Happy Nytt Year Gott People

Årets 31:a december spenderades i Eriks villa med bästa brudarna och även några hockeykillar.
 
Detta är bara några bilder, jag glömde att fota vid tolvslaget och de många gångerna vi spelade rundpingis samt beer (bål) pong. 
 
Men vi hade jätte roligt verkligen. Chevrétoast till förrätt, oxfilé med potatisgratäng till varmrätt och ananastoppad pannacotta till efterrätt. Så fruktansvärt gott. Sedan failade vi tolvslaget totalt. En minut kvar så springer vi som är först ut, jag med 5 champagneglas i handen, en av killarna halkar så jäkla stort (ser as roligt ut men det såg ut att göra jätte ont) och en annan försöker springa förbi med fyrverkerierna i full fart. Så klockan var väl kanske fem över 12 när första raketen var uppe i luften och vi valde då att köra en egen nedräkning till tolvslaget, sådär i efterhand. 
 
Men det var jätteroligt, trots att alkohol + fyrverkerier är det värsta jag vet, och det höll på att sluta illa. Då minst 2 stycken for längs marken mot busken, och kunde lika gärna åkt mot huset. Men allt bra, slutet bra. 
 
Vid 3-tiden började jag dö ut, och vid 4-tiden var det godnatt. Så nu är det 2014 och jag känner på mig att detta år kommer bli minst lika bra som 2013, men hoppas givetvis på att det kan bli ännu bättre. Jag går in med låga förväntningar och med en magkänsla att 2014 blir grymt.
 
Gott nytt år älskade vänner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se