I blåset i Västeråset.

 
 
I helgen så har jag då varit och hälsat på bästaste ShitassElin, aka PilotElin, aka Älin, aka the Schwarzenegger to my Brad Pitt. Ja kärt barn har många namn. Jag fick crasha hennes pilotfest och bo hos henne. Var så himla trött efter tenta så jag tänkte skippa. Men i sista minuten köpte jag tågbiljett (på tunnelbanan, så jag hade 4 min på mig att springa från tunnelbanan till tåget i centralstationen, det plus dålig kondis= bad combo) men jag hann, blev första gången rakning av benen på tågtoaletten (tur man har babyfjun och ljusa för det var det svåraste jag gjort haha). Men trots en svettig och allmänt stressad Jennifer så tog jag mig fram och jag är så glad att jag gjorde det. Så det blev beerpong, (uscha fy och blä) där vi tyvärr inte kom så långt som vi hade velat. Men vi ägde ändå i vår egen loser liga.
 
Sedan är massor av kort tagna med min engångskamera, så dem får vi väl la se om någon månad eller så när jag gjort upp alla kort på den och ska framkalla! Men vi hade iallafall riktigt kul, drog ut på krogen, dansade som djur i konstanta 2 och en halv timme, vimmelbildade och var allmänt påverkade när vi kom tillbaka och skulle sova skavfötters. Men helt klart en ytterst lyckad kväll. 
 
Dagen efter blev det chill, film, och framförallt godis. Men jag stannade ännu en dag för att åka hem på morgonen därefter. Åh det var så härligt att hänga med bruden igen, trots att vi sågs nyss hemma. 
 
Så summa summarum, grym helg, grymt spontant beslut av fröken Jennifer (ett visst nyårslöfte möjligen?) och grym kompis. Tackar och bockar, och adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se