Shaking up christmas.

Jag är äntligen hemma (vilket jag varit de senaste 2 veckorna) och det har synts på bloggen. Då jag endast njutit av jul, kompisar, släkt, jämtland och nyår. Men nu såhär på nyårsdagen har jag haft tid att fixa med bilderna, så damer och herrar förbered er på en fruktansvärt stor bildbomb.
Jag och mamma fixade iordning granen hemma i lägenheten så fort jag kom hem. Så himla mysigt och så himla skönt att sova i sin egen säng igen. Trots att den i Stockholmet faktiskt är riktigt bekväm ändå.
Därefter klev jag upp tidigt som om jag återbesökte tidiga 2000-talet då jag endast uppnått åldern 7 år, för min julstämning var verkligen på topp. Speciellt med tanke på att snön valde att ära oss med sin närvaro, och det var myyyycket och så fin snö som kom. 
Så tidigt på morgonen var, hör och häpna, BÅDE jag och mor hos moffa. ( Mamma var ledig för första gången på julafton under hela min livstid, vården har ju krävande tider) Jag och moffa klädde traditionsenligt julgranen tillsammans, ingen annan får röra den haha.
Sedan så drog jag och mor förbi Leona för att utbyta julklappar. Hon är så galet vuxen jag DÖR. Kolla hon är snart lika lång som mig och hon är 11 år gammal. Helt sjukt, men hon är så fin och trots att jag saknar att leka med en liten bebis/4-årig Leona så är det så roligt att hon börjar bli större och kommer till mig med råd och dylikt. Riktigt systralikt, med de kommande tonårsproblem hon har framför sig där jag är storasyster som hon ser upp till.  
Åh min fina lilla pärla haha. Älskar henne så mycket alltså.
Mamma fick årets bästa julklappar av mig, iphoneskal med collage av bilder som jag tagit på henne och på oss båda. Plus microvågstofflor som man värmer i micron för att värma fötterna, och med doft av lavender. De var dessvärre i princip 20 storlekar för stora men det var onesize, och det löste sig då hon kunde curla upp de längs tårna så hon blir ännu varmare.
Jag har även varit hos momma och Vicke nu i helgen, så lite efterjul. Men jätte mysigt.
 
Så jag är så himla nöjd för denna jul har verkligen varit underbar. Kanske för att jag uppskattar det mer, då jag kommer hem från Stockholmet och verkligen saknat mitt hem, mitt hjärta så fruktansvärt mycket. Men tiden går för snabbt och snart måste jag åka tillbaka. Men jag har fortfarande en vecka kvar och den ska jag njuta av så mycket som möjligt, trots att den kommer bestå av mycket tentaplugg.
 
Det gör inget. Jag är ju hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namnet ditt:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (det syns bara för mig)

Skriv din bloggadress så jag kan svara:

Skriv din åsikt. :)

Trackback

mcbn


mcbn
mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbn

mcbnBlogg listad på Bloggtoppen.se