It's christmas time, there is no need to be afraid.

 
 
Juletid är julefröjd. Jag och käraste moder jord körde ett stort ryck i lördags för att börja julpynta. Granen är nu klar, fina tomten är uppe. Lussebullarna är bakade och det är ett stort fett check på Jennifers julkänsla. Är så lycklig nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Imorgon är det ÄNTLIGEN julafton och jag har laddat upp med så många julfilmer som möjligt för att hålla julstämningen uppe tills dess. 
 
Älskar den här tiden alltså. Best. Holiday. Ever.

Santa tell me, if you're really here.

Ses i HD please.

Christmas at la casa de Jennifer y su madre. I love it.

 

Home.

 
Hemma. Äntligen. Som att min lilla stad välkomnade mig hem med starkaste solstrålar och glittrande snö för att den visste om hur glad jag är över att få vara hemma. Vi kan väl säga så va? 

It may not be winter outside, but in my heart it's christmas.

Glad lucia fina medmänniskor.

Ett ytterst minimalt snöfall nalkades imorse på luciamorgon och det är fem ynka dagar tills jag får släpa min tunga julväska till bromma och aningen skakis sätta mig på planet med destination HEM. Längtar så jag dör (vilket ingen kan ha missat), och idag myser jag minsann till det på en av de finaste juldagarna.
 
Traditionellt lucia-tittande på 2:an 07.00, stöttar favoritrenen min med julig tröja, och gjorde dagens bästa köp: tre nybakade lussebullar från bästa fiket 200 m ifrån min lägenhet. Dessa stod prydligt i min (tyvärr) minimala julstämning hörna. Bestående av en, tyvärr, inte så adventstypisk svart ljusstake och min, som tur är, julröda nyinköpta radio som konstant är inställd på lugna favoriter som spelar julmusik 24/7 fram tills annandag jul.  
 
Trots att dagen är fylld av plugg, så känner jag mig glad ändå. Ska eventuellt svänga förbi min jamtlandstaus Elin på eftermiddagen och snart, snart är jag hemma. 

RSS 2.0

mcbnmcbn