The Harry to my Potter.

Är så obeskrivligt sugen på att föreviga mitt magiska hopp på kroppen min. I likhet med dessa, mina gamla testbilder, av svart tuschpenna på olika ställen på min kropp. Får väl la se? Dom dom dom doooooom.

It would be my greatest pleasure to attend your Gatsby party, old sport.

 
I lördags var det äntligen dags. Gatsby party på Berns. Alltså jag dööööööör, vill leva på 20-talet för alltid. 
 
Vi gjorde oss iordning in ma crib, och förevigade allt på kort samt film. Sedan, när vi väl kom till Berns. Alltså det var som att kliva in i en annan era, alla var så himla fina. Alla hade gått all in och var så uppklädda och 20-tals inspirerade att vi bara log vart vi än kollade. Musiken var från 20-talet, det kom cabarétdansare and I loved it.
 
Så grym fredag people. Embrace 1920-talet please, iallafall clothewise. (Då after world war I inte precis var den mest fantastiska tiden att leva i. ) Så vi kan få känna lite mer vardagslyx? Så himla kul att klä upp sig juuuu.

Skollivet, ya know what i'm saying'?

En pluggmorgon i la casa de Jennifer levereras härmed:
*Awkward-hej-jag-heter-Jennifer-och-är-6-år-gammal-och-ska-börja-i-er-klass*
*Aw ma gawdh I'm so busyyyyy, ya know what i'm sayinnnnnn'* (och så är det moder jord som ringer egentligen hehe)
Standardfrukosten/middagen/kvällsfikat. Näringsbrist någon?
Äckligt mycket plugg.
Tröstas (men deppas även) av de små liven som leker precis utanför mitt fönster i lekparker. Ser hur lite bekymmer de har i livet, kollar runt på mina hundratals sidor av pluggmaterial, suckar lite, och fortsätter plugga. (Bilden skildrar dock inga små liv just i denna stund då jag tog bilden. Men I promise, de existerar! )
Tar slutligen en deppig tyck-synd-om-mig egobild. Ger ett halv tappert försök till att hänga lite läpp som en liten hundvalp, vilket jag faktiskt blivit väldigt duktig på efter dessa två år.
 
Återgår slutligen efter en break av brief fotografering till pluggandet med ytterligare några suckar. Kul vardag va? Haha tur jag har roligare än så här på skolan iallafall.
 
 

Ice-queens i Kungsan.

Trevlig lördagsaktivitet i kungsträdgården med grymma Stockholmsbruds. 
 
Skillzen var väl sisådär från min sida, men oerhört mysig lördag. Men nu tar jag faktiskt gärna lite vårväder här i huvfudstaden, men snön hemma i Jämtland får gärna ligga kvar till påsklovet. För då blir det hemgång och äntligen åka brädaaaaaaa. (Märks det att jag längtar eller?)

Livet från Ockelbon 2.0: Januari.

Lol, fetaste pluggmånaden på länge. Därav så himla få bilder. Sad but true.
Sista ego hemma i Östersundet, under de 3 veckor jag pluggade till tentor. Tillbaka i Stockholmet och tha grabbz. Samt ännu en ego med favvokoftan. (Det syns va?) haha. Sedan bästa på hela månaden i princip, hade quality time with ma shitass i förrgår. Bäst avslut på en jobbig pluggstart på 2015.
Skype:ade med Vilda (sorry för sämsta timingen att ta kort på skypesamtalet!!), samt roliga freeze bilder och nästan för mycket thaimat, godis, glass och andra onyttigheter. Dagen efter vaknade jag såklart upp halv nio, klarvaken och lät Elin sova vidare. Underhöll mig som alltid med morgongodis (främst när jag är med elin, alltid godis till frukost) och utnyttjade hennes wi-fi till fullo haha. 
 
Så bästa avslutet på en väldigt pluggfylld månad. Kommer dessvärre vara så här ända fram till mitten av mars, men jag härdar. Har ju massor av kul under tiden ändå. Men längtar ändå enormt till våren och främst SOMMARLOV nu.
 

RSS 2.0

mcbnmcbn