Livet från Ockelbon.

Den 20:e var det dags att bege sig hemöver och jag snapade hela världen för att tillkännogöra denna mirakulösa händelse. Jag skildrade min kommande ångest för att släpa storväskan på tunnelbanan och därefter bussen till flygplatsen. HATAR att resa med stora väskor, hatar själva resandet, men jätte skönt när man väl är framme. Väl hemma så fick jag ansvara för balkongspyntandet och gjorde det med bravur om jag får säga det själv.
Hehe. Älskar detta alltså.
Jag har firat jul med kompanjonen snö. Juldagat med bästa brudarna, järngänget. Var hundvakt kombinerat med fruktansvärt bakis på annandagen. Men då var jag iallafall tvungen att gå ut för frisk luft för att Alfa skulle få promenad. Sedan har jag blivit ett gosedjur rikare, så himla kramgo nalle som jag fick av mamma och jag har döpt den till Lupin. (Efter Remus Lupin såklart.)
Sista dagarna på skolan, innan jag åkte hem, gjorde jag caviar nails och lite less Hanna på en av de sista lektionerna. Därefter väl hemma så pyntade ju jag och mor granen, och fikade mucho.
Julafton var jag tomteskjutsare ett tag, tog en powernap medan Mange gjorde sitt jobb. Moder jord var världens finaste tomte tycker jag? Själv så mös jag med demonhunden Crutow i väntan på julmaten på julafton, och en suddig bra förklarande bild från Marité på juldagen.
Classic toalettbild med ett något oförklarligt frälsande ögonblick på Saras huvud. Donno why, men jäkligt roligt var hela kvällen iallafall. Classic bakisbild på promenad med Alfa dagen efter. Sedan har jag varit på hockey med brudarna och den nya ishallen är så himla fiiiin. Därefter så blev Lupin lite skadad i armhålan, men det fixade mor kvickare än kvicken.
Spelat biljard med brudarna, och Flipp fick världens coolaste och never before seen ögonblick då två bollar fastnade över hålet. Men ej gick i. Slutligen 2 bilder från nyåret, då vi spelade pingis och en natt-Vilda sisådär klockan 3 på natten.
 
Så Ockelbon har levererat ännu ett år och förhoppningsvis hänger den med under hela 2014 också. Han är så duktig på att fånga ögonblicken trots de låga megapixlarna. But I love it anyways.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se