Tjena Mittbena

Tjena.
 
Så här kan det se ut en dag då Jennsan blir nöjd med ögonfransarna. Då blir det minsann lite förevigande, som slutar i en grotesk pose. Något sad att se på nu med tanke på att jag tappat några ögonfransar på det vänstra ögat. Får vila lite från att sminkas helt enkelt.
 
Tänkte visa några saker jag är galen i för tillfället, då jag endast jobbar, tränar, umgås och dricker under dessa veckor. I princip vad mitt liv består av. Men HÄR kommer det:
 
Jag gick på bio med Leona (älska att ha mindre barn så man kan gå hur mycket man vill på barnfilmer) på nya disneyfilmen Brave. FRUKTANSVÄRT bra. Men det jag älskade mest med filmen var inte bara Skottlands vackra vyer och det fina konceptet och förhållande mellan mor-dotter. Utan musiken är så himla underbar. Det är lite mumford and sons blandat med skotska instrument och en underbar stämning.
 
 
 

Därefter så lyckas jag alltid pricka in timingen rätt att se filmer som Harry potters last day on set då jag preciiiis fixat fredags/lördags sminket. Bara att börja om, då tårarna vägrar sluta rinna.
 
Glädjas över att, min tidigare favoritserie men som nu är i princip förstört, äntligen har fått tillbaka min favoritkaraktär Quinn. Äntligen kan jag kolla igen.
 
 
Få goosebumps, men ändå sörja över att man inte är där, för Swedish house mafias sista turné. Videon är ju fantastisk.
 
 
Ja. Några smakprov ur livet som Jennifer. Jag har faktiskt rört kameran för första gången på veckor så några bilder kommer imorgon.
 
PUSS / J

I can hear the sound from a million miles away.

Sources: rain, laughter, snow, hooves
 
Vissa ljud i världen får mig verkligen att le. 
 
Som när regndropparna i en ökande takt når plåttaket när man ska sova. När barn, bebisar till 8-åringar, skrattar det totala bekymmersfria glädjefulla skrattet som det känns som man tappar en aning med åren. Ljudet när man kliver på nysnö och det mysiga knakandet vid varje fotsteg. När hästhovar slår emot den hårda asfalten och man tas tillbaka till 1800-talets london med svarta hästkärror och höga svarta hattar.
 
Några av mina favoritljud iallafall.

Long time no see

 
Ledsen för en långvarig frånvaro. Jag har dessvärre inte fotat mycket med min systemkamera. Utan mestadels med min gamla men trogna Ockelbo, med andra ord en kär Iphone 3GS utan blixt. Därav kvalitén. Ska försöka bättre mig.
 
Veckorna har bestått av jobb, utklädnader, hundvakt, utgång, Harry och träning.
 
PUSS / J

RSS 2.0

mcbnmcbn