Partylivet ur engångskamerans vinkel.

Nu såhär strax två år senare så har jag äntligen framkallat filmen från engångskameran. Inser nu i efterhand att de menade "coola" texterna snarare stjälpte än hjälpte. Ibland blev det fullpott med vad som hände på bilden samt bildtexten, men ibland not so much. But still, oerhört kul att se, har ju nästan glömt bort vissa grejer!
Från tentapub, innan det blev latino-bar på fridhelmsplan, julbak, de stunderna när blixten ej kom på och jag får helt enkelt nicka samt hålla med texten. Great story bro, det var säkert något superbt som skedde på bilden. Därefter bästa, juldagen 2013 efter förfest hos Flipp. Isbanan number one, och man kan skymta en totally awesome Flipp som ligger på bakom bakom tummarna. Sjukt roligt, synd att det var för mörkt för den arma engångskamerans bildkapacitet.
Taxi-ride på väg ned till marran (JA jag försökte få med taxichauffören men han ville dessvärre inte vara med). Därefter i kö, samt lite nyårspics.
Nyår och sedan västeråshäng hos Shitass på pilotskolan.
Me on ma way to the Västeråset. Så där sista minuten raka benen. Livet som singel är fan hårt.
Tentapub, misslyckad selfie, häng med Mårten och Challe på Östersunds-fest och Flipps avslutningsgathering innan Perth.
Samt gruppbild på förfest hemma i Östersundet.
 
Ja, detta var ett urval. Snarare de skarpaste och ljusaste. Resten är relativt mörka, men faktiskt bara ett par 3-4 stycken. Så summa summarum: Engångskamera är kul, men kanske inte alltid med dessa party-texter från Urban. Kör nog på en vanlig engångskamera nästa gång.
 
Puss på eeeeer.
 

Nostalgitrippen i repris.

Måste bara lägga upp dessa nostalgifilmer igen, från 2011-2014. Epic amount of happiness alltså.
 

 

 

 

Från kära Ockelbo 3GS, därav kvalitetén.


Tröttare än tröttast.

And hence the absence begins once again. 

Kommer eka oerhört tomt här men ska göra mitt bästa för att uppdatera. Men period tre kommer mestadels innehålla denna, till synes, ytterst trötta versionen av Jennifer. 
 
Håller mig vid liv genom ett tyst mantra inom mig: "Tänk på alla pengar du kommer att tjäna om tre år. Tänk på pengarna och på resorna. Tänk på pengarna och sommaren." 
 
Måste ju liksom ha något slags mål för att orka med denna galenskap. Men det är ju faktiskt riktigt jäkla kul ändå, en fullpott i yrkesval för mig. Pjuh, tur det?

Året 14 i rörlig bild.

En liten årsresumé av de få filmer jag faktiskt lagt upp från året kommer här:

Bästa Ås-häng med järngänget. Alltså sommar, come back please.

 

Lite random ihopsatta klipp från årets gång.

Samt den sista julfilmen som nyligen lades upp, but I still love it. Vill ha jul all over again, fast är väl inte så sugen på julmaten just nu då men det är en annan femma.

 


The view.

Finaste vinterutsikten.

Nostalgi cinco.

 

Några få filmsnuttar från mobilen under 2015. Allt från skol-epiphanies när man räknar matte till less-på-att-bli-filmad-mor och fest-moments. Med årets låt för min del iallafall: Younger- Seinabo Sey

 

The quote of the century:

"Äre fest här elleeeeeeeeer? Fram med DUNKEN!!" - Moder jord Nordlöf (haha jäkla partyprisse till mor man har)


Ljusglimtar från 2014.

Då var det dags att se tillbaka på året-14, som har varit ett överväldigande bra år. Aningen sämre under det senare halvåret, men endast relaterat till skolstress i princip. So prepare yourselves, för det blev sjukt många bilder (Så himla svårt att sålla ju!) och jag pallar inte dela upp det.
Första månaden på året så sa jag farväl till min fina systra Leona och älskade mitt östersundshjärta-halsband. Jag drog till Elin i Västerås en helg, inledde med att göra sönder hennes glasögon och avslutade med grymt rolig utgång. Köpte mitt datorskin som ständigt påminner mig om mitt fina Jämtland, samt massa skola såklart. As usual.
 
 
Köp-månaden. Jag köpte bl.a en polaroidkamera, en analog kamera och nya hörlurar. Tillägg för denna månad var programmeringshelvetet och dagen jag köpte en chokladboll från maskinen men den fastnade och det hela slutade med att jag fick två stycken, tack vare Ceci såklart. Happiest moment in a long time haha. Sad but true.
 
Den tredje månaden innehöll bebis-besök för att se fina lilla Freya. Samt äntligen hemgång efter tentor till mitt fina vinterland. Självklart blev det utgång med järngänget, tyvärr minus Elin. Även inköp av två analoga kameror till samt ännu en polaroidkamera. You just gotta love them cameras though.
 
April! Månaden då våren slog till, och sommarkänslor blossade upp. Vi hade en älska-livet-dag på skolan och hoppade överallt.  Jag var hemma över påsk och lapade sol mot ladugårdsväggen som vanligt. Same procedure as every year. Vi tog definitivt tillvara på soltimmarna och vårvärmen på rasterna och kungsträdgåden blossade upp. Bästa utekvällen: Efter Escalier så fick vi massor av bakverk från Madz killes ställe. Kan ju helt enkelt säga att lyckan var fulländad. Haha man ser ju mina crazy-bull-eyes på bilden. 
 
Maj var slutspurten. Sista veckorna innan de sista tentorna i ettan och jag sydde färdigt min ovve samt köpte finaste tygväskan i hela universum. (No exaggeration. Hogwarts!!!!) Efter den sista tentan firade jag med bästa stockholmsgänget med finbio och jag försökte lapa sol as best as I possibly could, genom mina fönster. För jag kan ju liksom inte ligga halvnaken ute på lekplatsen bland alla barnen heller. Slutligen kom bästa dagen på länge, moffa och moder jord hade bilat ned för att jag skulle kunna få med alla min grejer hem. Hem för sommarlooooooov!
 
Juni inleddes med Dubrovnik i Kroatien med kära moder jord. Där vi bland annat var på inspelningsplats för Game of thrones, i Kings Landing.(!!!) Resan var så himla skön och välbehövlig. Sen att jag blev sjukt brun (haha kolla mina bakben!!! What?!) var ju bara positivt. Dock försvann ju det efter i princip två veckor, men lite bränna var ju kvar som tur var. Jag åkte till smultronställen och hängde med lill bruttan Leona (som är lika lång som mig nu ahhhhh). Sedan var det dags för midsommar, hemma hos Philip såklart. Var grymt, i princip som alltid hemma hos honom. Med undantag för en viss 18-års fest då men det är en preskriberad historia nu haha. 
Min favoritmånaaaaaaaaad. Dock är väl jag aningen partisk eftersom den innehåller dagen för min egen födelse but still. Oftast grymt väder och massa hemvändare som leder till diverse reunions. I love it. Vi hängde äntligen som ett samlat järngäng och hade en sjukt rolig kväll. Var på bilbingo och jag uppdaterade mig från Ockelbon 3GS till the new and improved Ockelbo 4G, 2.0. Månaden innehöll ett enormt givande och trevligt firande med stora släkten för att fira födelsedag. Fick återförenas med mina små-tremänningar som är så söta, en liten busig och envis grabbskara. Då det blev en enormt varm månad så har den innehållit mycket bad, cykling, och till och med ett poolparty. Även stråket under slutet av månaden. Sammanfattningsvis kan man säga att juli var badandets-, solandets- och reunion-månaden. 
 
Så kommer vi till den sista riktiga sommarmånaden. Det var museum, häng med Leona och smultronställen. Men en av de bästa dagarna var nog Flippens avskedsfest. Vi startade ju dagen med båttur till Verkön vi tre, badade sedan mitt i Storsjön och slutligen utgång efter häng hos Flippen i gott sällskap. Så bittersweet, för sedan strax därefter fick vi säga hej då till vår kära Flipp. Men det går sjukt snabbt för nu har hon varit borta i snart ett halvår redan. GALET. Därefter hade jag och Mårten en nära-döden-upplevelse med blixtovädret från Maxi (long story) och järngänget (minus Flipp då) hade ett allra sista häng hos Elin. Sådär innan vi alla skildes åt igen. 
Därefter inleddes den första månaden med plugg efter 3-månaders officiellt sommarlov. Det gjorde den på bästa sätt. Jag fick bästa dödsrelikerna-halsband och sedan åkte jag, Jacob och Ceci till Harry Potter Exhibition i Norrköping (!!!). So cooooool. Som jag alltid sagt, när jag kommer till Harry Potter world i Unversal Orlando, I will cry. Sedan var vi på fältresa med klassen, vi hade finmiddag hos Jacob och jag hade lite ego-månad. För fransarna blev faktiskt förvånansvärt perfekta nästan hele tin'. (så fruktansvärt intressant, I know....)
Oktober kan nog kallas mamma-månaden. Hade ganska mycket hemlängtan för det var extremt mycket plugg och jag tror allt utlöstes då moder jord hälsade på i Stockholm. Riktigt roligt och välbehövligt var det då jag tog en break från allt. Men jag fick iallafall äntligen åka hem igen. Så efter tentaveckan rehab:ade jag i princip med disneyfilmer och mors mat. (Haha hon göder mig så fort hon kan, hon tror ju att jag svälter nere i huvfudstaden. Studentlivet.)
 
Haha deppigaste månaden ever. Insåg nu att jag rörde inte systemkameran en endaste gång under denna månad. Så jag spenderade hela månaden i princip med att plugga för mitt liv, samt självfallet roliga skratt väl på skolan med gänget. Men även en grym utgång på vikingarestaurang med jämtlandsbabes.
Sista avslutande månaden på året 2014. Som varit grymt bra. Fina vyer, både över Stockholmet och Östersundet. Samt julmys och juldagsfest med bästa brudarna (även sliten efter-bild haha). Avslutningsvis riktigt fint nyår.
 
Så, ännu ett år är till ända. Det sjuka är att det känns varje år som att man inte har gjort allt för mycket. Vissa höjdpunkter givetvis men inte överdrivet många. Men när jag ser tillbaka genom denna årsresumé så inser jag verkligen att jag är så himla lyckligt lottad.
 
Det enda negativa i år har skett under två månader, oktober och november, som endast har varit pluggrelaterat. Att det varit extremt mycket att göra. Annars har jag haft ett så himla fint år med många små händelser. 
 
Jag har tur, som har så himla fin familj och vänner. Mina dagar innehåller för det mesta skratt och glädje, oavsett om jag av någon anledning känner mig ledsen inombords någon dag. För jag är så tursam med de fina vänner jag har som kan få mig att le oavsett vad.
 
Så 2014 har faktiskt varit vänskapens och lyckans år för min del. Jag har lärt känna mina bästa stockholms-polerz ännu bättre, som blir som mitt glädjestöd ändå när jag är den lilla småstadstjejen i stora huvfudstaden. Jag inser verkligen att om jag inte hade dem och inte trivdes hade det varit ytterst tveksamt om jag hade pallat fem år i Stockholmet. Sedan har jag hängt med fina gymnasie-babes som det är så kul att vi fortfarande håller kontakten. Trots att det kan gå ett tag mellan att vi hörs. Slutligen är jag enormt glad för mitt so called järngäng. Still going strong och dem är de bästa. Bästa kvartetten.
 
Sjukt långt inlägg, men summa summarum så har det varit ett grymt år. Förhoppningsvis blir 2015 också det, och just nu, såhär två dagar in på det nya året så känns det bara extremt positivt. It is going to be awesomeeeeee.

Tvåtusenfemton anländer.

Så var det dags för ännu ett årsskifte. Från 2014 till 2015. Åter igen måste man vänja sig vid ett nytt årtal varje gång man behöver skriva det. Men här kommer delar av min nyårsafton.
Inledde morgonen med bolaget för att handla in all vin, skumpa och cider. Samt sista ingredienserna till cheesecake topp.  
Bastubrudar på eftermiddagen. Dock oerhört ohärdade i värmen.
Därefter gjorde vi oss iordning med allt vad det innebär. Tog ju som sin tid, som alltid när man är tjej haha.
Slutar ju som alltid i stil med detta när man ska ta gruppfoton alltså.
Lite pics från Vildas phone. Haha före-bilden, samt efter-bilden. Skillnaden alltså! Brudar och vårt smink, love it.
Hela sällskapet! Med hjälp av Elins selfie-stick (så fruktansvärt smidig haha) och Vildas phone.
 
Det blev TP, fördrink, hummerförrätt (som t o m 5-åriga Jempan gillade hör och häpna), oxe till varmrätt (ÄLSKA!!!), och vitchoklad cheesecake till efterrätt med hallon/lime topp. Tror ni man njöt lagom eller av denna delikata trerätters? Sedan bjöds det på dans, skumpa, tomtebloss och "They're taking the hobbits to Isengard" haha. Samt late night jacuzzi och cirka 04.30 halkade vi oss hemöver och jag slocknade helt vid 05.30. Sjukt trött men nöjd tjej. 
 
Så allt som allt var det ett grymt nyår med ypperligt sällskap. 2015 är här och detta är året vi fyller 22. Alltså VA?! Orkar verkligen inte, kan tiden stanna lite eller? Inga nyårslöften har jag heller, men det har jag som gett upp sedan länge. Därmed firar jag den första av de 365 dagarna under detta år med chollande i största bemärkelse.
 
Nu ska jag återgå till chipsätandet och Buffy-maraton. Adios amigos! Hoppas ni får ett grymt år babes.
 
 

Livet från Ockelbon 2.0: December.

Början av december inleddes med bilder från mor som pyntat rummet mitt hemma. Tror ni dotterhjärtat värkte lite extra av hemlängtan då eller? Sedan förberedde jag och Ceci oss för viktig redovisning med saffranslängd, och Stockholmet visade första skymten av sol en tidig decembermorgon.
Tog snapshots av glimtar av huvudstadens vardag. Borggården, tc, det bästa som finns i tunnelbanan: en tom vagn med solen skinandes igenom. No stress.
Obligatorisk jag-äger-tunnelbanan-pose efter träning. Skeptisk till Stockholms uppfattning av Sverige (kapar halva Norrland), föreläsningsnjutarna och lite ego.
Sista dagen firades med hopp och snön anlände även till huvfudstaden. Sedan var det äntligen dags, 19.01 tog förevigade jag mig själv vid busshållsplatsen på väg till Bromma för att 22.00 sätta fötterna på jämtländsk mark igen. Tror ni den känslan var nice eller?
Har julpyntat med moder jord. Njutit av staden min och dess fina utsikt.
Jul i smultronstället och momma var intet ont anande om att två mikrovågsugnar väntade henne under julgranen. Hon fick de största paketen, och därmed av misstag två likadana mikros haha. Hennes min var priceless. 
Enligt tradition så var det juldagsfirande med tre brudar av kvartetten. Haha första bilden skildrar början av krogkvällen på marité: frusna fötter, kissnödiga och danssugna. Så rolig kväll med bästa brudarna, samt Flipp i tankarna självklart, därav alla snaps. Dagen efter bakisfirade jag med favoriten: potatiskroketter. Så himla gott!
 
Slutligen nyårsafton: spenderades i så himla gott sällskap hos Philip. Kort sammanfattning: Bolaget, Ica, avslutade cheesecake, bastade, middag, dricka, tolvslag, tomtebloss, jacuzzi, hemgång vid 04.30. Haha ja, lyckad kväll helt enkelt och vi befinner oss just nu i år 2015, den allra första dagen på detta året. 
 
It's gonna be awesome.

RSS 2.0

mcbnmcbn