Året 13.

Då sätter vi igång med årsresumén!
I januari startades suktandet efter en HP-tatuering och jag provade dödsrelikerna symbolen på olika delar av min kropp. Mycket vinterpromenader i det kalla vädret, turer till momma och Vicke. Därefter självfallet utgångar med mina favoritbrudar.
Den andra månaden var det fortfarande ytterst många vinterpromenader, speciellt över isen och jag var hundvakt till Crutow. Gymade på och fick ofta sällskap av moder både på gym och annars. Lite mamma-månad kanske?
Mars månad bjöd på många egobilder i solskensljuset vid frukostbordet, fika med moder och socialiserande med min Ockelbo som såg ut att vara i någorlunda bra skick denna månad gentemot nu. Köpte även fruktansvärt många böcker, flexade mina överrörliga armar för fullt, träffade en saknad Karin Edler som då pluggade och ännu fler utekvällar med bästa brudarna.
 
Påsken bjöd på solsken, solande längs laduväggen, vilotid och korsordslösande. April bjöd även på skoteråkande, perfekta fransar och hängande hos moffa och finvovvarna.
Under Valborg drog jag och Karin till Mårten i Uppsala, där vi besökte finaste domkyrkan, drack i över 15 h konstant, efterfest med halvnakna killar och presenning med vatten som slide i hallen. Ja det vara alltså en riktigt lyckad Valborg! När jag ändå drog mig söderut så åkte jag lite senare i maj till Västerås med brudarna för att besöka vår pilot ShitassElin, och därefter tog vi en visit till Stockholm i 2 dagar för shopping och solsken. Just det vi hade även en Rhodosreunion med Tyresö-grapparna vi träffade där för 2 år sedan. 
 
Under, i princip, den första riktiga sommarmånaden så inledde jag och moder med att ta en tripp till Turkey, samtidigt som Flipp och hennes Erik. ÅH det var så skönt att bli brun, att bada, värmen, dock inte alla turkar. Farligt med två blondiner utan manligt sällskap, men mamma är stark som en oxe så det är ju lugnt. Jag umgicks mycket med hjärtat Leona och var även mycket i Grimnäs. Sedan var det dags för nostalgin då studenten nalkades och jag var på studentskiva tillsammans med några gamla klasskamrater och man kunde verkligen inte förstå att 1 år gått sedan det var vi som stod där. SJÄLVKLART mer utgång med bästa järngänget, minus Elin tyvärr.
Detta är ju min månad, så den inleddes med min b-day. Jag hängde även mycket på lugna biblan, och en av de bästa sakerna var att jag äntligen köpte en ny kamera. Som självfallet genast testades i form av egobilder. Men det som konkurrerar med detta om förstaplatsen är att jag köpte Harry Potter böckerna på engelska i en samling. SÅ fina och SÅ perfekta. Glasskvällar, utgång med polare, roliga volleybollkvällar med härliga nya människor, hemmafester, bakisliggande, lypsylberoende, biokvällar, härliga våffelfrukostar, reunion med NVI-klassen och bästa yraaaaan. En månad i toppklass helt enkelt, för det är ju som min.
Denna månad bjöd på mycket aktiviteter eftersom den innehöll en av de mest life altering ögonblicken i mitt liv. Jag var iallafall till Forsaleden för första gången och det var hur häftigt som helst ju! Ännu fler utgångar, men med hela järngänget då Shitass var hemma. Åt på marité, som slutade i matförgiftning för stackars moder. Åkte tillbaka till hemvändartrakterna där moffas familj växte upp och några fortfarande bor kvar. Där jag älskar att vara., och jag fick träffa mina tre favoritgrabbar, mina tremänningar. Även båtturer när jag var ledig och jag sagt upp mig från jobbet med bästa människor, och hjortronplock i fjällen. Därefter kom ögonblicket, då jag tog mitt pick och pack för att börja studera i Stockholm på KTH. Två mottagningsveckor fick mig fast då de verkligen var så himla roliga! Bästa nollegruppen, och så himla bra människor helt enkelt.
Under denna månad spelade vi in vår roligaste film som vi fick nolleuppdrag att göra. Top 10 raggningsrepliker, inkluderat Harry Potter, Sagan om Ringen och Titanic. Jag var på Carl Eldhs museum med Claire, flyttade in i lägenheten, påbörjade min Harry Potter stämpling i föreläsningssalarna, fikade med en efterlängtad och saknad Elin och gasqueade som en galning. Som en galning som gör sönder bord medan man dansar nolledansen ja. Jag började även försöka laga matlådor, bara pannkakor typ.
Oktober var en uppehållsmånad, då vi hade tenta i slutet. Så det var mestadels surande, bekymrande och irritation som ockuperade våra dagar. Men vi lindrade det med kanelbullar, Harry, lunch på Jensens och träning på gymet. Till slut så fick jag äntligen åka hem över helgen och njuta av lugnet samt sällskapet av åsbrudarnaaaa.
November var egentligen också en lugnare månad. Fick träffa lite K-dawgh i Stockholmet, tog roliga kort på vår vardag på campus och till slut så fick jag nog och bokade resa hem tills strax innan första advent. Så jag fick krama min lilla mor och baka lussebullar.
Sista månaden på detta långa år. Det var en väldigt bra månad måste jag säga. Jag gasquade med favoritstockholmarna. Upptäckte kungsträdgårdens fina tunnelbanestation. Hängde på stan och hanterade tentaångest genom att spendera pengar på kläder, particularly på Urban hehe. Vi hade en lyckad julstämningskväll hos Ceci där vi bakade så himla mycket, men så himla gott. Sedan var tentan klar och jag åkte hem. Julade på för fullt, festade på för fullt med järngänget, reunion med klassen och till slut ett lyckat nyår.
 
Så när jag kollar tillbaka på detta så ser jag verkligen hur mycket jag varit med om. Fast det känts som att man tidvis inte gjort något speciellt. Jag är verkligen jätte nöjd.
 
Om jag ska tacka för något, så är det för mina fina vänner, min fina familj och mitt fina jämtland. Året 13 har varit helt underbart. Men nu ska år 14 bli ännu bättre. Puss på er.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se