Last sunny weekend for a whiley-oh.

I've still kind of got it?
Moder jord still got it as well. 
Finaste mor. 
 
Sista helgen i Grimnäset mitt hos momma och Vicke. Strålande väder, obligatorisk kubbspel och mat i mängder. Samt lite fotografering i solnedgången såklart. 
 
Åh känner en oerhört motsträvighet till ens tanken på att åka tillbaka till Stockholmet just nu. Har varit så himla skönt att vara hemma, och i hufvudstaden väntar givetvis fina klassisar samt roligheter, dock även mängder plugg. 
 
Jag är dock taggad och utvilad så vi köttar på helt enkelt, så är det jullov snabbare än vad man tror. Seriously, bara fyra månader kvar, ganska så prick. Sjuuuuuuuuuuuukt. 

All in all har det varit ett grymt sommarlov, sista veckan nu. Final countdown.

Summertime feeling.

Sommarfika på Stocketitt med moder jord och momma.
Alltså fråga mig ej varför jag alltid gör denna wannabe-balett-pose när jag inte ens når benet. I just want to try to look sophisticated alright?
Parkbänkspicnick med bästa Kam. 
 
Ja lite så kan sommardagarna se ut för tillfället.

På tåga.

 
Haha lol på svullobilderna. That's the real me amigos, don't be fooled by my, presumably, shallow exterior.
 
Recap på senaste mac-egos. Lite skillnad i brunhet kanske efter sommarens första bilder? Well hell yeah. Cancer och rynkor åsido nu mår man när man får se solaaa lite.
 
PS. Är på tåget hem till Jämtland nu (igen I know). Ett jäkla pendlande mellan södra hufvudstaden och jämtlands hufvudstad (lol). But hence the headline: På tåga. För jag är ju liksom på tåga nu.... Get it?
 

Sommardagar på smultronstället.

 
 
Här mår man minsann.

Sommarens soliga kvällsstrålar.

~Smultronstället~

Ett himla båtande hele ti'n.

 
Ett himla båtliv med systra mi och far hennes. Solande på hajen-båten, lunch på Verkön och slutligen mitt allra freakin' första dopp i storsjön för i år. Kan ju innerligt redogöra att det var oerhört kallt men på samma gång extremt uppfriskande. 
 
För en någorlunda badkrukemänniska så har jag varit osannolikt badsugen i år. Har doppat mig i Östersjön och i Storsjön. Big step towards evolving into a fish perhaps? Nah, tror inte det va. Blir nog samma gamla badkruka nästa år igen.

Tripp till Estocolmo.

Liten stockholmstripp med moder jord för att fixa med nya lägenheten samt hänga lite i skärgården hos Vildas familj.
Syftet med resan: städa och fixa iordning min nya lägga. Mor var ju superhjälte-städarN och jag svär varenda vrå i min nya etta är skinande ren. No joke.
Sent på måndag kväll fick vi äntligen i oss mat efter timmar av städning samt timmar på Ikea. Grym är moder jord alltså.
Dagen efter var ju i princip allt klart, så jag crashade bästa familjen Holmberg ute på deras sommarställe. Självfallet strålande sol och båt.
Alltså seriously, älska Stockholms skärgård.
"Följ med!!" - Moder jord:a explora
Min nya lägenhet ligger precis bredvid värsta slottet (där jag lätt kommer hänga mer) med finaste trädallén (som jag alltid är en sucker for) och området är rent generellt riktigt lummigt. Feels a bit more like home.
Onsdag 05.30 klev vi upp för att börja röra oss hemöver, och stannade vid ett jätte fint rastställe. 
Tog oss in i Vickes hus på vägen tillbaka och stal lite kaffe samt kakor för att orka med sista 45 minuterna hem. Trevligt värre alltså.
 

Livet från Ockelbon 2.0: Juli.

Bästa månaden på året, då händer det mycket. Tur att Ockelbon är med och lyckas fånga det mesta.
Stöttat småbrudarna i Storsjöcupen (de freakin vann hela B-slutspelet!!), haft sol och baddagar, samt njutit av värmen som explotionsartat uppenbarade sig i de jämtländska skogarna.
Låtsats att jag har hund, firat b-day, samt kört snabbvisit till Sthlm.
Skulle ju kolla på lägga där! Samt träffa sthlm-polerz (som ej fastnade på bild). Morgontrött ego påväg till flygplats, samt längdbevis mellan mig och Leona.
Sedan var det ju den där härliga sommarbrygg-dagen med ma babes.
 
Sommarvärme, fotbollshäng med gamla Ås-brudarna och Fannys b-day of course. 
Sjukt rolig kväll, som slutade i mina standard bakisposer där jag tydligen återgår till någon slags fosterställning men betydligt mer obekväm.
Jag och Vilda försökte även ta lite egos på toan. Detta är resultatet av en viss mängd alkohol i blodet samt tron att framkameran är på.......... ehhhhh ja.
Sedan har man varit hundvakt till moffas arma 9 hundar (hade 22 stycken en gång i tiden, då var hundvaktandet betydligt mer krävande)
BÄSTA: Mysa med finvovvarna. Mor i sin kvällskokong av täcken pga dålig blodcirkulation. Samt myskväll med Johanna med classic ostkrokar och cola.
Sjukt rolig stråket-lördag med taco-start hos Pastorn.
Hälsade på faster och hennes jämthundar. Speciellt nyvalpen som är så himlans söt. Ökar endast mitt ha-begär för en egen valp.
Stråkande på dagen med min söta lill-tremänning. Sedan när man kom hem så var det tydligen brand i vårt bostadshus, då ett psyko fått en *fuck this* feeling, tänt på sin säng, lämnat byggnaden och blev fångad av polisen på frösöbron. Det var ju kul........................not. Det enda roliga med denna händelse (förutom möte med brandmän hehe) var gubben med lillhunden i famnen som satt och kollade på spektaklet på första parkett under dessa timmar. Alltså inget bättre att göra haha. Slutligen paj-quality time med Leona. 
 
Sommarmånad at its finest. Dock hade det kunnat varit betydligt bättre väder. Men hey. Man är ju ledig så what the heck! Nu är det bara augusti kvar, sen är det dags för skola igen. Huvvaaaaa sommarlovet har flugit förbi. Oh well, snart är det väl sommar 2016 igen då?
 

RSS 2.0

mcbnmcbn