En moder jord i Stockholmet.

Så himla fin är hon! Blue-eyed girl alltså. 
Mamma-månad deluxe. 
 
En ytterst deprimerad dag i januari bestämdes det att kära moder jord skulle komma ner och hälsa på i mars. Då förtvivlan med lägenhetskrångel och post-tenta depression satte in, tändes hoppet en aning då jag fick längta till mor kom i mars.
 
Denna helg var dagen kommen. Bästa mor kom på fredags morgon och vi har njutit hela helgen av god mat (  och välbehövlig, fet påfyllning av min oerhört tomma kyl). Samt lagat upp massa matlådor (okej mamma lagade, jag fotade henne in action, but still, I helped), blivit överraskade av plötslig återkommande vinter och bara myst resten av tiden. Ibland behöver man helt enkelt lite mamma-energi. Speciellt när man har en det sista av en visdomstand på väg ut som verkar ha orsakat en inflammation i käke och hals.... Kul liv?
 
Så grym helg iallafall, och snart är det påsk, which means I get to go homeeeeeeeeeeeeee. (Och hundra kilo godis).
 
 
 
 

The badhuspark.

 Haha så här less var mor på slutet när jag fotade. Ungefär så det alltid brukar sluta.
 
Trots att jag pluggade i princip 24/7 de dagar jag var hemma förra veckan, så tog jag mig minsann ut en dag med moder jord. På väg till lunch med kära moffa, Lena och Mange. Ungefär såhär kul (och blåsigt) var det i badhusparken. Men solen sken ju iallafall, och snart är det påsk och heeeeeelt ledigt för min del. Längtar så jag nästan avlider. Men bara nästan.
 
PS. Förresten, har aldrig tänkt på det förut. Men whats up with badhusparken? I mean namnet, badhus och park. Where's the badhus at bro? I can obviously see the park, but how about my badhus? // Tentaless brud. 1 down, 2 to go.

Summertime blues.

 
Men alltså, saknar man sommaren nu eller? Nu när det är mitt emellan vinter och vår, vädret kan som inte riktigt bestämma sig. Vill bada och vara brun. Så hurry curry summer?

Livet från Ockelbon 2.0: Februari.

Andra månaden på 2015, betydligt trevligare och mer välkomnande än januari.
Bra egomånad om man får skryta om sig själv. Höhö snarare bra ögonfransmånad (enda ytliga jag bryr mig om på riktigt typ haha). Samt skridskonöje på en lördag.
Vi var äntligen tillbaka i de röda sofforna och kände oss direkt som hemma. Feeling like a first grader all over again.
Haha lite skridskopics, jag och ceci hängandes bakåt. Fick förresten feta blåmärken på vaderna för jag kapade blodcirkulationen så pass länge då vi tog så många kort och fick göra om det allt för många gånger. Vaknade upp dagen efter med ett enormt svullet vänsteröga och tyckte så himlars himla synd om mig själv.
Solen har man skymtat någon enstaka gång, men det är på gång! Jag har även börjat jobba på skola som vikarie. Hängt mestadels i fritids, vilket jag ÄLSKAR. Är totalt kär i att umgås med barn hela dagarna. Utan bekymmer, bara lekandes, ritandes och spelandes. My kind of fritid alltså. Även Gatsby of course!
Slutligen mingelbild från Gatsby och så har man som spenderat, vad som känns som, hundra timmar i datasalen med denna herre för alla GIS och CAD-laborationer. Men samtidigt är det jätte kul att få rita planlösningar och diverse som vi faktsikt kommer att kunna använda oss av i arbetslivet sen. Autocad is awesome. Men man ska helst vara under noll tidspress, då blir det tusen gånger roligare hehe.
 
 

RSS 2.0

mcbnmcbn