Hundvaktandets dagar.

Haha nöjd hund.
Zorros smirk. Haha basically born to model.
 
Förra veckan då vi var hundvakt åt moffas finvovvar ute i lugnet. Bodde där under fem dagar och det var seriously vad som behövdes just då. Hundmys (älskar Måns som bokstavligt talat lägger sig i famnen för att bli omfamnad), bullbak, solning och ren avslappning.

Bryggbrudarna.

Tillfället då Vilda nästan bränner ner hela bryggan med tändvätskan haha (kändes det som, egentligen inte ens i närheten).
Vilda having her Ernst-moment as usual. 
 
Så himla underbar kväll med tre från kvartetten. Vi drog en sväng på Maxi, slängde ned grillbara delikatesser, bakade en kladdkaka och ockuperade en del av jamtlibryggan igår. Amazing, och kvällen avslutades sedan med gamla hederliga sällskapsspel fram mot nattens unga timmar. Så fruktansvärt skönt att slippa trängas i kö på marran och vara spybakis dagen efter.
 
Nej, tacka vet jag vuxenlivet som man verkar nå efter 22 år då man uppskattar de lugnare delarna av livet (ibland). Tacka vet jag bästa brudarna som alltid finns där. En ypperlig kväll helt enkelt. 

Birthday girl.

 
Några få pics från min födelsedag förra veckan med mor, momma, moffa och Lena, samt far på slutet. Bjöd på sol as usual (älskar att fylla år i juli, solsäkraste månaden) och moder jords 22:a hembakade jordgubbstårta. Tradition och min favorittårta? Hell yeah. Heh, jag bjuder på de sista bilderna (lovely face though). 

Lediga sommardagar.

 
Lediga sommardagar = sol och badhäng med moder jord. Samt hundvakt till finaste Krutow. 

Storsjöcupen equals life.

 
Var på invigningen av Storsjöcupen där vårt storsjöodjur Birger tågade fram först i led, med 447 lag i följeslag. Grymt väder, som det alltid lyckas bli under Storsjöveckan, och oerhört roligt att följa Ås-brudarnas framsteg. Blir ju så enormt sugen att hijack:a spelet och hoppa in för att spela.
 
Grym solvecka oavsett, och nu väntar standardsommaren i Jämtland under nästa vecka. 13 grader och regn. Nice. Kul. Skönt. Eh.

Girl time.

Tjejhäng i min hembygd på en skev, men nostalgisk, träbrygga under en varm sommardag. Det är livet om något.

Home.

Always home.

Livet från Ockelbon 2.0: Juni.

Sammanfattning av mobillivet för juni: starting now.
Tentorna var skrivna och vi firade med välförtjänta sötsaker i finvädret som huvfudstaden bjöd på. Fick även oerhört trevlig välkomstpresent av moder jord. MER SÖTSAKER.
Turkeyland.
Alltså här har ni Goldie och Charlie. Sötaste hotellvovvarna som hängde med vart man än gick. Ge määä.
Sedan var det sista av plantsättningen kvar. Så nu är alla 7000 plant satta. Jag passade på att mysa med finvovvarna, samt hjälpa moffa att sätta källargolv. 
Hängde med fina systra mi som är så vuxen nu (!!!) och sedan blev det att åka till en av mina smultronställen på midsommardagen. (Ja, jag lyckades faktiskt köra dagen efter midsommarafton, på eftermiddagen..)
 
Fruktlivet har påbörjats och vi firade fina Kamillas födelsedag som luffare vid en elcentral. (Drog givetvis till fik efter bilden tagits för det var fasiken svinkallt. Mössa OCH vantar liksom.)
Sedan i lördags var jag på sommarfest i en, hör och häpna, lada. It was awesome. Linköpingarna hade gjort fulvin (som faktiskt var gott) och vi fick köra tre-delad lagtävling ganska precis när jag och Anton kom dit. Har så himla många bilder från kvällen och majoriteten i hästhagen. JA det fanns så himla fina majestätiska hästar precis bredvid så vi hoppade in och klappade dem. (Även jag. Inser mycket väl att alkoholen som flödade i mitt blod gav mig en falsk tro att jag inte alls är rädd för hästar. Alltså på riktigt, de kan ju sparka sönder en, men de är så himla fina.
Fik med bästa. Hundmys på torpet, samt häng med fina systra Leona. (Bildbevis på längdskillnad erhålles härmed.Hon är bara freakin 12 år, fyller 13. Cray cray. But I love her anyway.)
Storsjöcupsinvigning på sista dagen av juni månad. Bästa är att juli månad inleds med total freakin' sommarvärme. JA TACK.
 
 
Note: Ytterst märkbar skillnad från vintermånaderna med avseende på bildkvantitet.

RSS 2.0

mcbnmcbn