Mah Photo Booth bomb.

Drog en rensning av Photo Booth och hittade några gamla (och nya) guldkorn. Ber om ursäkt i förväg för antalet egobilder. Men to be honest, vad gör man annars med Photo Booth? Egos och effekter för roliga bilder.
Allra FÖRSTA bilden längst upp i vänster. Tiny J-fer cirkus 18 år. Ogillade uppenbarligen perioder av skolan då också.
Åhhhh mah gurls. Saknar klasskompisarna, mina bästa pyjamasshorts som are still going strong, och maxi-påse med ostkrokar och moder jord.
Fan, det måste vara ett dåligt tecken om jag tycker att jag var snyggare för 1-2 år sedan? Mycket fräschare brud på dessa bilder alltså. 
Här har vi the most recent pictures. En bruning innan skolan och allvaret började, babes på väg mot utgång, skolless brud och tar tröst hos käraste Lupin. 
Hahahaha som den översta bilden till vänster har jag i princip sett ut hela denna vecka. Då jag pluggat till tentan hemma i lägenheten. Som en uggla i glasögon och knut. Sen några godingar från skolan förra veckan med Ceciii.
 
Nu är det bara 33 timmar kvar tills jag sätter foten på jämtländsk mark igen. Jag längtar nästan ihjäl mig. Ska bara skriva tenta imorgon bitti, men sen är det fuck life och HEM.
 
Ni förstår inte hur mycket jag längtat, det har gått 9 veckor sedan sist, och det är som en hel evighet för mig! Kan inte ens uttrycka mina känslor i ord här på bloggen, utan de aggressionerna har tagits ut i x antal sidor i kära dagboken. 
 
Anyway, puss på er. Snart är jag äntligen hemma och hel igen.
 

Clear eyes, full hearts, can't lose.

 
 
  
 
 
 
 
 

Åter igen har jag fastnat i en ny serie. Om det inte är fantasyvärlden, som Harry, Sagan om ringen, Game of thrones, eller mina klassiska favoriter. Så är det minsann verklighetsbaserade filmer/tv-serier. 
 
Friday Night Lights är nog den bästa serien jag sett. Just för att den är så rå. Hela serien är endast filmad med handkameror på riktiga platser, hus, fotbollsarenor, skådisarna hade enormt fria tyglar med improvisation för att det skulle bli så äkta som möjligt och allt utspelar sig i USA. Som alla vet är jag en sucker för alla high school filmer, tv-serier etc. för jag vill verkligen dit.
 
Men denna serie är så äkta, den är så naturlig, så många karaktärer man kan relatera till, då det verkligen speglar vardagliga livet, mestadels under tonåren men även under vuxenlivet. Sen är jag såklart helt förälskad i Matt Saracen. Älskar hela storyn mellan honom och Julie, favvoparet liksom. Plus Coach Taylor, man måste bara älska honom. Sedan så är jag en sådan sucker för alla "fighter"-filmer. Speciellt gällande american football, som Remember the titans till exempel. Så summa summarum så älskar jag denna serie, om det nu inte framgått haha.
 
Ja jag är så såld, har kollat klart på alla säsonger under loppet av 4 dagar vilket är craaazy. Men det är så himla himla bra. Jag har gråtit, skrattat, spänt mig som en galning under fotbollsmatcherna av spänning och bara helt enkelt njutit av denna fina serie. Vilket gör det så ledsamt att den tyvärr slutade 2011. Men den är fortfarande den bästa serien jag sett. Eller iallafall delad etta.
 

SchoolPoolBouleFoolCoolDrool

(Haha galet små fingrar alltså)
 
Tentaveckan är här och så här glad som vi var förra veckan är man definitivt inte nu.
 
Fast det är mindre än en vecka tills jag står på jämtländsk mark igen. Så, on second thoughts, jo såhär glad är jag faktiskt nu. Kan man längta mer eller? Nej jag tror faktiskt inte det.

Bebisen med stort B.

Häromdagen så var det äntligen dags att hälsa på vår favoritskåning och hennes nytillkomna buse. 
Här är den söta lilla sessan med så enormt fina ögon. Lilltjejen Freya.
"How you doin'?"-posen var en vinnande variant.
Trots min rädsla för katter, måste jag ju medge att de är väldigt fotogeniska (om man kan säga så om ett djur haha). Deras ögon är ju crazy fina med reflektioner. Men detta betyder inte att jag tycker om dem.
 
Så efter fika, bebismys och snack så har vi äntligen träffat sötaste lilla Freya. På återseende kan jag bara säga, för det roligaste med barn är när de är i 1-2 års åldern, och vi kommer ju helt klart att hälsa på mer när hon blivit lite större. Karin har ju ett helt gäng med barnvakter iallafall, så det är ju alltid positivt. 

Time for changes to be made.

Åren har gått, två långa år sedan jag bytte min uråldriga header på 5-åriga, snart 6-åriga, bloggen. Men idag var dagen. Dagen då Jennifer fick tummen ur och faktiskt gjorde en ny header. Skönt med förändring eller hur? Tänkte gå igenom årens olika varianter jag faktiskt haft uppe på bloggen. 
Första headern. Ja, jag ville väl trycka speciellt på att alla är unika, inklusive mig själv, med olika varianter av egopics.
Same thing, different faces i princip.
Sen kom jag in i julibarnet och detta "inklistrande" av bilder på motiv. Ganska coolt ändå tycker jag.
Senaste varianten.
Så idag blev det en fräschare, enklare, piggare och helt enkelt bättre header. Jag är nöjd iallafall, så over and out. 
 

Nostalgic moments dos.

I'm sexy and I know it-moment på stortorget. 

 

Fotografisk Bild - spontanitet på en lektion.

 

 

Moffas mysvovvar som jag saknar att kela med.

 

Ja några gamla godingar, som  alltid tåls att ses igen. Åhhhhhhh vill ha sommar nuuuuuu när jag ser dessa. And i'm out.


RSS 2.0

mcbnmcbn