C-O-N-F-U-S-E-D

 
Holla at y'all.
 
Befinner mig just nu i my sanctuary place. Biblioteket so to speak.
 
Älskar att vara här och läsa vid fontänen, men främst plugga eller snylta på deras internet nu när mitt eget är enträget snålt. Men anledningen till dessa ytterst fagra och deprimerande bilder är för att jag just nu sitter här för att försöka reda upp hösten a la Jennifer. Med andra ord hur jag ska göra till hösten.
 
Mitt huvud är som ett virrvarr av tankar och jag har så fruktansvärt svårt att bestämma mig. Men dudes, progress is most definitely being made. Eftersom jag nu iallafall vet att jag vill läsa Civilingenjör Samhällsbyggnad på KTH. Så jag VET iallafall att jag vill läsa den utbildningen. (Sen vet man aldrig när man väl kommer dit, men jag tänker iallafall prova det.) Dock så ligger ju grubblet i om jag ska studera denna höst eller nästa. Jag har haft 1 fri år efter studenten, men en del av mig vill ha ett till. 
 
Men nu är det så här att jag har sagt upp mig från min fina kundtjänst så jag har ju inget jobb än så länge till hösten. Vilket gör beslutet betydligt mer problematiskt. Men så vill jag samtidigt plugga engelska i Skottland, vilket egentligen skulle vara ett annat alternativ.
 
Så, för att summera, dessa är mina alternativ just nu:
 
 • Antagen till KTH HT 2013. Alltså försöka hitta boende i Stockholm, vilket är dödssvårt, men detta är verkligen vad jag vill studera. Dock så är det så svårt att hitta boende. Om jag blev erbjuden en 1:a i Solna så hade jag hoppat på den direkt. Sen känner jag mig så oförberedd på ett vis. Då jag gärna hade pluggat lite matte och fysik över sommaren för att förbereda mig. Detta kommer bli ett beslut jag tar 1 eller 2 veckor innan jag möjligen börjar. SÅ HIMLA JOBBIGT.
 
 • Studera engelska, eller någon kurs bara i Skottland, eller någon annan möjlig stad. Jag vill så fruktansvärt gärna dit! Men då måste jag ta reda på så mycket information och studielån etc.
 
 • Åka som Au pair till USA 1 år. Jag har funderat på detta väldigt länge, men det som hindrar mig är att jag blir borta från alla jag älskar i ett heeeelt år. Samtidigt som jag kommer inte kunna börja studera förrän HT 2015, när jag är 22 år. Jag vet att jag inte ska tänka så, men jag kan inte låta bli, eftersom då kommer jag bli klar med min utbildning när jag är 27 år. SÅ SJUKT när jag är så gammal. Jag vill inte planera eller tänka på det viset, men jag kan inte låta bli för spontaniteten för min framtid är inte ett val tyvärr.
 
 • Stanna kvar och skaffa ett annat jobb. Denna valmöjlighet är egentligen inget jag vill. Jag älskar tryggheten i min lilla stad, med mina underbara fina vänner. Men jag vill ju iväg.
 
Ja detta är då mitt gigantiska dilemma. Jag vill verkligen iväg, men det är så fruktansvärt jobbigt att ta tag i det och ta sig iväg. Jag vill inte vara såhär planerande över min framtid, och tänka att jag kommer var så och så gammal när jag slutat studera etc. Men jag kan tyvärr inte låta bli. För det är så jag är som människa. Jag tänker analyserande och ser listor framför mig i min hjärna varje dag på vad jag måste bocka av och därmed göra. 
 
Haha jag har alltid sagt att jag är nog små autistisk. Jag har svårt för förändringar och min hjärna är ett odjur ibland. Den förstör, men samtidigt räddar mig i respektive situationer. 
 
Så ja, jag satte mig i biblioteket för att försöka reda ut dessa trassliga trådar till framtidstankar i min hjärna. Det har gått 1 och en halv timme vid det här laget men jag kan tyvärr inte rapportera att jag nått någon slags framgång.
 
Därför ber jag om ursäkt för dessa komplicerade, konfunderande, milslånga och krångliga inlägg. Men det är för min egen skull. Jag måste verkligen skriva av mig. Jag fick skrivkramp i dagboken, så detta är väl fortsättningen på sätt och vis.
 
Allt löser sig säger alla till mig. Vilket jag vet att det gör. Men just nu har jag tyvärr väldigt svårt att inbilla mig själv just det påståendet.
 

Minnen från enklare dagar: Del 4.

Detta är en av de roligaste minnena faktiskt. Jag och ShitassElin fick för oss att vi skulle dra iväg på alla turistattraktioner här i Jämtland. Så vi började med Moosegarden (vilket var i princip så långt som vi faktiskt kom). Vi klappade älgarna (vars päls var som insmorda sträva mattor), stal sverigeflaggan från moosegarden och hade en riktigt rolig tid. Så bäst är hon den där Elin.
 
 
Detta är en typiskt rolig fotbollskväll som vi hade hemma i Ås. När vi spelade fotboll på Oden och bara hängde. Haha "hängde". VARFÖR gör jag inte sånt här längre för? Måste dra ihop något fotbollshäng i ås-landet. För truth be told så saknar jag verkligen Ås efter att jag flyttat in till stan. 
 
Haha, ja åter igen en klassisk kväll hemma hos mig med ShitassElin. Ansiktsmasker, tulibaner, godis och nedsparkade skyltar på promenader. Vissa kanske tycker ett mer passande ordval är YOLO i detta fall, men eftersom jag strängt protesterar mot den särkilda förkortelsen (trots att jag nu för första gången skrivit det i min blogg) så kör vi väl en carpe diem. Fast det inte riktigt symboliserar dessa bilder på bästa sätt.
 
Ja lite sminkkvällar med bästa Flippen, skalenligt byggande en miniatyr av min lägenhet för NO med fina Vilda, häng med Leona och Shitass och en fin bild på mamsen. Sådana härliga dagar helt enkelt.
 
Sedan så upptäckte mamma och jag ungefär på samma gång nyttigheten av fuck-you fingret och respektive stora uggleglasögon. Båda var fast i de skilda sakerna kan man säga. Jag lekte bonde som vanligt och ännu mer myshäng med favoritbrudarna. Alltså jag älskar bilden på Vilda. Det roliga är att hon bara gick förbi helt random när jag och Elin skulle ta kort och den blev så bra så bra.
 
Detta är en kväll hemma hos Jenny, sådär vid bryggan, med ett 30-tal hoppbilder. Det är ju som roligast att posa så. Väldigt mysig kväll med favoritbrudarna.
 
Åter igen så var det ås-häng, men med mer studsmatte influens än tidigare hemma hos Philip. Jag minns att bilden på Vilda när hennes klänning åkte upp var kvällens skrattanfall då det var så oväntat och att vi lyckades fånga det på film. Sen så är det fina Maxi som visar lite känslor gentemot mig med hans största vapen, tungan. Som alltid med dessa Siberian Huskys. Men jag har lärt mig genom åren och fått snabbare reflexer så jag kan ducka undan.
 
Många bilder har jag från sleepovers med Johanna. Många studsmatte och gräsmattebilder från min gård utanför lägenheten. Så himla roligt hade vi, har vi visserligen idag också, men just när de här bilderna togs så var det fin väder och gott humör. Älskar för övrigt bilden när bollen kommer mot hennes ansikte, blev lite faceshot faktiskt stackarn.
 
Slutligen kommer vi till de sista bilderna. 9:ans avslutning. Så himla rolig kväll, lite ångestfylld, men fruktansvärt rolig. Posande med lärarna, främst sköna David, cigarrgrabbarma, dansbilder och bara ren glädje faktiskt.
 
Ja detta var då gobitarna från min externa hårddisk. Jag blir alltid lika nostalgisk när jag kollar igenom dessa bilder, för på sätt och vis tyckte jag livet var roligare och enklare. Trots att allt man ville då var att bli vuxen. Men det var en enkelhet, en okomplicerad vardag som ständigt omslöt en under högstadiet, som tyvärr är som bortblåst för mig nu. 
 
Nu ska man vara vuxen och veta mycket om vad man vill göra av livet. Jag vill bara vara den där 14-åriga Jennifer som jämt hängde med sina bästa ås-polare och ansåg att fotboll var det mest ambitiösa med hennes liv. Hon som mestadels oroade sig över killar och läxor, inte över jobbintervjuer, skatt eller universitet. 
 
Det är nog bara för att det känns som om jag är i en övergångsfas mellan ungdoms- och vuxenlivet. Men jag kan inte låta bli att tänka att livet var nog lite bättre på denna tiden ändå. Fast jag tror inte att mitt 14-åriga jag hade sagt samma sak. Hon hade nog mest slagit till mig på armen med den lilla armstyrkan hon faktiskt hade och påpekat att jag får ju gå på bolaget och krogen. Att jag är vuxen och det är ju hur coolt som helst. Men mitt nuvarande 20-åriga jag är tyvärr inte lika säker på det nu när jag väl är här.

Minnen från enklare dagar: Del 3.

Så roligt då jag ofta hade med kameran till skolan under högstadiet. Så lite klassrumsbilder, hopp i korridoren och hopp på väg till A-huset. Som får vila i frid, då det inte längre finns kvar idag. Direkt efter att vi slutat 9:an så byggde de minsann upp en nyare och fräschare del av skolan och rev det slitna A-huset. Kul att man missade det då...
 
Sedan har vi konfalägren som var det roligaste med konfirmationen. Det var godis, razzia, häng, trotsande av sov-tiden men så satt Maja ute i korridoren och vakade som en hök så man kunde inte gå över till något annat rum mitt i natten. Det bästa var att Elin såg prästen naken. Det mest legendariska med hela helgen, så tog han ett helsnack med hela gruppen direkt efter och jag tror aldrig jag har skrattat så mycket åt något. Elin såg alltså PRÄSTEN NAKEN. Helt underbart.
 
 
Det här var de bästa tiderna med fotbollen. Vi var många, vi spelade bra och det var så himla roligt att spela. Jag saknar faktiskt de fotbollstiderna då mitt sista fotbollsår nu var fullt av tråkigheter tyvärr på ett så fint lag. Men när jag ser de här bilderna så minns jag verkligen känslan man hade inför varje match och lyckan som uppstod när man vann.
 
En av våra lagarbeten, städa soptippen. Visst gjorde vi det till ett roligare jobbtillfälle än vad det kunde ha varit, så det gick givetvis an. Man var ju med de bästa brudarna ju.
 
 
Storsjöcupen år 2008 var en mycket intressant företeelse. Jag spelade så dåligt som jag aldrig förut eller efter gjort, Vilda och Elin hade väääärldens crush på mexicanarna, det hade väl i och för sig jag också. Då var vi alla så blödiga och det var det sötaste vi sett, nu i efterhand kan vi faktiskt skratta åt hur småmesig man faktiskt var på den tiden.
 
 
Många hemmamyskvällar med Let's dance instruktionsvideo och mammas födelsedagsmiddag åter igen med dessa blåsläppar. 
 
Ännu mer fotbollsturnerande och ännu mer myskvällar skedde under 2008, som vanligt med andra ord.
 
Igenom åren har jag givetvis hängt mycket hos moffa och varit hundvakt åt hans vildhundar. Detta är bara en av de dagar då vi tagit vovvarna och tolkat efter dem på skidor till en grillplats. Även myst med halvvuxna valpar också.
 
HAHAHAH alltså största lolet på dessa bilder. Gjorde vi alltså sånt här när vi hängde? Tydligen. Jag och Vilda klädde ut oss i olika random kläder, med ett tydligt träningstema på de sista bilderna. Hahahaha alltså jag dör.
 
Som fortsättning av de förra bilderna så ja, tydligen höll vi på såhär ofta haha. Jag vet att ni tycker att vi är snygga. Love it. 
 
Vi var ju även nere vid båthamnen och hängde under soliga dagar. Båtåkande är ju så himla härligt. Speciellt när man umgås med trevliga människor. 
 
Del 3 complete. Bara en del kvar nu. Haha alltså vissa bilder är galna men det är så kul att se tillbaka på dessa minnen.
 
 

Minnen från enklare dagar: Del 2.

Detta är de legendariska bevisen av vår filminspelning av Piratika-boken. Mycket skägg, mycket blod, mycket svärdspel. Önskar att jag hade kvar filmen, Vilda har nog det, men åhhh den var så dålig men så rolig. Sen spelades den in med det bästa gänget också så vi hade svinigt roligt under denna procedur.
 
 
Här har vi då Svea-perioden. Då jag, Flipp och Vilda hängde mycket med varandra. Om man ska markera någon "fjortisperiod" så antar jag att denna var min. Dock så är jag så glad att jag aldrig sminkade mig extremt mycket, visade urringning på något vulgärt sätt för en 14-åring eller på så vis. Jag var för mycket pluggis för att ha en fjortisperiod egentligen. Så våra Svea-mössor var väl så mycket fjortis det blev, då jag kanske var lite töntig och trodde att man var cool och var lite extra högljudd. Men faktiskt inte mer än så. Men ytterst roligt hade vi under kvällarna hos Flipp. 
 
Standard var ju posen med blåsläpparna. Typ det roligaste man visste då.
 
 
Detta var då från Elins och Vildas feeeeeest. Mycket singstar som alltid och kladdkaka som efterrätt (classic). Sedan klassiska bilder på mig och Elin som totalmongos och kittlingbilder.
 
 
Här är lite blandade bilder. Baddagar med bästa vänner, lite loveeee, bonde-Anthon, söt-Tore, min klassiska älg-pose (why?) och en av moffas alla generationers söta valpar.
 
 
Fotbollsbilder och oerhört tydligt bevis på att jag använder armar vid närkamp i vissa situatione. (jag är då alltså 11:an med en spinkig vänsterarm som försöker trycka bort den vita norsken.... hmmm)
 
Häng med bästa barndomsvännen Johanna. Vi gick ofta på promenader och tog kort på allt ifrån hopp på gatan till posing på en brevlåda i princip. Mycket studsmatta också såklart!
 
Sen har vi lite random kvällar då vi var ensamma i bion och dansade galet på platån, när jag fick en godis BH i födelsedagspresent (fortfarande inte använd hehe) och återigen massvis med singstar. Bästa som fanns då ju!
 
Många födelsedagsfester har man gått på igenom åren. Detta är en av dem. Då Sandra fyllde 15 år byxmyndig! Såklart så gjorde jag och Flipp slut på batteriet i allas kameror genom att främst ta egokort på oss själva, i princip det största nöjet under högstadietiderna. Jag kan inte nämna exakt hur många egokort jag har på mig själv, men det är en betydligt större siffra än vad det bör vara.
 
Här har vi ett exempel på fotografering på stan i butiken för vi tyckte vi var så coola i brillorna haha. Sedan sov jag och Vilda över hos Flippen och detta är de snygga bevisen på det. Lite charmigt småsnarkande av Vilda och pyjamasen bestod mestadels av en fotbollstisha och fotbollsshorts. Haha alltså dessa tider då fotbollsshorts var coolt.
 
Ja, åter igen coola bruttor. And what is up med denna ständiga posering med pussmunnar. Antingen var det pussmun mot kameran, men oftast mot kompisens kind. Fråga mig inte varför men så posade vi ofta iallafall.
 
 
Detta är två olika häng. Alltså ordet häng. Men det var ju det man gjorde på högstadietiderna, man hängde med ås folket och hittade på olika underhållande saker. Som när jag, Philip och Flipp drog och kollade på match. Eller när de hängde hemma i min lägenhet (som ofta var samlingsplats för inströmmande 93:or då mamma ofta jobbade kväll och jag uppenbarligen inte hade några syskon eller dylikt, så mitt casa) och Philip smakade på mammas handcreme och William lade sig mitt i vägen. Ja sådana coola saker?
 
Ja detta får faktiskt räcka för del 2. Man var så lättroad förr i tiden, längtar faktiskt tillbaka lite till det.
 

Minnen från enklare dagar: Del 1.

Kollade igenom alla mina tusentals bilder på hårddisken häromdagen och insåg vilken fruktansvärd nostalgi som är lagrad på den lilla plåtburken. Så jag bestämde mig för att gå igenom alla mappar, plocka ut de bästa bilderna ur de bästa mapparna och lägga upp dem på bloggen i ordningen. Som en genomgång av minnen genom åren.
 
Så jag börjar från och med årtalet 2003.

 
Den längst upp till vänster är en 10-årig spinkig Jennifer, de resterande är vid 12, respektive 13 år gammal. Alltid lika charmerande eller?
 
 
Detta är då lagrat i "Nära & Kära" mappen från de tidigare åren med min första digitala kamera. Älskar varendaste människa på dessa bilder, givetvis fler som inte kom med i bloggen då.
 
 
 
Sedan har vi 6:ans höjdpunkt. Norrbyskär. Då vi åkte med klassen till Norrbyskär med buss, sedan färja och därefter drog vi en vagn med vår egen packning förbi spökhuset och upp till vårat eget hus. Det var klätterväggar, hinderbanor 3 m ovanför marken, tjejerna sminkade sig i ordning för disco, hajk, hunriga magar (referring to the picture av mig suktandes efter grytorna på hajken mitt i bilderna hehe), nattfika och roligt sällskap med klassen. Faktiskt en av de roligaste minnena jag har. 
 
 
Här har vi då den sötaste flickan jag någonsin sett, som jag känt sedan jag var 9 år och hon har växt upp med mig som granne och syster. Finaste Leona som är ärrad modell av alla mina bilder jag tagit av henne. Tar jag upp kameran så tiltar hon lätt med huvudet och ger ett skinande leende så som hon lärt sig. Haha okej inte så extremt, men hon är vääääldigt fotogenisk lilltjejen som inte är så liten längre.
 
 
Detta är från 6:ans avslutning, med Elin, Sandra och Vilda. Därefter de två nedersta är från en typical kväll i Birka hos la casa de Jennifer. Vilda visar den typiska "Daaaah" och sedan dök Anthon upp och det gick tydligen från daaah till brutalt våld?
 
Bilder från första dagen i 7:an. Vi hade ju kommit till HÖGSTADIET!!! Coola brudar som försöker vara häftiga och här var ändå den större delen av början till vänskapen med Flipp. Iallafall för min del. Då i 6:an så var det 1 dörr som avskärmade klasserna och vi var egentligen inte så tajta i klasserna då. 
 
 
Classic jag och Elin moment. Vi har ett oförglömligt minne när vi gjorde sönder 2 kuddar och hade det där filmkuddfighten i mitt vardagsrum. Vi hade jätte roligt och gjorde filmer, tills vi fick panik när vi såg klockan och mamma skulle komma hem inom 20 minuter. Vi kan ju sammanfatta och säga att JA vi fick fruktansvärt mycket skäll för detta, jag försökte trotsa som den 10-åriga dumbommen jag var. Kan ju säga att det gick ju inte bra och jag har aldrig haft ett kuddkrig där jag avsiktligt skurit upp kudden sedan dess.
 
Sedan är det classic bilder från Elins datarum där vi spelade Kalle Anka spel och pratade om våra ytliga högstadieproblem. Gick i princip alltid hem till Elin efter skolan. Typical mellanstadie- och högstadieeftermiddagssysslor. På gymnasiet så hände det inte så ofta, man skulle ju bara plugga eller spela fotboll hela ti'n ju.
 
 
Sedan kommer vi till HUDIK. Första fotbollscupen utanför Storsjöcupen. Där vi försökte ta kort på Brommapojkarna så Vilda lekte modell vid kanten av bilden så vi hade ett alibi. Vi var inne i denna ha-på-sig-fotbollsshorts-och-det-är-coolt-som-attan fasen, varade i princip under de första åren av högstadiet.
 
Ja. Jag tror detta får räcka för del 1. Del 2 lär väl komma imorgon då, om jag orkar det vill säga.
 
 

Lippylicious.

 
En sak som verkligen definerar mig är läppsyl. Just nu har jag 11 stycken, Lypsyl, Fanta, 5 bodyshop lipbalms, apoliva och 2 tutti frutti och papaya lipbalms. Så man kan nog kalla det för ett beroende.
 
Jag har dem i varsin väska, varsin jacka så jag har alltid med mig någon av dem vart jag än går. RIktigt dåligt för mitt egna läppfett men de luktar så himla gott! Så jag kan bara sitta och lukta på dem, speciellt watermelon från bodyshop och inhalera godislukten.
 
Sjukt va?
 

Att klippa, eller att inte klippa. DET är minsann den jäkliga frågan.

 
Befinner mig inte i bara i ett ångestkval utan 2! Ska jag klippa av mina blonda lockar eller inte? Jag har alltid sagt att jag ska klippa av mig håret, men förmodligen till hösten. För jag vill ha mitt långa svall under sommaren då man kan locka det fint och jag älskar ju långt hår.
 
Men samtidigt så har jag haft samma hårstil i alla år, med undantag för lugg/snedlugg vid vissa tillfällen. Men sedan gymnasiet tills nu har jag haft exakt samma frippa, det är 4 freakin år. 
 
Åååååååh det växer ju ut igen men det tar ju så lång tid. Help me.
 

Kvällar när den uttråkade själen behöver en slags stimulans.

 
Hur lång är du? 

164 cm över havet senast jag mätte mig. Men alla tror att jag är minst 1,69. Vilket är märkligt då jag inte har överdrivet långa ben eller så. Tror jag har oproportionellt lång överkropp?
 
Spelar du något instrument?

Nej. Men på min bucket-list finns minsann punkterna: "Lära mig att spela fiol och piano." Är en sucker för piano och klassisk musik med vackra fiolstycken. Dör av mäktigt fiolspelande.
 
Är du hungrig?

Konstant. Kom på att jag inte ätit någon middag idag, eller lunch för den delen. Rundade eftermiddagen med mackor och lite godis. Hehe oops.
 
 
 
 
Vart befinner du dig just nu?

Stationerad i min comfortable bed, det vill säga inte ute och stråkar. 
 
 
Biter du på naglarna?
 

Tyvärr gör jag det ibland. Men främst vid nagelbanden. (USCH jag är en hemsk och äcklig människa men jag försöker låta bli så mycket som jag kan. Men viljekrafen är inte alltid med mig.)
 
Vad är du bra på?

Jag är lugn i pressade situationer och ändå hyffsat intelligent. Inom särkilda områden bör tilläggas. Inom samhällesdiskussioner är jag mer eller mindre värdelöst. HEJ tjejen som fortfarande tycker nyheterna är tråkiga och bläddrar direkt till serierna längst bak i tidningen.
 
 
Har du några husdjur?

I wish. Önskar att jag hade en voffsing.
 
 
Är du singel?

Jajamensan. Både ofrivilligt och frivilligt. If that makes any sense?
 
 
Ditt mål i livet?

Att vid en ytterst hög ålder av 80-90 år, kunna se tillbaka på mitt liv och känna att jag inte har en enda gnutta av ånger. Att jag har levt livet till fullo och kan dö lycklig.
 
 
 
Har du någon vän du känt i 10 år?
 
Japp. Namnet är Jojo, Johanna. Känt henne sedan jag föddes faktiskt, då hon är 1 år äldre än mig. 
 
 
 
 
Vilket/vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?

Om jag blev en kille så hade jag hetat Alexander. Därefter så velade mina föräldrar mellan Jennifer och ett annat flicknamn. Tur att det blev Jennifer iallafall hehe.
 
 
Vill du gifta dig?

Absolut. Man har ju som haft den där töntiga flickdrömmen om att få ha på sig den perfekta, vita klänningen och gå mot altaret tillsammans med sin andra halva. 
 
 
Kommer du överens med dina föräldrar?

Ja min mor är ju i princip som min bästa vän så vi bråkar nästan aldrig. Har väl hänt någon gång, men absolut inte vid många tillfällen. 
 
 
 
 
Skorna du hade på dig idag?
 
Drog på mig mina nya röda fina stövlar från barnavdelningen från Din sko (storlek 35). Köpte de på rean för 99 kr. Vilket KAP! Ska visa dem för er sen. Älskar dem totalt. Trots att det faktiskt inte var någon nederbörd idag så tog jag dem ut till soprummet och tvättstugan iallafall. I love them.
 
 
Vad sover du i?

Har en hel uppsättning av olika pyjamasshorts och tillhörande t-shirts/linnen/långärmat. Men nu när det är, iallafall något som liknar, sommar så kör jag på enkel vit t-shirt med olika färgglada pyjamasshorts. Bästa jag vet, mina pyjamasar haha.
 
 
 
Kläder du hade på dig idag?
 
Mina korallfärgade mysshorts, vita tjocksockar och min vita collegetröja. Var ledig idag, därav den casual klädseln. 
 
 
Favoritfärg på kläder?

VIT. Älskar vita fina romantiska tröjor. Så himla snyggt på sommaren när man är brunbränd också.
 
 
Tatueringar du har?
 
Dessvärre inga. Men har funderat på en HP tatuering som den jag provisoriskt ritade på mig själv här nedan, fruktansvärt länge, men avvaktar tills hösten. Då smäller det nog faktiskt.
 
 
 
Har du glasögon?
 
Tyvärr är jag en av de otursamma människor som föddes med två föräldrar med varsina olika synfel. 3 av 4 mor- och far föräldrar har synfel och även en morbror med dålig syn. Så ja jag har haft glasögon sedan 7:an. Dock endast använda vid teve-tittande och när jag satt längst bak i klassrummet. Nu kör jag linser full on. Endast några lucky few får se mig med mina glajjor på. 
 
 
Din perfekta Pizza?

Haha denna är rolig för dem som faktiskt känner mig. Ja.... ost och skinka då. Noll sås, noll tillbehör.
 
 
Favoritårstid?

Älskar sommaren, då jag är ett sommarbarn. Men hösten har sin charm, då man får ha mysiga stickade tröjor, mössa (!!!), långkallingar (!!!!) och tjocksockar. Så mysigt.
 
 
Favoritdjur?
 
Vargen. Är helt fascinerad av dess flockbeteende men självständighet på samma sätt.
 
 
Det sista du sa högt?

"Oh snap, shit's going down." My usual catchfrase när jag kollar på teve och det slutar på något galet sätt. Shit is always goin' down när det slutar crazyish.
 
 
Drömmer du mardrömmar?  
 
Jag får mardrömmar så fort jag kollar på Sagan om ringen filmerna så ja. Såg World War Z igår med zombies i och de kan ni ju räkna med att jag drömde om inatt. Men händer faktiskt inte så fruktansvärt ofta!
 
 
Vad ser du om du tittar till höger?
 
Min oändliga boksamling som bara växer på ångesthögen av outlästa böcker som I am dying to read but I unfortunately haven't got the time for yet.
 
 
Favoritgodis?

Napparna såklart. Spelar ingen roll om det är cola, frukt, sura, sockrade eller stora nappar. They are freakin' awesome.
 
 
Hur många kuddar sover du med?
 
1 kudde. Förstår faktiskt inte de som behöver 2 eller t o m 3. Det måste bli jobbigt för nacken känner jag. Eller?
 
 
Morgon eller nattmänniska?
 
Morgonmänniskan här. Blir typ sömnig klockan 9, även vid utgångstider. Men blir alltid övertrött under nattens gång när vi närmar oss morgonen så får svårt att sova när jag kommer hem vid 4-tiden på morgonen. Då är jag ju som vaken och pigg.
 
 
Är du kittlig?
 
Hehe, ja. Alltid varit kittlig vid halsen, då menar jag DÖDLIGT kittlig. Alla har använt det som ett vapen i alla tider.
 
 
 
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara?

Skulle vilja dra till med ett ypperligt intelligent svar som Abraham Lincoln eller dylikt. Men nej. Due to current events I would have to say Cory Monteith. Så himla tragisk död på en så himla fin människa. ( Av det jag sett iallafall.)
 
 
Vad väntar dig om 10 år?
 
Då är jag 30, har en fet åldersnojja och går säkerligen igenom någon slags 30-års kris där jag raggar på lammkötts pojkar i 20-års åldern eller reser runt till olika länder i världen för jag känner att jag behöver uppleva så mycket som möjligt innan jag dör. Men förhoppningsvis så lever jag redan stadigt med en underbar man, har drömjobbet på en arkitektfirma och familj, även en schäferhund såklart. Svensson drömmen, hund, barn, volvo och villa. Men är det så fel att vilja ha det då va?
 
Saknar du någon nu?  

Ja.
 
Vill du ha barn, hur många?

Har alltid önskat mig tvillingar. Går i släkten och brukar hoppa över generationer, så jag kan ju få om jag har tur. Har som alltid tänkt att jag endast vill genomlida en förlossning, därav tvillingar vore perfekt. För då har man två barn, så de har ett syskon, man behöver bara gå ned graviditetskilona en gång och förlossningen behöver endast ske vid ett tillfälle. Alltså aldrig mer. Man kan ju alltid hoppas hehe.
 
 
Längtar du till din nästa födelsedag?
 
Nej. Har en fruktansvärd åldersnojja, grät några tårar natten till min 20-års dag då jag känner mig så gammal och påtvingat vuxen. Dock nice med 21, då ska jag dra till USA och Vegas för att gambla lite tänkte jag.
 
Tycker du att du har fin dialekt?

Jag tycker ju som att vi från Jämtland inte har någon dialekt, men enligt stockholmare så har vi tydligen det. Men det är jag bara stolt över för jag anser att det är småcharmigt med lite bred norrländsk dialekt. På ett bondigt raggar sätt ungefär.
 
 
Syskon och deras ålder?
 
Har Leona 11 år, som inte är min syster biologisk sett, utan mammas barndomskompis dotter. Men jag ser henne som min syster trots att tekniskt sett så är hon inte det. Men jag har en halvsyster Kiera som är 3 1/2 år på min faders sida. 
 
 
 
Vad har du för planer till helgen?
 
Blir till att stråka nu pre-yran veckan. Även åka massor av karuseller om de förhoppningsvis öppnat innan yran. Total älskar virvelvinden. Kan åka den hur många gånger som helst, känner mig som en sprudlande 11-årig Jennifer igen.
 
 
Vem får en kram?

Ganska kul för jag är ganska picky med vilka som får kramar av mig. Note to oneself; jag måste bli mer givmild med mina kramar. Endast mina närmaste som får kramar nu förtiden.
 

Vad har du på dig?

Vit t-shirt och mina blåa mönstrade pyjamasshorts. (Top 5 av pyjamas favoriterna!)

 

Vad önskar du just nu?

Klarhet i mina beslut angående hösten och lite sällskap i sängen för kvällen vore inte helt fel.

 

Vad ska du göra imorrn?

Planerad fika med fadern om han har tid, läsa ut Wuthering Heights, skriva dagbok, premiära på stråket tänkte jag även dra till med på slutet av dagen.

 

Senaste köp?

Böcker, vad annars.

 

Vad skrattade du senast åt?

Lafayettes kvicka one-liners i True Blood. Såg bara några minuter förbipasserande vardagsrummet där teven var påslagen på 2:an och skrattade till då 90% av hans repliker innehåller ordet "bitch" i varierande betydelser.

 

 

Vad grät du senast åt?

En fanvideo av Alarics död i Vampire Diaries till den underbara låten Be still av The Fray. Älskar den låten, den enda som kan få mig att gråta till en låt.

 

Vem sov du senast med?

En trevlig ung man.

 

Vad läser du just nu?

Wuthering Heights av Emily Brontë, men är snart klar och då övergår jag till de sista hundra sidorna av Gone with the Wind av Margaret Mitchell.

 

Vem var den senaste som ringde dig?

Shitass Elin. Pilotväninnan det vill säga. Åh så jag har saknat henne.

 

 

Senast 3 inkomna sms?

"Hej gummsan! Ja jag är hemma nu. Ja vi hade det jättebra men det gick så fort bara. Saknar diiiig! Är allt bra med dig?"

"Telefonjävel!!!! Ringer dig imorgon om den mår bättre! Puss och kram"

"Slutar 17 då. Sitter man med glasögon?"

 

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?

"Haha gör så. Kraaaam"

 

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?

Engelska och Matematik.

 

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?

Gjorde en celebrity look-alike grej för några år sedan och fick en hit med Scarlett Johansson. Eeeeh I wish. Så nej jag är inte lik någon kändis. Tyvärr.

 

Vad är du rädd för?

Att dö och getingar. Brutala kontraster mellan dessa två.

 

En person du tycker är snygg?

Åh finns så många. Men om jag måste välja en såååååå Jamie Dornan. (Spelar the Sheriff i Once upon a time. So gorgeous.)

 

 

Din favoritkaraktär ur en serie?

Oh jag följer ju så många. Men om jag åter igen verkligen måste välja så blir det nog ändå Jon Snow ur the Game of thrones. Men annars har jag Quinn i Glee och Snow i Once upon a time. Tough choice alltså.

 

Vilket språk hade du velat lära dig?

Jag vill lära mig spanska heeeelt flytande, nu går det som knackigt då det är snart 2 år sedan jag slutade studera det. Men även latin skulle jag vilja lära mig.

 

Vad för sorts killar faller du för?

Haha alltid lika roligt. Jag är svag för killar med halvlångt lockigt hår, (sucker för blonda lockar) avslappnad baseballtröja stil, måste bara slänga in att vältränade ryggar är så himla snyggt, och som är roliga. Humor är något som gör en människa attraktiv, anser jag iallafall. Självfallet är det insidan som räknas mest, men var tvungen att ta med dessa ytliga ej lika relevanta saker som jag tycker om.

 

Vart vill du åka just nu?

SKOTTLAND. Snälla följ med mig någon. Sen kan vi ta en tripp till Rom för 2 veckor och avsluta med en roadtrip i USA please? 


Welcome to the family my new precious.

 
Har äntligen införskaffat en ny kamera, en Sony SLT a77 med HD filmning, snabbare slutartid, ett f/2.8 normalzoom objektiv och hundratusentals andra behändiga nya funktioner. Så jag är så himla nöjd och den är så himla fin.
 
Ovan ser ni de första bilderna tagna med fin kameran. Så himla skarpa och stor skillnad mot min gamla kamera. Ja, jag ser iallafall skillnaderna. Ni får väl la se här i framtiden då jag tagit fler kort med den. Men egos blir man ju aldrig trött på. Eller vad säger jag, det är klart som fasiken man blir. Sorriii.

Bokgalningen strikes yet again.

 
Måste. Hålla. Fingrarna. I. Styr.
 
Köper böcker hejvilt men det är nog det absolut bästa jag vet. Men det ABSOLUT bästa denna månad var när jag äntligen köpte till mig min Harry Potter COMPLETE collection. Alla 7 böckerna, på engelska, så fruktansvärt fina och bra. 
 
Enda negativa är att jag får ångest för jag har så många böcker jag vill läsa. Men det löser sig alltid. Hakuna Matata var det någon som sa va?

Iphonelivet från Ockelbon.

Sedan sista iphoneuppdateringen så har jag varit på många dogwalks, firat Vildas 20-års dag, åkt till stockholm och stressat över omkörningen när man hamnar bakom långsamma timmerbilar.
Ätit på uteservering med moder jord, gått på ännu mer walks med Alfa och generellt njutit av de få sommardagar som erbjuds.
Köpt lite nya hårsmycken, hängt med lillasyster, varit på studentskiva.
Nämligen Hannas studentskiva, tagit lite egokort när fransarna blivit perfa och gått på marité med järngänget minus shitass.
Ja hängt med bästa ås-brudarna och även fina lillasyster Leona i sommarvärmen.
Skrattat ännu mer åt roliga facebookbilder som ofta strikes right at home i igenkänningshumorn. Även filosoferat över livets alla gåtor.
Shoppat en heldag med Leona, gått ut med gamla klasskamrater och nya bekantskapet, firat Flipps 20-års dag med stor kalas som var ytterst trevligt.
Vi drog på marran såklart, där en svensexa var i fullt sjå, brudgummen sprang runt i en Borat dräkt och tog ett nattdopp i det cirkus 10 grader varma vattnet, typ. Jag kidnappade massa glowsticks från dj-mannen (as äckligt att ha de i munnen på bilden känner jag nu såhär i efterhand) och varit bakisliggandes i soffan dagen efter i mina fina nya rosa tjejiga shorts.
Köpt min HARRY POTTER COMPLETE COLLECTION (!!!!!!!!!!!!) mer om det i nästa inlägg hehe, och fler böcker har jag även köpt för presentkorten på akademibokhandeln. Internet bekräftade vetskapen jag och shitass redan har, att vi är destined att bo tillsammans. Köpt cola flaska med mitt namn på, hittar ALDRIG en Jennifer flaska. Förutom på raggarn, har jag insett nu. Bara där den finns.
 
Fina Harry potter collection (L). Sedan hängt med fina människor, dock ypperligt suddiga men ändå på ett visst sätt mysiga bilder från en sommarkväll. 
 
Så ja, det är väl vad jag har varit up to på senaste tiden, och tränat och jobbat såklart. Men det är inte alls i samma grad av relevans. Sååååå, se ya next time darlings. 
 

Fina sommarkvällar i Jämtlandet.

 
En kväll blev man uppplockad av Karin, Mårten och Anton och vårat mål var Charlies lägenhet. Men vi bestämde oss prompt för att vi måste ju ha med oss något. Det var nämligen en fredagskväll och vi tänkte bojkotta krogen för en gångs skull. Så vi köpte glass, hundra bananer, maränger, grädde och chokladsås för att ordna marängsviss. Challe i sin tur hade ordnat med gosnacks och dricka så det blev en så himla mysig, skrattig och lugn hemmakväll med fina människor. Det skär verkligen allt för sällan. Det ska jämt vara krogen och supa. När de här hemmakvällen och det faktum att vakna helt fräsch och icke bakis dagen efter är priceless.
 
Fina fina människor.
 
Sedan på lördagen så hängde jag med i princip samma crowd. Men då skulle det bli krogen. Jag förblev dock nykter, hade en vit helg, och köpte istället cola och calippo för att orka vara uppe så länge. Haha
Det var så himla fin solnedgång så då jag och Karin skulle cykla till raggarn för att köpa diverse cigg, öl och cola så hade vi en miniphotoshoot.
 
Så vi satt ute i den jämtländska sommarvärmen (höhö)med ponchos och filtar och sjung med i nostalgiska sångar från 1:an av gymnasiet och kände oss för evigt unga. Jag fick skjutsuppgiften eftersom jag var nyktrast, så jag skjutsade Mårten på karins fruktansvärt rangliga cykel. Vi var nog nära på att dö si sådär 5 gånger, därav tutantet av väntande bilar. (Ja vi körde av någon anledning rakt över hela rondellen och därefter längs bilvägen. Men vi kom fram någorlunda helskinnade, dock synligt chockade och skulle in på krogen. Men vi slutade på Mcdonalds istället, som vanligt tyvärr. Men riktigt rolig kväll ändå, för sällskapet var ju super.
 

Birthdaygirl on a birthdaymorning.

Ja men då var man 20 då.
 
Lämnat tonåren bakom sig och välkommen till vuxenlivet på riktigt. Eller? I ärlighetens namn så har jag aldrig köpt öl/cider/cigg/snus i affären sedan jag fyllde 18 och jag har inte varit på bolaget ännu heller. Haha jag hade redan köpt mycket sedan innan då jag var ute helgen innan. Så jag har redan min kosken, 2 smirnoff och 2 cider kvar i kylen. Vill inte slösa mer pengar på alkohol när jag redan har det.
 
Hade smått åldersångest dagarna innan samt födelsedagsdagen, likaså dagarna efter. Men äh, får väl ta och ignorera det. Har väl alltid någon slags åldersångest.
 
Men fick fina presenter! 
 
 • Fotboll
 • Parfym
 • Presentkort på akademibokhandeln (!!!!)
 • Önskade fotlänkar.
 • Låda från fina klassbrudar fylld med roliga saker för att användas på en ytterst dålig dag. ÄLSKAR den.
 • Favoriter från Johanna från vår barndom. Cheezdoodles, marabou, daimklubbor och colaaaa.
 • Pengar
 • Jätte fint flätat tennarmband.
 
Alltid nice att fylla år när man får presenterna. Nej men för att vara allvarlig, jag fick frukost på sängen, det var en supergod jordgubbstårta, jag fick träffa fina släktingar och familjemedlemmar, även Leona och Tompa. Så det var en ytterst fin födelsedag och trots viss åldersnojja så fanns ändå det ständiga födelsedagspirret i magen.

One Photo/ Hour

Skulle ju som prova på det här med 1 foto i timmen. Gick väl sisådär. Men vi kan ju ta en titt på vad jag hade för mig förra tisdagen.
Klockan 9. Obligatoriskt egofoto med självutlösaren i köket. (Vaknade strax efter 9)
 
Klockan 10. Klippning hos frissan. Skööönt att få bort mina slitna vår/sommar toppar.
Klockan 11. Mötte upp moder jord på biblioteket för lite fika.
 
Klockan 12. Satt fortfarande i fiket och pratade om pojkar, framtiden och födelsedagar.
Klockan 13. Vi satt fortfarande kvar men satt i djupa diskussioner angående valet mellan en grövre macka (då det var lunchtid) eller slå till på sötsaker. (Det vill säga deras nybakade paj.) Det blev en macka OCH en chokladboll.
 
Klockan 14. Vi förflyttade oss till den bästa platsen i biblan. (Och JA jag älskar biblioteket, så lugnt, fridsamt och man kan bara sitta och läsa hur länge man vill med det sövande bakgrundsljudet av fontänen.) 
Klockan 15. Började istället gå igenom alla intressanta, och gratis (!!) tidningar i biblan, tills mor var tvungen att gå tillbaka till jobbet. Då hon hade delad tur.
Klockan 16. Mötte jag kära moffa helt oplanerat på stan, så vi gick hans dagliga rastrunda igenom stan till sjukhuset. Köpte en dricka och gick tillbaka. Pratade om allt mellan himmel och jord likaså.
Klockan 17. Stötte på fadern min och vi tog en fika mitt på gågatan. (Fetaste ät-dagen or what?) Solen stekte på mina tyvärr svarta byxor, så jag tog tag i saken och köpte en gigantisk men fruktansvärt god glass.
Klockan 18. Då begav jag mig hem och detta är den fina allén som jag går igenom påväg till stan varje gång. 
Klockan 19. Jag har fått dille på att dra i grenar och buskar för att få löv när jag är ute och går. För jag har i princip inget annat att göra när jag går hehe. Så jag hittade lite fina löv som skulle vara storleksenliga, men misslyckades totalt. Men 1 bild i timmen var det ju så det fick duga.
 
Därefter var planen att gå på storsjöcupsinvigningen, men jag blev dessvärre totalknockad av feber och sjukdom. Så jag däckade i sängen strax efter 19 och sov odugligt resten av natten. 
 
Så en sammanfattning av en vanlig dag för mig verkar ju vara att jag äter hela tiden och hänger på biblan i flera timmar haha? Tydligen blev det fetaste släkträffen också på stan, vilket inte riktigt händer varenda dag. Så det var ju kul iallafall.
 
Ska köra 1 bild i timmen någon fler gång, lite mer ambitiöst med lite mer variation. Så får man la se. Men sjukdomen körde en total knock-out på mig så jag hann tyvärr inte med så mycket mer.
 

RSS 2.0

mcbnmcbn