Nya läggan i hufvudstaden.

Lite pics på hur jag fått till min nya (egna) mindre lägenhet här i hufvudstaden efter flytten. Sämst kvalité dock på vissa för jag blev tvungen att fota med Ockelbon (iphone 4) men men. Welcome to ma crib.
 
Hallen
Köket, med (PRAISE THE LORD) riktigt spis och ugn, inga små spisplattor. 
Stor toa- me love.
Okej, nu har jag faktiskt skaffat skohylla. SÅ de står faktiskt inte uppe på hatthyllan längre.... I promise.
Fotoväggen är uppe, så det känns som min fotovägg hemma i jämtlandet, därmed mer som hemma. (plus min finaste matta, i princip det jag är mest nöjd över, samt mitt fårskinn sedan jag var bebis. Gulnat efter alla år, men who cares, det är still soft.)
Onekligen utan tvekan tvär-döds-älskar "skogs"utsikt, med mina gröna toner i resten av lägenheten känns det nästan som att man är back home norröver. Vakna till detta är oerhört fördelaktigt.
Moder jord är självfallet på piedestal i fönstret. (miss my mummyyyy)
Lol. Min levnadsoutfit innanför lägenhetens väggar. Mjukis to the kläder.
 
Ja. So there you guys have it. Mi casa på 23 kvadrat. Jag gillar det

On the Skans y'all.

Fin dag för Skansen-besök med internationella masterstudenterna vi har liten mottagning för. 
Men främst med mina polerz då såklart. Som dessa glada bruttor på bilden.
Detta är alltså Allsång på skansen scenen.(eh.... ja..... bakom mig då hehe) HUR liten är den inte? Ser minst fyra gånger större ut på teve alltså. // Chockad jämtlänning
Kikade på lite fin fina djur. (Samt blev aningen nedstämd när jag ser de ytterst små arealerna vissa djur får att röra sig på. De ska ju vara fria, för att må bra både fysiskt och psykiskt.
Just chillin' with ma apple, in the kids part of Skansen. Completely normal though.
Haha bästa. Ceci blockar för de åk-galna barnen, då vi ska få till ett kort i ormens mun. 
Puskas är camera-aware i bakgrund, och Ceci är kameraredo i förgrund.
 
Ja, ungefär så kan en dag på Skansen se ut. Plus lite fika och i princip hundra getingar. Overall så var mitt allra första besök på Skansen riktigt trevligt, och det bjöds på finväder, fika samt fri ingång. Kan det bli mycket bättre? Hardly.

Livet från Ockelbon 2.0: Augusti.

Livet ur den arma mobilkameran på Ockelbon 4G.
Stråkade och yrade med bästa gymnasiebrudz.
Som en sekt skrek vi "jamtland jamtland jamt å ständut" givetvis vid presidentens tal. Sedan begav jag och moder jord oss mot sydligare breddgrader. Nämligen hufvudstaden. (freakin' 04,00 på morgonen, syns på egobilden haha)
Hi-jack:ed Ikea för att fixa till läggan, samt en annan dag tog jag en sväng ut till Vildas familj och deras skärgårdsställe.
Båtlivet till fullo med ma lil' Leona när solvädret började nalkas.
Smultronstället några härliga soliga dagar, samt sålt gamla Istappen. Kommer sakna gamla forden ganska mycket faktiskt. Min övningskörningsbil, där vi blev påbackade av en idiot till sopmaskinsgubbe som ej kollar i backspegel när han backar. (Blev lite ärrad där 2010  när det skedde för en ynka övningskörare som mig själv, som ej har riktigt koll på bilen ännu hehe,)
En av många småtrippar till hufvudstaden i sommar. Hälsade på skolan och kollade om den saknat mig? The same with Ceci, med en småfika i Vasaparken och kikade in gamla kyrkor (love them).
Hemgång, lekplatsskoj med lil sis', tunnbrödsstut på Stocketitt samt åkt till smultronstället igen.
 Lite lugn och ro, samt en hilarious debattartikel jag skickade in till ÖP som 13-åring. Med oerhört starka och genomgående argument som: "Om man skulle uppfostra en varg med kärlek och omtänksamhet från när den var en liten vargunge så skulle den bli lika snäll och omtänksam som en hund. Det tror jag faktiskt på."  hahaha döööööör, sådan enorm varg-älskare (which I still am by the way) men argumenten fallerar tyvärr en efter en. 
 
Ja, that pretty much sums up my August. Var en riktigt fin månad, då sommaren bestämde sig för att komma på besök under ungefär två veckor. 
 
Nu befinner jag mig i hufvudstaden igen, ready for business and all seriousness, men nog jäklar ska vi ha kul på mitt tredje (!!!!) år på KTH va?  Hell yeah.

RSS 2.0

mcbnmcbn