525600 minutes.

Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut?


Extremt mycket. Drog bland annat 3 flugor i en smäll. Flyttade hemifrån, flyttade till en helt ny stad (hufvudstaden dessutom) och påbörjade min utbildning på universitetet. Så jag skulle vilja dra till med ett kopiöst stort ja på den frågan.  

 

Vilka länder besökte du?

Turkiet. Haha sad but true.

 

 

Vad var din största framgång 2013?

Egen personlig utveckling. Jag har blivit starkare i mig själv, hittat mer vad jag har för ståndpunkter och dylikt,  och kanske möjligtvis växt upp en gnutta mer. Fast inte mycket måste jag tillägga, känner mig fortfarande som Jennifer 14 år i barnasinnet.

 

Bästa köpet?

 

Mah backpack. Helt klart bästa och ergonomiska för min rygg med alla skolböcker. Plus jag känner mig som att jag är back in 7:an då jag och Vilda sportade ryggsäckar för det var ju coolt.  Men for real, jag älskar ryggsäckar de är bekväma och får plats med hur mycket som helst. Iallafall i min haha.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Extremt mycket. Främst insikten av hur fina vänner jag har. Då man märker vilka man håller kontakten med och sedan alla nya vänner man träffar på vägen.

 
 

 

Och ledsen?
 

Oförnekliga ångestkänslan av att behöva växa upp och släppa taget om större delen av barndomen. 
 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Relativt samma egentligen. Jag kan inte nämna ett år som har varit riktigt för jävligt för min del, bara en ångest period i slutet av juli- början av augusti då beslutet skulle tas om jag skulle flytta eller ej. Annars har jag varit samma glada Jennifer som alltid. 

 

Vad önskar du att du gjort mer?

Möjligtvis sagt ja mer. Jag är en väldigt förnuftig människa med fast moral och vill ofta ha kontroll över situationer. Men jag har ändå blivit mycket bättre på det spontana, men hade kanske kunnat agerat lite mer impulsartat i vissa situationer.

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?

 Åldersnojjat. Uscha, började inför 20-års dagen. Får panik över att jag snart är 30 haha. 

 

Blev du kär i år?


I livet. Då jag ändå upplevt så mycket nytt som gör att man uppskattar allt mer. Sen några små crusher är det väl varje år, både på kändispojkar och livs levande svennepojkar haha.

 

Favoritprogram på TV?

 Once upon a time. Är ju en sucker för fairytales och happy endings. 

 

Bästa boken du läste i år?

Åh frustrationsbildning på stor nivå. Har inte alls hunnit läsa så mycket som jag hade önskat. Men med det sagt så hann jag med lite grann innan, och det är faktiskt klassikern How to kill a Mockingbird av Harper Lee. Är inne i en klassiker period och denna blev jag helt frälst i, i sin enkelhet. 

 

Bästa filmen?

Catching fire. Så fruktansvärt bra film och så lik boken vilket jag älskar. 

 
 

Bästa matupplevelsen?

Alla gånger jag fått i mig en måltid efter att magen kurrat i alltför många timmar i sträck utan någon föda. Men främst måste jag säga nyårsmiddagen. Fy farao vad god den var, alltså oxfilé kan aldrig gå fel.

 

Något du önskade dig och fick?


 

Mitt fina Östersundssmycke Snöhjärtat. Så fint och så perfekt att bära med mig. Som en liten bit av hemma när jag är borta. 

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2013?


Som vanligt fick jag besök av släkt och familj. Mor bakade sin legendary jordgubbstårta och vi var här hela dagen. Det bjöds på strålande sommar solsken, gott humör och bästa fikat.

  

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Mer resor. Det hade varit betydligt bättre resumé.

 

Vad fick dig att må bra?

Skratten. Alltså alla skratt med vänner, moder jord, moffa och alla mina nära och kära. Kan nog leva på att skratta, det är det absolut bästa som finns. Lycka.

 

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014?

Ja åter igen måste jag påpeka att fler resor vore ytterst fördelaktigt inför nästa år. En USA-resa vore idealet. Får klura lite på det.  

  

Vem saknade du?

Min finaste moder jord. Men hon saknade faktiskt mig mer, så det jämnar ut sig.  

 

 

De bästa nya människorna du träffade?

Åh mina Stockholmspolare! Bara fin fina stockholmare, med undantag för en über skön skåning. Så we kind of complete Sweden in  a way, från norr till söder. 

 

 

Högsta önskan just nu?


Att få stanna kvar. Vill verkligen inte lämna när jag varit hemma i mitt rum, med mina grejer, moffa, mamma, järngänget och gamla klassen. Åhhhh det är så jobbigt när man väl kommer hem och börjar vänja sig till hur saker var innan. Men det är bara ett tecken på att jag är väldigt fortunate, att jag har så fin familj och vänner här, men även i Stockholm. Så jag ska inte klaga. Men det hade varit skönt att haft fler tv-kanaler än 1:an, 2:an, 4:an och 6:an nere i Stockholmet. Men äh, då har jag ingen undanflykt till att inte plugga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se