg jag två män vända med ryggarna mot mig och jag visste att det var livet och döden som hade dragit och slitit i mig under hela mitt liv. Jag kan fortfarande se dem framför mig."

Jag rekommenderar er att se den, en så mysig tant med livsglädje men på samma gång djupa tankar som fick min hjärna att gå i högvarv, men på ett bra sätt.
http://www.svtplay.se/video/127357/palace-hotell
PUSS / J

Nu pyntar vi flaket innan det övergår till vraket.

Mårten körde oss ut till det vackra landet ingenstans och så här pepp var iallafall jag på att fixa flaket hela eftermiddagen. Jag kände nämligen farbror förkylning smygandes på.
Haha, ja ingen kan ju säga något annat än att vi är fruktansvärt snygga.
Vi hade iallafall finväder. Dock så tog jag ingen slutbild på hur flaket blev, men det får komma i nästa inlägg, om studentdagen!

Nu måste jag lägga mig och vila för jag är helt psykiskt och fysiskt utmattad. Dö förkylning dö. Hoppas ni sötnosar är friskare än mig iallafall.

PUSS / J

Första dagen på en fantastisk studentvecka.

Elina hade finmuggen med sig.
Vet inte hur många gånger jag ritat dit dödsrelikerna tecknet.
Som alltid under denna vecka så slutade natten med ett donkenbesök. Standard.
Detta var alltså måndagen av studentveckan, då vi var hemma hos Vanjaaa. Kände att det var dags att ta tag i bilderna nu en vecka sedan studenten, så det lär väl uppdateras idag då.

Denna dag var iallafall minst lika rolig som alla andra dagar. Åh vad jag saknar att hänga med dessa fina människor varje dag. Men men, livet går vidare.

PUSS / J

Sjuklingen.

Sjuklingen i sitt esse. Fick en hostattack mitt i fotograferingen så det blev en gif för att porträttera hur sjuk jag är.


Idag har jag snytit mig 20 gånger och klockan är bara 09.58. Underbart. Imorgon är det match som jag verkligen vill spela. Skönt. Är jag jobbig och tycker synd om mig själv hela tiden när jag är sjuk? JA.

PUSS / J

PS. Skönt att jag råkade nysa ner hela ratten i min arbetsledares bil. Får se om han fortfarande är frisk på måndag. Oops...

Afterwards...

(Bilden är från Johannas facebook, då jag inte har laddat in mina egna bilder)

Har haft en fin studenttid. Men för tillfället känner jag, som så många andra, bara tomheten och sorgen. Vem fasiken sa att studenten var den lyckligaste dagen? Själv grät jag som aldrig förr. Jag har redan behövt säga hej då till några klasskompisar som man inte kommer se på evigheter. Våran klass var verkligen extraordinär. Jag är så fruktansvärt välsignad med att få ha träffat och lärt känna sådana fina personer under dessa 3 år. Bara jag ser på inlägget nedanför så blir jag ju tårögd då jag tänker på de fina fina människorna som jag delat upplevelsen med. Därför känns det så betungande för tillfället. Ingen trygghet, ingen skolvardag, inga raster på Wargen. På ett dygn så gick man från trygg skolelev till en vilsen människa. Jag kan inte hantera det.

Jag ska ta tag i redigeringen av bilderna, men jag är rädd att så fort jag klickar på orden förhandsgranska så kommer mina tårkanaler att öppnas igen. Då vet jag att tårarna aldrig kommer sluta.

Käraste klassen.

En av våra många utflykter de senaste veckorna. Vi hänger med varandra konstant nu för tiden, vilket bara är mysigt. 2 dagar kvar och jag har haft ångest de senaste 2 månaderna.

Jag vill inte ta studenten. Jag vill vara med om studenthändelserna. Jag vill inte skiljas från klassen. Jag vill uppleva världen. Jag vill inte bli stor. Jag vill bli vuxen.


Som ni ser är jag delad. Det suger.

PUSS / J

Up, up, up

Zorbing. Fyrhjulingar. Pizza. Klassen

En bra dag helt enkelt. Filmen får visa hur roligt vi faktiskt hade det trots skitvädret. Mina fötter var som isklumpar av allt genomträngande regn, men lika glad var jag ändå. Ledsen för den dåliga kvalitén men jag är mänsklig, jag glömde faktiskt systemkameran hemma and so be it.

PUSS / J

Calling you, calling me.

Hey dudes. Sedan senast så har jag hunnit med en mösspåtagningsbal, krogen, vänner och fotboll. Det rullar på som vanligt alltså. Men idag ska jag iväg till Döviken (vilket ställe va?) och zorba och köra fyrhjuling. Jag kommer med andra ord dö i döviken idag. Det blir en fin dödsruna inte sant? Nej då, wish me luck.

PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn