El fin de semana en Estocolmo.

Jag har ju varit i huvudstaden över en helg med de bästa brudarna. (Även en förbipassering i Västeråset hos Elin i hennes korridorsrum. Ännu en bildbomb, men ni som läser min blogg vet om att det är ofta den slags uppdateringen som faktiskt sker; en gigantiskt bildsamling men vid få tillfällen.
ROADTRIIIIIP!
 
Tidsfördrivet i bilen. Flätade ihop Flipps lockar utan att hon ens kände något. Haha har tjockt hår or what?
 
 
När vi kom fram till Västeråset var det så himla KVAVT. (internt) Men som man ser på bilderna så var det faktiskt väldigt kvavt och varmt i hennes lilla rum där vi skulle klämma in oss 5 personer. Som tur var så sov endast 3 av oss där inne, så det var inte farligt. Men vi spelade massor av nintendo, körde beer (sprit-vin-cider-mix) pong och Elins pilotklasskamrater kom självklart förbi.
 
4 norrländska brudar äntrade korridoren och JA vi hördes. Som alltid haha. Därefter drog vi på krogen där vi blev buddy med vakterna via VIP:en, dansade som om det inte fanns någon morgondag, jag och Vilda pratade spanska med en spanjorska på toan, och Vilda (med Elin som sidekick) muckade gräl på dansgolvet och all over the place haha. Blev en riktigt rolig och spontan kväll, som alltid med dessa brudar.
 
 
Med 4-timmars sömn styrde vi kosen, och bilen, mot Skärholmen där vi skulle bo under natten. Så här såg det ut medan de gjorde sig iordning för mitt fotograferande.... 
 
 
Vi spenderade större delen av 6 timmar på staden och shoppade loss, ignorerade smärtande fötter och tunga huvuden. Lite små bakis och trötta efter 4-timmars sömn gjorde i princip sitt. Men vi härdade.
 
 
Därefter hade vi Rhodos-reunion och hängde med Tyresö-grapparna som vi inte träffat på 2 år. Flippen fick för sig att ta kort på allt och alla så jag har kort på allt från en lampa till randoms som råkar kolla in i kameran. Ganska kul faktiskt.
 
 
Sista dagen, hemfärdsdagen, gjorde vi ett sista tappert försök och åkte in till stan med bilen. Vi var ju TVUNGNA att gå på Hollister. Värsta upplevelsen ju och JA jag köpte något där. Bodymisten var ju amazing. Så här glad var Vilda efter en större tids spenderandes där inne.
 
Till slut, efter en tids vilsenhet i stora Stockholm så lyckades vi ta oss ut på E4:an och därmed styra kosen hemöver. Hem till kära Norrland. Mitt hjärta värmer mer och mer upp för Stockholm. Men inget kan faktiskt ersätta fina Norrland. Fina Jämtland. Det finns faktiskt inte ord. 

B-days for life.

 
På sistone har det blivit många olika födelsedagar. Vilket jag uppskattar då man bjuds på tårta och godsaker. Lite blandade bilder från mor och Vildas födelsedagar. 

Men det absolut bästa är dagen efter, när alla gosaker finns kvar och man har möjlighet att leka födelsedag eeeen dag till. Snart närmar sig min iallafall. Helt sjukt att bli 20. Så fruktansvärt gammalt. Jaja, jag ska väl bli äldre jag med...

En Valborg i en Uppsala.

Nu kommer en gigantisk bildbomb från min underbara valborg i Uppsala av alla ställen. Men fruktansvärt kul hade vi!
 
 Så vi åkte lite tåg, handlade lite och dagen efter gick vi för att kolla på forsränningen. Men fastnade istället vid den underbara och fruktansvärt vackra domkyrkan. Där jag tog kort på allt in i minsta detalj. Så himla fascinerad av dessa byggnader, främst hur de kunde bygga dessa magnifika byggnader för hundratals år sedan.
 
 
Efter kyrkan och forsränningen så drog vi till den legendariska parken där ALLA studenter var. Så himla stort och så himla mycket folk. Men kul var det. Så fort solen kom fram så blev det ett stort jubel som varade i 1 minut, och kort därefter försvann dessvärre även solen. Men kul hade vi ändå.
 

 
Därefter fram mot kvällen blev det häng med saknade gymnasieklasskamrater, Charlie och Jerry. Vi drog på flera korridorsfester (alltså Collegeexperience big timeeee !!!!) träffade norrlänningar och kände oss som hemma, hamnade på efterfest med halvnakna killar som gled på mage på en vatten+såpa på presenning där vi hängde större delen av kvällen och hjälpte en östersundare som druckit fruktansvärt mycket och spydde ned Jonatans toalett. Stackarn. Men kvällen var awesome vilket som!
 
 
 
Dagen efter gick vi på stan för att shoppa, äta glass och klä oss i tunna kläder då det var 20 plusgrader. Men vi slocknade snabbt på våra madrasser av utmattning och powernapade lite efter gårdagen.
 
HAHA alltså Karin. Hon sov fasiken hela tiden. Detta är 4 olika tillfällen som jag bara var tvungen att ta kort på. Hon däckade vare sig hon var nykter eller onykter. Vilken stjärna.
 
 Så det var en ypperligt trevlig helg med nytt folk, mycket fest och fint väder. Så jag är riktigt nöjd och fina bilder blev det ju också. 
 
Nu är jag dock väldigt trött, även 2 dagar efteråt. Speciellt med tanke på att jag måste ha blivit smittad, då jag nu har väldigt ont i halsen. Tänker verkligen INTE bli sjuk. Men it was worth it. Så kul har det inte varit på länge.
 
PUSS / J

Kära moder jord.

 
Idag är det verkligen ingen vanlig dag, för det är nämligen min kära moder jords födelsedag, HURRA HURRA HURRA.
 
47 år gammal blir denna pärla, men hon ser ärligt talat inte ut att vara en dag över 35. Så snygg är hon. Jag kan inte uttrycka mig i ord hur mycket hon betyder för mig och hur glad jag ändå är att jag bara växt upp med min mamma. Min fina, starka, självständiga mamma.
 
Hon är bäst helt enkelt. Alla mammor är bäst. Men för mig så är det givetvis min mamma som är the sunshine of my life.
 
Jag älskar dig kort och gott. Denna dag må vara tillägnad till dig, men för mig så är alla dagar dina dagar. För du förtjänar kunglig behandling varje dag, av varje månad, av varje år. För så bra är du.

RSS 2.0

mcbnmcbn