När sommaren äntligen anlände till de Jämtländska skogarna.

Powerwalk genom min fina stad med moder jord i finvädret. (Samt an addition of twenty something thousand jumping pics hehe)
Oerhört nödvändig påfyllning av vinlagret. Japp efter nyttig powerwalk.
Fika på ny-öppnat fik med fina vänner.
Grillkväll hos moffa, med Krutows soldyrkande nuna.
 
A typical jämtlandsdag helt enkelt. Love it.

The place to be.

Hos momma och Vicke. Där lugnet infinner sig.

Midsommaraftonen.

 
Midsommaraftonen förevigades dessvärre endast med mobilbilder i år. (Lat som man blivit med systemisen) Majoriteten är även Vildas, då jag var för lat att fota med Ockelbon, samt då kvalitén är ytterst tvivelaktig på min gamla fyra. 
 
To keep it short, jag och Vilda gjorde (om man får skryta om sig själv) en suverän efterrätt: finaste jordgubbstårtan samt chokladbrownies. Körde en glasslunch påväg till Philip, det var femkamp, massa mat (såklart), alkohol, dans, samt nattjacuzzi. Vaknade upp tidigt dagen efter (as usual) och stal lite frukost av Vilda samt kollade på Atlantis (Hundra år sedan sist). Efter en tids fipplande med deras a bit complicated videosystem haha. Slutligen städning hos Philip, och ja... vita trappan speaks for itself ungefär hur grisigt det var i huset.
 
Super trevlig midsommar iallafall, med i princip bäst väder i Sverige. Men nu får gärna sommarvärmen komma hit på riktigt. Gärna till min kära månad. Eller är det för mycket begärt efter kalla maj och juni-månader? 

Mood.


Current mood efter att ha rensat bland mina tusentals bilder på min externa hårddisk: ...........................(blankt huvud)

Välbehövliga resan till Turkeyland.

Ja då har man varit i Turkeyland, men faktiskt i Side denna gång. Som var en betydligt mindre och lugnare ort. Strålande sol samt konstant badande har min och moder jords resa bestått av. Som det ska vara helt enkelt.
 
Delar av Old town Side.
 
Hahaha random gubbe ville vara med på kort med mor. Hennes min när han stal en kindpuss är ju priceless.
 
Alla dessa stray dogs. Mitt hundhjärta värkte, jag vill ju bara ta hem allihopa med mig och överösa dem med kärlek.
 
Skönaste vågbryggan ever. 
 
Ja denna suveräna resa med moder jord har ju uppenbarligen blivit fångad genom diverse hoppbilder, samt solbilder. Precis som det ska vara. 

Brownie-Whitey.

Snart hemma från Turkeyland och då ska den nuvarande vinterblekfisen till höger med störst möda försöka se ut som pepparkakan på den vänstra bilden. 
 
 

Holla at y'all.

 
Nu ligger jag minsann på playan i Turkeyland när detta publiceras. Bjuder i förhand på lite smaskiga bilder på led-lösa armar och mitt bleka tryne likaså, tagna under tentaplugg. Kan inte säga det tillräckligt många gånger; fy fan vad skönt med sommarlov. 

With the B to the A to the B to the E to the S.

Haha alltså shitass (L) Fucking amazing.
 
Drink & Pizzanight with the galz när vår käre Schweiz-pilot var hemma för en visit (och jag för tentaplugg, men det är heeeelt orelevant in comparison haha). Simply amazing.

En plant om dagen, gör mig rik om 50 år enligt lagen.

Finvovvarna.
Tre generationerna. Haha moffa ser ju ut som pappa till oss båda. Är det jag som ser betydligt äldre ut för min ålder, eller mina äldre generationer som har bra genpool och ser slående unga ut? I'mma go with the second alternative.
Sötnosen till tremänning man har som jag även delar födelsedag med.
 
Plantsättning på mina (står på mor nu och ska skrivas över) skogsmarker i helgen gav bra tentaavbrott. Rent utav skitväder på fredagen, med spöregn. Men betydligt finare på lördagen. Då kameran flög upp.
 
Får se resultat om ca tjugo år. Väx mina små träd nu, väx please. 

Livet från OCKElbon 2.0: Maj.

Recap för maj-månad från mah iphoneee. Betydligt mer händelserik månad. För våren började komma till hufvudstaden.
Haha ego-månad. Allt från blodpudding ätande (ja, älskar att äta rå, I'm crazy) till på-väg-till-flygplats-för-att-åka-hem-ego samt me and mah gorgeous mummy.
Jämtlandsbilder samt hilarious conversations with Mexico during times of boredom. 
För första gången under två år på KTH så gick brandlarmet mitt i en övning och alla samlades ute på gården som en flock skärrade får. Även trevligt häng med the crew hos Jacob, med pansargång i spöregn för att ens komma dit. Sedan go' mat, fotboll och trevligt sällskap.
Hahahahaha älskar 9gag bilden jag fick av Simon. 
Solen har strålat, jag har varit påväg mot volleyboll, och fick som skrivet fint Mexico-besök bärandes vin och godis.
 
Haha nyvaken Jempan med otvättat hår (enda rätta är att sätta upp skiten i en knut och ignorera hårtovarna som bildas meanwhile...) samt moffa och moder jord i hufvudstaden.
Fattar inte att jag äger så här mycket, då jag har mer än hälften kläder och skor kvar hemma. Men jag har lyckats klämma in allt. Med nöd och näppe så gick det. MÅSTE SLUTA SHOPPA.
 
 
Äntligen hängt med Vildis, fått min nya favvotröja (HOGWARTS!!!), njutit av bästa pluggsnacks: isglass. Sedan satt plant på skoga min. 
Haha vi ser någorlunda glada ut här, men på fredagen under spöregnet då såg man fasiken inte ljuset i den ytterst långa tunneln. 
Svullen morgonego. Myst med finaste vovvarna och åter igen fått känna avund då jag också vill ha en hund i mitt liv. Förresten, sorry för så himlaaaaans många egos, men det är ju bara mig själv jag har tillgång till 24/7 så då blir det mycket capture-the-moment-pics with only me in it hehe.
Månaden avslutades på bästa sätt (trots tentaplugg). Utgång med bästa brudarna, och vår kära Pilot var hemma från Schweiz. (I know right, so freakin' cool!) Så blev drinks, pizza och marran. Som det ska va' helt enkelt.
 

RSS 2.0

mcbnmcbn