Annual post-tenta resa.

 
Det har minsann blivit lite av en tradition de senaste åren att jag och moder jord drar iväg på en solsemester i början av sommaren.
 
I år blir det Side av alla ställen, vilket jag faktiskt ser fram emot. Då det är en liten mindre pärla, med en Old town del (som jag obviously är en sucker for i alla länder) och len sandstrand. Perfekt efter tentorna.I can literally hardly wait. Jag menar, kan man få lite sol och bad nu va?

Photoboothigt värre.

Senaste månadernas ihopklipp av photobooth-egos. Märks det att jag är en varierande människa av ett fåtal utvalda saker? Knut, mössa, fransar, mjukiskläder. And repeat.  (Dock undantag med ett inslag av Gatsby, but come on, that was only one night, inte som att jag sportar fjäder i håret everyday?) 

Påsklovet i all ära.

 
Tyvärr enda gången jag plockade upp min kära systemis var under påskhelgen. Då jag och moder jord styrde kosan mot ännu lantligare breddgrader. Där lugnet tveklöst befinner sig. 
 
Så himla skönt, och så himla behövligt. Classic tunnbröd och vin, dubbelkorsordslösning med mor, powerwalks och stöter på allt som har med landsbygden att göra (vilket jag älskar), aningen skrämd hälsar på gigantiska, men oerhört fina, hästar.
 
Samt slutligen har Vicke hittat skrift uppe på loftet i ladugården från Marcus Halfvarsson som hjälpte till att bygga ladugården år, hör och häpna, 1914. 100 år senare hittade han detta och Marcus, som lämnat kvar detta minne, hans broders barnbarn (som lever idag) Lars har även nu skrivit under sitt namn och årtal. 100 år efter. Så himla häftigt! Alltså jag dör för sådant här, tänkt att för exakt 100 år sedan satt Marcus och skrev in sin signatur samt årtal, kanske i hopp om att någon skulle se det i framtiden, eller bara rent av på måfå. Men just att Vicke ens såg det (då det är skrivet längst in i hörnet av ladugården) är ju helt fantastiskt. 
 
Summa summarum, awesome to be home. Snart blir det en riktigt lång  visit, för det är ju snart sommarlov. Hallå vart tar tiden vägen?

Livet från Ockelbon 2.0: Mars.

Sammanställning av mobillivet från slitna Ockelbo iphone 4.
Åkte äntligen hem, dock för att tentaplugga, men ändå. Möttes av strålande solsken och kyla, samt en kramig moder jord. 
Självfallet var det som finast väder (och varmast) under tentaveckan då jag behövde sitta inomhus och plugga in allt. Men jag har mina tricks, fick lite sol ändå. Taktiken med stol samt varma kläder, så bara ansiktet och halsen sticker ut. Så får man lite färg utan att frysa ihjäl haha 
 Endast en kort tid senare kom mor till mig i Stockholmet och då bestämde sig vintern för att åter igen säga hej. Därefter var vi på drinkkväll förra helgen hos erfarna bartenders. Lite annat än J-fers specialgrogg. (typ fanta lemon och kosken..... varierande...)
 
Mer bilder än så har jag inte förevigat under mars. Men det blir ju helt klart bättre och bättre månader, för vi närmar ju oss sommareeeeeeeeeeen. 

RSS 2.0

mcbnmcbn